• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Evet kızlar.
Sabah oğlumu okula gönderdim temizlik var diye yatmadim.önce bi nescafe içtim. Ya bismillah diye başladım.
Salonun camlarını sildim.Halısı nin kirli yerlerini silip balkona attım. İki berjeri sildim. Koltukları iyice süpürdüm.
Her yeri topladım .süpürdüm sildim.dün bingonun yuzey temizliyicisini aldım. Ev mis gibi koktu.wcyi de yîkadım.
Valla hızımi alamadım mutfağın camını silmek istedim de kızım illa yanıma gel dedi.onla biraz top oynadık. Namaz kıldım. Mis kokan salonumda oturuyorum.😀😀biraz havami atayim 😅😅

sorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)
Bizimki yataktan fırladı matematik çözecekmiş🤣Zorla yapan çocuk yatmasın diye matematik yapacakmış😅

Evet kızlar.
Sabah oğlumu okula gönderdim temizlik var diye yatmadim.önce bi nescafe içtim. Ya bismillah diye başladım.
Salonun camlarını sildim.Halısı nin kirli yerlerini silip balkona attım. İki berjeri sildim. Koltukları iyice süpürdüm.
Her yeri topladım .süpürdüm sildim.dün bingonun yuzey temizliyicisini aldım. Ev mis gibi koktu.wcyi de yîkadım.
Valla hızımi alamadım mutfağın camını silmek istedim de kızım illa yanıma gel dedi.onla biraz top oynadık. Namaz kıldım. Mis kokan salonumda oturuyorum.😀😀biraz havami atayim 😅😅
Bize de gel yaaaa🤣🤣

Biter canım biter.
Bizde 120 aylığına çekmiştik.hatta yetmedi ek kredi de çekmiştik 5 yıl.
8taksidimiz kaldı .ekimde borcumuz bitecek Allah izin verirse.bizede demişlerdi 10 yıl öde öde biter mi diye.bitiyormuski.
Bende çok mutlu olucam bitsin.bu kadar yıl ödedim gidip oturmak istiyorum. Rabbim nasip ederse
İnşallah canım sizinki bitmiş sayılır ağız tadıyla oturmak nasip olsun

Yarın 2. Sınıf kayıt için fiyat görüşmeye gideceğiz inş bütçemizi sarsacak bir fiyat çıkartmazlar.Daha yemek taksidi devam ediyor😅

Günaydın kızlar❤️❤️

Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık🧿🧿💙💙

Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız💃💃

Günaydın kızlar❤️❤️

Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık🧿🧿💙💙

Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız💃💃
nice güzel yaşları olsun Şansı bahtı açık olsun büyük prensesin :KK200:

Back
X