- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Sağol canım çocuklar hep hastageçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir.Sarı kızında hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım çocuklar hep hastageçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir.Sarı kızında hayırlı olsun
Geçmiş olsun zeynommSağol canım çocuklar hep hasta![]()
Sağol canımGeçmiş olsun zeynomm![]()
Atom karincaaaaaaaaŞimdi Küçüğümle kahvaltımızı yaptık kahvemi içtim
Ortalık topladım bulaşık makinasını çalıştırdım çamaşır astım
Akşam için Mücver hazırlqdım
Kızı kreşe bırakıp ablama gideceğim![]()
Allah bildiği yapsın bu fırsatçıları 3000 ne demek 100 de 100 den fazla zamKızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Tam tamına 3000 yapmış. İnsanlarda ne vicdan ne merhamet kalmış. Yazıklar olsun..kiramı her ayın 15 de tık ödedim. Evine temiz baktım. Aidatları mi ödedim. Demek karşılığı boyleymis.
Bu faiz değilde nedir?
Gerçekten elim ayağım titrediAllah bildiği yapsın bu fırsatçıları 3000 ne demek 100 de 100 den fazla zam
Olağanüstü hal ilan edilmeli,![]()
Bizimkide kesin çok Zam yapar evden çıkılsın diye öyle yöntem bulmuşlar kendilerine.Kızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Tam tamına 3000 yapmış. İnsanlarda ne vicdan ne merhamet kalmış. Yazıklar olsun..kiramı her ayın 15 de tık ödedim. Evine temiz baktım. Aidatları mi ödedim. Demek karşılığı boyleymis.
Bu faiz değilde nedir?
İnşallah evini kiraya veremez siz çıkarsanız ne kadar vicdansız merhametsizKızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Bu faiz değilde nedir?
Evet şimdi ev sahipleri böyle yapıyor içinde oturan az veriyor çünkü ama bu bir gerçek gününde ödersen evine iyi bakarsan yaranamıyorsunBizimkide kesin çok Zam yapar evden çıkılsın diye öyle yöntem bulmuşlar kendilerine.
BEnde eskiden markete giderken mutlu giderdim şimdi ne kadar zamanmış diye gidiyorumGünaydın kızlar
Eksikler var markete gitmeye korkuyorum her gittiğimde zam zam zam nerede duracak bu zamlar duracak mı acaba Allah bir çıkış yolu göstersin olmayanın yardımcısı olsun başka kimseden hayır yok![]()
Merhaba,Kızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Bu faiz değilde nedir?
fırsatçı ya bizim kiracı 15 temmuzda çıktı nasıl üzüldük keşke çıkmasaydı en azından düzenli kira alıyorduk evimize zarar vermedi diye şimdide yeni evliler var çok kavga ediyorlarmış yemin ederim dua ediyorum birbirlerini hoş görsünler güzel geçinsinler diye.Kızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Bu faiz değilde nedir?
Kabul etmesin eşine söyle devletin belirlediği oranda yapsın zammı öyle göndersin bankadan ödemelerini her zaman onların istediği olmaz canım devlet kiracıyada birsürü hak tanıyorKızlar canım çık sıkkın
Kıram 1430du
Bu faiz değilde nedir?
Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın çok zor valla.fırsatçı ya bizim kiracı 15 temmuzda çıktı nasıl üzüldük keşke çıkmasaydı en azından düzenli kira alıyorduk evimize zarar vermedi diye şimdide yeni evliler var çok kavga ediyorlarmış yemin ederim dua ediyorum birbirlerini hoş görsünler güzel geçinsinler diye.
Amin canım eşim dün diyorki ararlar biz ayrılıyoruz derlerse ne yapcaksın Allah korusun dedim depozitolarını veririz ama çok üzülürüm dedim düşün evi yeniden boyattılar ona göre eşya perde yaptırdılar mimar zatenAllah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın çok zor valla.