🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aaa gözün aydın canm 🥰
Teşekkür ederim canım💋
Slm kızlar
Eşim ise giderken makarna yaptım acele.
Sonra oğlum spora gitti.bende uyumuşum biraz.
Sonra kızı okuldan aldım geldim. Namaz kıldım. Browni ve biberli ekmek yaptım. Mutfağı topladım. Şimdi biraz dinleneyim
Ohhh maşallah sana hem uyku hem yemek hem pasta ohhh missss ellerine sağlık😘😘

Oyyyyy oyyyyy nerelere yatam çok yorgunum 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kahvaltıdan sonra alışverişe çıktık küçüğümü göndermedim kreşe🤪🤪

Bakliyatçıda 440 tl harcadım bütün baharatlar,,,erzaklar,,,yağ,,,un,,,şeker hepsi alındı👍🏻👍🏻

Temizlik malzemecide bütün malzemeler alındı çamaşır deterjanı 2 tane 8 kiloluk,,,bulaşık tableti,,domestos,,,sıvı deterjan akla gelebilecek ne varsa herşeyi aldım 950 tl👍🏻👍🏻

Tavukçuda göğüs,,kanat,,,but,,, sarma hepsi alındı 360 tl👍🏻👍🏻

Metroda peynir,,,yumurta ayyyy ne bilim dondurulmuş gıdalar kızlara bir sürü yiyecek herşeyi aldım 2025 tl de burası👍🏻👍🏻👍🏻

Küçük bir elektrik sonası aldık 350 tl👍🏻👍🏻👍🏻

Büyük kız mont istedi yeni model daha geçen sene almıştık ama yine aldık 350 tl👍🏻👍🏻

Küçüğüme de denizkızı bebek 150 tl👍🏻👍🏻

Dönüşte de yemek yedik 200 tl👍🏻👍🏻

Veeeree toplam harcama 4650 tl 😱😱😱😱

Bakliyatçıda 440 tl harcadım bütün baharatlar,,,erzaklar,,,yağ,,,un,,,şeker hepsi alındı👍🏻👍🏻

Temizlik malzemecide bütün malzemeler alındı çamaşır deterjanı 2 tane 8 kiloluk,,,bulaşık tableti,,domestos,,,sıvı deterjan akla gelebilecek ne varsa herşeyi aldım 950 tl👍🏻👍🏻

Metroda peynir,,,yumurta ayyyy ne bilim dondurulmuş gıdalar kızlara bir sürü yiyecek herşeyi aldım 2025 tl de burası👍🏻👍🏻👍🏻

Büyük kız mont istedi yeni model daha geçen sene almıştık ama yine aldık 350 tl👍🏻👍🏻

Oh yarasın😂

Slm kızlar
Eşim ise giderken makarna yaptım acele.
Sonra oğlum spora gitti.bende uyumuşum biraz.
Sonra kızı okuldan aldım geldim. Namaz kıldım. Browni ve biberli ekmek yaptım. Mutfağı topladım. Şimdi biraz dinleneyim
Sen ne güzel her gün gündüz uyuyorsun ben hayatta yatamam aklıma hep saçma şeyler gelir onları düşünürüm 😂

Ohhh Sağlıkla tüketin canım bereketli olsun

Bizde alışverişe çıktık harcamalı bir gün oldu
Oğluma şemsiye, kalem, silgi, dosya 60 tl
Bulgur, dövme 70 tl bir kilo bulgur 12 TL di🙄
Manav 75 tl
Market 575 tl
Mercimek, kurufasulye, bulgur, şeker, makine tableti 3 ay yetecek kadar aldık

Ohhh Sağlıkla tüketin canım bereketli olsun
Teşekkür ederim kızlar🥰
Bizde alışverişe çıktık harcamalı bir gün oldu
Oğluma şemsiye, kalem, silgi, dosya 60 tl
Bulgur, dövme 70 tl bir kilo bulgur 12 TL di🙄
Manav 75 tl
Market 575 tl
Mercimek, kurufasulye, bulgur, şeker, makine tableti 3 ay yetecek kadar aldık
Ohhh zeynom afiyetle yiyin valla bende en az 3 ay pazar harici markete girmek istemiyorum ufak tefek ihtiyaç haricinde🤲🏻🤲🏻

Günaydın kızlar
Bugün kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri ile toplanacağız 5 anne💞

Dün su borcumuz vardı 1200 TL ödedi eşim burada su çok gelmiyor evi aldığımızdan beri biriken borç 2 yıllık

Günaydın kızlar dün iş çıkışı manava gittik kış günü çilek aldırdık küçük cadı kg 35 tl aldık artık toplam 200 - 220 arası tuttu 2 haftalık alıyorum genelde iyi oluyor arada meyve eksilince yol üstündeki manavlardan aldık.Yumurtada var içinde bunların rabbim ağız tadıyla huzurla yemeyi nasip etsin piyasalar baya düşüşte bitcoinde düştü aksi gibi ordaki paramla kendime bilezik alacaktım yine hayal oldu

Herkese günaydınlar ☃️
Piyasalar düştü ama halen fiyatlara yansıyan birşey yok🤔
Dün 525 TL trendyolda harcadim hummel'de güzel indirimler var ihtiyacı olan varsa
Güzel günlerde kullanın canım bende çok harcama yaptım bu ara kendime spor ayakkabı almak istiyorum botla yanıyor ayaklarım en azında işyerinde bırakırım gün içinde diyerim dedim bakim indirimlere sağol canım

Maşallah
Kocan beyin geldigi belli oluyor 😀

Güzel günlerde kullanın canım bende çok harcama yaptım bu ara kendime spor ayakkabı almak istiyorum botla yanıyor ayaklarım en azında işyerinde bırakırım gün içinde diyerim dedim bakim indirimlere sağol canım
Sağol canim 💖evet gün boyu botla çalışmak çok zor oluyor.

Günaydın kızlar dün iş çıkışı manava gittik kış günü çilek aldırdık küçük cadı kg 35 tl aldık artık toplam 200 - 220 arası tuttu 2 haftalık alıyorum genelde iyi oluyor arada meyve eksilince yol üstündeki manavlardan aldık.Yumurtada var içinde bunların rabbim ağız tadıyla huzurla yemeyi nasip etsin piyasalar baya düşüşte bitcoinde düştü aksi gibi ordaki paramla kendime bilezik alacaktım yine hayal oldu
Benim, kız çok seviyor her hafta ister dün de metrodan aldık kilosu 45 TL idi ama hiç tadı yoktu
Geçen hafta bizim burda manavda kilosu 30 du çok lezzetliydi

Selam kızlar fırsat bulamadım bugün girmeye
Yemek olarak kemik sulu mercimek çorbası,,, tavuk midye,,, salata yaptım yedik

Arabanın lastikleri değişti 1200 tl civarı tuttu herhalde

Back
X