• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

öyle teselli ediyorum kendimi vandan tayin olmadan bitirseydim üniversiteyi görevde yükselmede bu bölümü kullanırım diye düşündüm ama aöf herkesi bırakacak kafaya koymuş belli
Canım yine de iyi idare ediyorsun iş ev çocuklar ders inşallahhh mucizevi bir şekilde geçersin🤲🤲

Selam kızlar küçüğüm 10 buçukta kalktı kahvaltı yaptık kreşe götürmeyecektim çok yağmur var diye neyse hazırlandı illa gidecekmiş yağmur durduğu anda çıktık🙈🙈

Geçen gün aldığım alerji ilacını düşürdü kırdı cadı gittim yenisini aldım
Ordan anneme uğradım kahve içtim ☕☕

Dönüşte markete uğradım biriki bişey aldım
. Eve geldim temizliğe başladım sil süpür yıka toz çamaşır derken şimdi oturdum 🤣🤣
Kahve içiyorum size de atayım foto yağmur hala yağıyor bayılıyorum yağmurlu günlere🙈🙈huzurlu oluyorum

Kitaba yeni başlayacağım artık hergün biraz okuyayım bayağıdır okuyamadım😥

Eklentiler

• IMG_20220110_142221.webp
    IMG_20220110_142221.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 70
Selam kızlar küçüğüm 10 buçukta kalktı kahvaltı yaptık kreşe götürmeyecektim çok yağmur var diye neyse hazırlandı illa gidecekmiş yağmur durduğu anda çıktık🙈🙈

. Eve geldim temizliğe başladım sil süpür yıka toz çamaşır derken şimdi oturdum 🤣🤣
Kahve içiyorum size de atayım foto yağmur hala yağıyor bayılıyorum yağmurlu günlere🙈🙈huzurlu oluyorum

afiyet olsun canım çok severim ayşe kulin okumayı hep çocuklara alıyorum kitap bu ay kendime alcam hatta bakayım şimdiden :)

afiyet olsun canım çok severim ayşe kulin okumayı hep çocuklara alıyorum kitap bu ay kendime alcam hatta bakayım şimdiden :)
Teşekkür ederim canım geçenlerde almıştım 2 tane Ayşe kulin nefes nefese ve hüzün daha başlayamadım

Aslında çocuk için de kendime almak istiyorum bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuk kitabını nasıl davranmam gerektiği hakkında bakalım bir ara onu da sipariş vermem lazım👍

Teşekkür ederim canım geçenlerde almıştım 2 tane Ayşe kulin nefes nefese ve hüzün daha başlayamadım

Aslında çocuk için de kendime almak istiyorum bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuk kitabını nasıl davranmam gerektiği hakkında bakalım bir ara onu da sipariş vermem lazım👍
bende aldım bağırmayan anneler , sevmek yetmez 3 tane daha ama uygulayamıyorum :((

Oo kuruyemiş tabağı it bakalım bu tarafa doğru yalnız yeme😂

senin hedef ne canım yazmamışsın bana 20 gram bilezik yazar mısın kafaya taktım kendime bilezik alcam :))
Canım ben miktar belirtemiyorum 😬Malum ev işine giriştik daha netleşmedi alım yapmadığimiz için gelir gider durumumuz.
Ama yeni yıl itibariyle 100 dolar aldım aylık artirdiklarimla beraber.Bir altın bileklik(bunu eşime kaptirmasyon yapicam 😀),2 yarım almak niyetindeyim ve elime geçen daha doğrusu birseylerden artidigim 50- 100 TL ile bile dolar almak niyetindeyim☺️Altın küçük miktarlara alinmiyor biriksin alırim da diyemiyorum birşey oluyor tirtikliyorum para eriyip gidiyor.bende çözümü dolar almakta buldum 😔 şimdilik bu durumum iyi gidiyor.Birde 1-5-10-20 ne olursa günlük nakit atıyorum iş yerindeki çikolata kutuma 🤩

Selamlar herkese nasilsiniz herkes iyidir inşallah 💕benim yıl sonu kapatma telesim yeni bitti ugrayamadim buralara.Tabi birde her fırsatta ev ilanlarına falan bakıyorum telefon elime gectikte onunda etkisi var ugrayamamakta ☺️tamı tamına 6 ay sonra(kaş hariç) kufore geldim iş çıkışında🥳
Kendim için birşeyler yapmayali çok zaman oldu saçıma Brezilya fonu yaptiracagim kestirecegim.2 hafta dolduktan sonrada ombre yaptıracagim.Muhtemelen diğer ayki maasta olur.

Günaydın kiazlar 🌸
okyonus okyonus cok geçmiş olsun canım umarım külahında agri falan yoktur . Ne zaman insan olacaklar bunlar cok yıpratıyorlar insanı .
Benim de büyük beni cok yoruyor 🥲
Benim büyük herseyden çok korkardı hala daha öyle.Bazen parmağına bant falan dolar 2 saniye acamasin panik olur kangren mi olcam diye 😬
Küçük öyle değil çok gözü kara cektirecek bize belliki 🤔

Şuanda ozendiğim hayatı yasiyorsun canım 🤩

Benim büyük herseyden çok korkardı hala daha öyle.Bazen parmağına bant falan dolar 2 saniye acamasin panik olur kangren mi olcam diye 😬
Küçük öyle değil çok gözü kara cektirecek bize belliki 🤔
Bende hep senin büyük gibi kızlarım olur diyordum yok ikisi de dünya fenası 😁😁 yaramaz kız öğrencileri cok kınadım 🤣🤣
Özledik seni böyle ara verme 😘
Ev arama nasil gidiyor acele etmeyin eminim içinize sinen bir yer olur 🙏

Okuldan geldim nöbetçiydim bugün . Yağmur vardı çocukları bahçeye de çıkarmadık koridorda bir sürü çocuk koşup bağırıyor 😁😁
Velim dedi ki Allah size yardım etsin nasıl dayanıyorsunuz . Artık gürültüye karşı duyarsızlaştım sanırım 🤩🤩
Menü
Mantar çorbası
Makarna
Salata
Ayran .
Bu iki haftayı kolay yemeklerle geçireceğim .

Bende hep senin büyük gibi kızlarım olur diyordum yok ikisi de dünya fenası 😁😁 yaramaz kız öğrencileri cok kınadım 🤣🤣
Özledik seni böyle ara verme 😘
Ev arama nasil gidiyor acele etmeyin eminim içinize sinen bir yer olur 🙏
Valla bizimkilerin ortası yok ikiside çok zıt çok ayrı karakterler 😀büyük naif korkak ürkek.kucuk tam tersi eli sopalı dediğim dedik korkusuz😬
Hadi sen öğrencilere mana verdin ben kime verdim acaba 🤔
Ev işleri bakmaya devam ediyoruz acele etmeme kararı verdik.sirf evimiz olsun diye almak istemiyoruz.icimize sinen kullanışlı inşallah ömürlük bir ev almak istiyoruz.Fiyatlar zaten yeteri kadar uçtu bundan sonrası tufan moduna girdik.
Paniğe kapılıp içimize sinmeyen bir yer almamak icin acele etmiyoruz.

Back
X