Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sarma saracağım demişim akşam pizza yaptım zor geldiGunaydin kızlar mutlu pazarlar
Bugün pek isim yok belki çalışkanlık yapıp sarma sararım akşama![]()
Afiyet olsun canım daha ne yapacaksınSabah sarma saracağım demişim akşam pizza yaptım zor geldi
Yarın icin pırasa yaptım sabahta çorba ve erişte yaparsam menü hazır![]()
Biz kadınların işi hiç bitmiyorAfiyet olsun canım daha ne yapacaksın![]()
Aynen canım aman yavrularımızın ccanı sağ olsun da varsın iş bitmesinBiz kadınların işi hiç bitmiyor![]()
İyiyim canım sen nasılsın kızın nasıl alıştı mı anaokulunaSelam canikolar nasilsiniz
Cok sukur iyiyim bende canim alisti alisti ilk 2 gun benden ayrilma skntisi yasamistik sadece gerisinde bi sknti olmadi cok sukur yarini heyecanla bekliyor simdiİyiyim canım sen nasılsın kızın nasıl alıştı mı anaokuluna![]()
Maşallah kuzumaCok sukur iyiyim bende canim alisti alisti ilk 2 gun benden ayrilma skntisi yasamistik sadece gerisinde bi sknti olmadi cok sukur yarini heyecanla bekliyor simdi
Okuyorum sizi arada hep yazamasamda cok guzel sohbetiniz tabiki zamlar bomba gecim zor Allah herkesn yardmcisi olsun. 1 hafta dolmadan bim a101 yaglara 2 tl zam getirdi . Her gun kurus kurus zam geliyor herseye sanirim . Bugun esim 5 lt a101 den yag yaninda da kizla birlikte gitmislerdi birkac abur cubur almislar 160 tl tutmus 3 5 cikolata cips yag yani . Dun pazaradan birkac parca bisey aldim gayet az 100 tl bozdurdum gitti bitti gibi birsey![]()
Evet canım çok iyi geldiBu arada ablanla annenlerle ne guzel bol bol vakit gecirmissiniz![]()
Masallah masallah sevsinler yaaa hep boyle severek gitsinler insallahMaşallah kuzuma
Benim kızda Tail olunca ağlıyor hafta içi sabah uyanır uyanmaz saatinin gelmesini bekliyor.
Kreşte çok uyumlu Allah ım videoları görüyorum sanki benim cadı değil başkası ama evde maşallahı var yiyor bizi
Aynen durum hiç açıcı değil önceden aylık market alışverişine mutlu giderdim şimdi ne kadar zam varmış diye gidiyorum![]()
Bizde pizza soyledık.Evi süpürdüm sildim toz aldm nevresimler beyazlar yıkandı kurttum kaldırdım.Yarın için tarhana çorbası,ıspanak pişirdim.Pazar banyoları yapıldı.Şimdi kahvemi içiyorum hababam sınıfını iZliyorız birazdan yatarız.Sabah sarma saracağım demişim akşam pizza yaptım zor geldi
Yarın icin pırasa yaptım sabahta çorba ve erişte yaparsam menü hazır![]()
Ya ben aylık toplu alıyorum ama yine de marketten çıkamıyorum evde herşey var diyorum illa ki bir eksik çıkıyor sıkıntı bende galibaBen asla toptan aylik alisveris yapamiyorum kuzu valla eksik olmaya yakin olan urunleri gezdikce bakip uygun olan yer nereyse ordan , kimi zaman marka farkrtmeyecek urunse uygun olan markadan alarak aybasini getirmeye calisiyorum. Liste yapip gidip direk tek yerden alsam baya daha farkli tutar eminim fiyatlari iyi biliyorum cnku mecburn
Kredi bitsin bende hemen alcagim kurutma . Çamaşırlar kurumuyor iki gündür .Bizde pizza soyledık.Evi süpürdüm sildim toz aldm nevresimler beyazlar yıkandı kurttum kaldırdım.Yarın için tarhana çorbası,ıspanak pişirdim.Pazar banyoları yapıldı.Şimdi kahvemi içiyorum hababam sınıfını iZliyorız birazdan yatarız.