• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kızlar
Bugün akşama kadar hiç oturmadım.
Sabah 4bucukta uyandim sonra baktım kapının zili çalıyor. Eşim msj atmış ama hiç duymadim.is bitti eve geliyorum diye.
Neyse geldi eşim saat 5ti nescafe ictik😚
Sonra yattım namaza kalktım
Sonra yine yattım oglana kalktım.
Sonra yine yattım en son 9 buçuk gibi kalktım .ortalığı topladım. Esim sabah ise gidecek daha iyi ya.vardiyaları hiç sevmiyorum
Kahvaltı yaptık .Balkonları yîkadım ortalığı süpürdüm. Eşim kızı okula bıraktı. Bugün evde diye yarınki alışverişe bugün gittik.oğlumda yanımızda ydi. Gıda alışverişi yaptık. 1000tlye yakın tutmuştur. Dışarda ken kızımın öğretmeni msj attı. Çocuklar i alın diye.artık kızı okuldan aldık. Eve geldik.alınanlar yerleştirdim. Namaz kıldım. Kız babasıyla evde durdu ben oglanla pazara gittim.geldim. balık aldım .balık pişirdim salata yaptım. Yine aldıklarımı yerleştirdim. Yemekten sonra ocak Davlimbazi fayanslarını güzelce sildim.bulaşıkları mak.yerleştirdim. saat 9du oturdum.
Kızım 1hafta okula gitmicek.hocamızın çocukları hastaymis.
Yarın salonu komple temizlemek istiyorum.halılar camlar bi elden gecsin

Slm kızlar
Bugün akşama kadar hiç oturmadım.
Sabah 4bucukta uyandim sonra baktım kapının zili çalıyor. Eşim msj atmış ama hiç duymadim.is bitti eve geliyorum diye.
Neyse geldi eşim saat 5ti nescafe ictik😚
Sonra yattım namaza kalktım
Sonra yine yattım oglana kalktım.
Sonra yine yattım en son 9 buçuk gibi kalktım .ortalığı topladım. Esim sabah ise gidecek daha iyi ya.vardiyaları hiç sevmiyorum
Kahvaltı yaptık .Balkonları yîkadım ortalığı süpürdüm. Eşim kızı okula bıraktı. Bugün evde diye yarınki alışverişe bugün gittik.oğlumda yanımızda ydi. Gıda alışverişi yaptık. 1000tlye yakın tutmuştur. Dışarda ken kızımın öğretmeni msj attı. Çocuklar i alın diye.artık kızı okuldan aldık. Eve geldik.alınanlar yerleştirdim. Namaz kıldım. Kız babasıyla evde durdu ben oglanla pazara gittim.geldim. balık aldım .balık pişirdim salata yaptım. Yine aldıklarımı yerleştirdim. Yemekten sonra ocak Davlimbazi fayanslarını güzelce sildim.bulaşıkları mak.yerleştirdim. saat 9du oturdum.
Kızım 1hafta okula gitmicek.hocamızın çocukları hastaymis.
Yarın salonu komple temizlemek istiyorum.halılar camlar bi elden gecsin
Oyyyy oyyyy okurken yoruldum bacım🙈🙈🙈

Gunaydin kızlar ✌️✌️✌️
Sağlıklı , mutlu huzurlu bir gün olsun 😍😍
Bugün 72 ay olan ev takdirimizin sonuncusunu yatıracağım cok mutluyum 🧿🧿Allah herkese ödeme kolaylığı , en güzel evlerden nasip etsin 🙏
Çok sevindim canım hem evin oldu hem borcun bitti.Darısı isteyenlere olsun inşallah Bizimde kredimizi kapatma gücü versin rabbim bitcoin gümüş yükselsin :)

Ayyy ben bile heyecanlandım kızzzz🧿🧿👏👏👏
Canimsin 😘😘
Çok sevindim canım hem evin oldu hem borcun bitti.Darısı isteyenlere olsun inşallah Bizimde kredimizi kapatma gücü versin rabbim bitcoin gümüş yükselsin :)
Darısı sana olsun insallah 🙏🙏
İnsallah yukseir yaaa ben iyi kar etmiştim sonra satmayınca cok pişman oldum 🙃🙃

Gunaydin kızlar ✌️✌️✌️
Sağlıklı , mutlu huzurlu bir gün olsun 😍😍
Bugün 72 ay olan ev takdirimizin sonuncusunu yatıracağım cok mutluyum 🧿🧿Allah herkese ödeme kolaylığı , en güzel evlerden nasip etsin 🙏
Darısı basımıza inş 🤲Diğer kredi geçen ay bitti bizim 72aydı.Şimdiki 120ay🤓

Canimsin 😘😘

Darısı sana olsun insallah 🙏🙏
İnsallah yukseir yaaa ben iyi kar etmiştim sonra satmayınca cok pişman oldum 🙃🙃
sorma canım bende iyi kar etmiştim ama sağolsun eşim bekle bekle dedim tepetaklak düştü :( benim koca ne derse tersini yapmak lazım ama yapamıyorum illa onunda onayı olsun diye soruyorum

Sayılı gün çabuk geçer 😁😁😁
sorma canım bende iyi kar etmiştim ama sağolsun eşim bekle bekle dedim tepetaklak düştü :KK43: benim koca ne derse tersini yapmak lazım ama yapamıyorum illa onunda onayı olsun diye soruyorum
Eşim cok sat dedi dinlemedim ve cok pişmanım . Napalim sağlık olsun artık

sağol canım 9 buçuk gibi yataga gidiyolar 10 a doğru uyuyorlar onu biraz daha öne çekebilsek çok rahat olacak
9 da yatağa gitseler daha iyi olur🤪🤪

bizimde 120 aydı 29 ay ödedik bu ayla birlikte kaldı 91 ay :KK43: offf biter mi
Ayyy ben çok korkuyorum yaaa kredi taksit filan 🤦‍♀️🤦‍♀️mesela hamur yoğurma makinası istiyorum evkur da filan alabilirim ama orda borç olunca gözümde büyüyecek geri vazgeçiyorum🙈🙈

Sabah kahvaltı sonrası kahvemi içtim☕☕

Grup konuşmalarımı yaptım🤪🤪
O sırada robot evi süpürdü bende kızı hazırladım kreşe bıraktım 👏👏

Dönüşte pazara gittim
3 kg mandalina.
2 kg elma
2 kilo havuç
1 kg turp
1 kg kabak
15 li yumurta
3 maydanoz,, 2 nane,,, 2 yeşil soğan,, 1 marul
1 kg kivi
Yarım kg yeşil biber
1.5 kg domates
1 kg salatalık

175 tl harcadım🙈🙈🙈

9 da yatağa gitseler daha iyi olur🤪🤪

Ayyy ben çok korkuyorum yaaa kredi taksit filan 🤦‍♀️🤦‍♀️mesela hamur yoğurma makinası istiyorum evkur da filan alabilirim ama orda borç olunca gözümde büyüyecek geri vazgeçiyorum🙈🙈
sorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)

sorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)
Yaaa büyüdüklerinde bu anıları çok güzel hatırlayacaklardır 👏👏👏

Bizde özellikle O1deren87 O1deren87 ile sofraya oturduk mu gülmekten ölürdük sebepsizce en büyük ablamda susun susun diye kızardı🤪🤪 hala anlatır anlatır güleriz❤️❤️

bizimde 120 aydı 29 ay ödedik bu ayla birlikte kaldı 91 ay :KK43: offf biter mi
Biter canım biter.
Bizde 120 aylığına çekmiştik.hatta yetmedi ek kredi de çekmiştik 5 yıl.
8taksidimiz kaldı .ekimde borcumuz bitecek Allah izin verirse.bizede demişlerdi 10 yıl öde öde biter mi diye.bitiyormuski.
Bende çok mutlu olucam bitsin.bu kadar yıl ödedim gidip oturmak istiyorum. Rabbim nasip ederse

Yaaa büyüdüklerinde bu anıları çok güzel hatırlayacaklardır 👏👏👏

Bizde özellikle O1deren87 O1deren87 ile sofraya oturduk mu gülmekten ölürdük sebepsizce en büyük ablamda susun susun diye kızardı🤪🤪 hala anlatır anlatır güleriz❤️❤️
Ay evet ya gülmek istemezdim ama babam kizdikca gülesimiz gelirdi.
Ben hala arada gülme krizimtutar.eşim der gülmek için yer ariyorsun😆😆😆

Back
X