• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar dün markete girdim kızlara kraker vb 3 paket makarna aldım.Akşamda tavuklu patates yaptım.Bugün yemek konusunda hiçbir fikrim yok
Bende karar vermedim daha 😅😅
Dün bende şoktan sipariş oluşturdum 200 tl gelir birazdan
şimdi de pasta söyleyeceğim kızıma😋😋

Günaydın kızlar❤️❤️

Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık🧿🧿💙💙

Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız💃💃
Masallah ya genç kız olmuş 😍😍😍hep beraber sağlıklı güzel yıllarınız olsun canım 🤩🤩
Gunaydin kızlar yataktan çıkmak istemiyorum her yerim agriyor 🙃🙃

Günaydın kızlar❤️❤️

Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık🧿🧿💙💙

Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız💃💃
Kuzumun ilk doğduğu gün aklımda
Ne kadar mutlu olmuştum. İlk defa teyze olmuştum. Aşure zamanı ydi. Vay be zaman nede çabuk geçti gitti.
Mutlu yolları olsun kuzumun sabah msjlastik💖💖💖

Masallah ya genç kız olmuş 😍😍😍hep beraber sağlıklı güzel yıllarınız olsun canım 🤩🤩
Gunaydin kızlar yataktan çıkmak istemiyorum her yerim agriyor 🙃🙃

Kuzumun ilk doğduğu gün aklımda
Ne kadar mutlu olmuştum. İlk defa teyze olmuştum. Aşure zamanı ydi. Vay be zaman nede çabuk geçti gitti.
Mutlu yolları olsun kuzumun sabah msjlastik💖💖💖
Sağolun teyzeleri büyüdü gerçektennn🧿🧿❤️❤️❤️

Ben bugün balık alacağım balık salata yapcm birde şalgam suyu alırım
Afiyet olsun şimdiden Okuldan iyi bir fiyat alırsınız inşallah kendi öğrencisi olduğunu seneye erken kayıt indirimi uygularken onun indiriminide yapmalarını söyle canım bize ilk gittiğimizde sanki ilk defa kayıt gibi fiyat verdiler nehir için bizde önce bu yıl 2.dönem için fiyat istedik o fiyattan anlaştıktan sonra gelelim seneye erken kayıt için kendi öğrenciniz ikiside onun indiriminide ekleyin dedik yoksa 65 ten aşağı inmiyordu

Canım hosgeldin 🌸🌸
Pandemi bebekleri bunlar iletişimde sorun yasamaları cok normal . Hep evde büyüdüler . Tabiki kontrollerini ihmal etme içinde kalmasın şüphe.
Penguen Penguen ne güzel bak kamplarınız bar biz öğretmen evinde yer bile bulamıyoruz 😤😤
Gubaydin kızlar mayışa kaldı bir gün 🌸🌸
Sevgililer günümüzde kutlu olsun gelen hediyeleri yazın buraya 😀😀
Hoşbuldum canm 🥰 Biraz bakıcıninda sessiz kalması etken oldu galiba.her seferinde sürekli iletişim kur oyunlarına eşlik et şarkı söyleyin dans edin v.s söyledik ama yapıyorum dedi çıktı işinden.Ama uzmana getirince ve çok kötü günler geçirince bakıcı daha çok üstüne düştü değişti haliyle bebisimde değişti baya farketti herşeyiyle 🧿şimdi çok daha iyiyiz.yabanci eve gitmeme sorunumuz halen devam ama enazindan 1 saat değil yarım saate indi ağlama süresi 🧿🤣

Bende büyük kızı araştırıyorum İngilizce kursuna senelerdir söylüyorum daha bu sene ikna oldu bakalım🤣🤣

Canım çocuklar kimseyi görmeden büyüyorlar o yüzden böyle davranması normal
Ama sen yine dikkat et

Erkek çocukları daha geç konulu diyorlar

Bir de bakıcı bakıyordu dimi dikkat ediyor musun TV telefon filan veriyor mu çok önemli
Genetik faktor tabikiii var abimin ve gorumcemin çocukları geç konuştu.benim büyük oğlan 8 aylık konuşmaya başladı ustelik babanne baktığı için 7/24 TV hiç kapanmiyordu😬
Bakicida TV sınırlıydi ama şimdi çok daha sınırlı günde 30 dakikayı geçmiyor.kukuli var sabah 10 ve öğleden sonra 15 de çıkıyormuş onu izliyor sadece saati geldiğinde oda çok kısa sürüyor.onun dışında TV acilmiyor evde gün içinde.
Uzmanda aynısını dedi pandemi bebekleri hep bu durumda dedi.

doktorlar ne dedi peki canım her çocuk gelişimi aynı seyretmiyor göz teması güzelse algısı güzelse benim fikrim sorun yoktur.Kalabalıkta büyüyen çocukla tek büyüyen çocuk farkı her zaman oluyor sıkma canını yoktur inşallah kötü bişey
Çok şükür sorun yokmuş canm🙏evet yanlız ve sadece kendi evinizden çıkmadığı için ve sadece sizinle iletisi kurduğu için böyleymis sadece siz çok hazıra alistirmissiniz herşeyini anlamissiniz ve görüyorum ki anlıyorsunuz onun yerine onun adına soruları sorup cevaplarıni yine siz veriyorsunuz onun için konuşma gereği duymuyor ve birazda kuralcı ve inatçı bir yapısı var kendi kararları var sizin istediğiniz gibi değil kendi istediği gibi davranıyor dedi ☺️

Çok şükür sorun yokmuş canm🙏evet yanlız ve sadece kendi evinizden çıkmadığı için ve sadece sizinle iletisi kurduğu için böyleymis sadece siz çok hazıra alistirmissiniz herşeyini anlamissiniz ve görüyorum ki anlıyorsunuz onun yerine onun adına soruları sorup cevaplarıni yine siz veriyorsunuz onun için konuşma gereği duymuyor ve birazda kuralcı ve inatçı bir yapısı var kendi kararları var sizin istediğiniz gibi değil kendi istediği gibi davranıyor dedi ☺️
büyüdükçe kalabalık ortamlara girdikçe açılır merak etme benim ikinci kızımda ablasına göre geç konuştu çünkü her istediği hemen oluyordu onun ifade etmesine gerek kalmıyordu ıh ıh diye diye baya götürdü işleri baktım olmuyor ifade edene kadar yapmadım.Şimdi bile bazı harfleri söyleyemiyor bazı kelimelerin gecelerini ters söylüyor zayıf demiyor yazık diyor :)) kendide farkında anne yine ters söyledim demi ne zaman düzelecek diye soruyor

Genetik faktor tabikiii var abimin ve gorumcemin çocukları geç konuştu.benim büyük oğlan 8 aylık konuşmaya başladı ustelik babanne baktığı için 7/24 TV hiç kapanmiyordu😬
Bakicida TV sınırlıydi ama şimdi çok daha sınırlı günde 30 dakikayı geçmiyor.kukuli var sabah 10 ve öğleden sonra 15 de çıkıyormuş onu izliyor sadece saati geldiğinde oda çok kısa sürüyor.onun dışında TV acilmiyor evde gün içinde.
Uzmanda aynısını dedi pandemi bebekleri hep bu durumda dedi.
Anladım canım bol bol konuşma temas ile çok çok daha güzel gelişim gösterecektir inşallahh 🧿🧿

Eşim kızın doğumgünü için 2000 tl gönderdi alışveriş yapacaz
Ayakkabısını da awm de Adidas tan deneyeceğiz trendyol dan sipariş verecez

Bende mont almıştım
Yarında yemek,, sinema,, kahve derken gider yine totalde 3000💃💃💃

Eşime diyorum babam sen olsaydın keşke😅😅

Back
X