- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
nice güzel yaşları olsun Şansı bahtı açık olsun büyük prensesin![]()
Teşekkür ederim teyzeleriNice mutlu yaşları olsun. İyi ki doğmuş.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice güzel yaşları olsun Şansı bahtı açık olsun büyük prensesin![]()
Teşekkür ederim teyzeleriNice mutlu yaşları olsun. İyi ki doğmuş.![]()
Şekerim hoşgeldin tabiki seve seve hemen kahve yapayım sanaGünaydın misafir kabul ediyor musunuz?![]()
Bende karar vermedim dahaGünaydın kızlar dün markete girdim kızlara kraker vb 3 paket makarna aldım.Akşamda tavuklu patates yaptım.Bugün yemek konusunda hiçbir fikrim yok
Teşekkürler mis gibi olmuş. Ekibe sağlık beybim. Size iyi sohbetler dilerim.Şekerim hoşgeldin tabiki seve seve hemen kahve yapayım sana![]()
Masallah ya genç kız olmuşGünaydın kızlar
Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık
Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız![]()
Kuzumun ilk doğduğu gün aklımdaGünaydın kızlar
Masallah ya genç kız olmuşhep beraber sağlıklı güzel yıllarınız olsun canım
Gunaydin kızlar yataktan çıkmak istemiyorum her yerim agriyor![]()
Sağolun teyzeleri büyüdü gerçektennnKuzumun ilk doğduğu gün aklımda
Ne kadar mutlu olmuştum. İlk defa teyze olmuştum. Aşure zamanı ydi. Vay be zaman nede çabuk geçti gitti.
Mutlu yolları olsun kuzumun sabah msjlastik![]()
Teşekkür ederimHoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun.![]()
Ben bugün balık alacağım balık salata yapcm birde şalgam suyu alırımGünaydın kızlar dün markete girdim kızlara kraker vb 3 paket makarna aldım.Akşamda tavuklu patates yaptım.Bugün yemek konusunda hiçbir fikrim yok
Nice güzel yılları olsun fıstığınGünaydın kızlar
Afiyet olsun şimdiden Okuldan iyi bir fiyat alırsınız inşallah kendi öğrencisi olduğunu seneye erken kayıt indirimi uygularken onun indiriminide yapmalarını söyle canım bize ilk gittiğimizde sanki ilk defa kayıt gibi fiyat verdiler nehir için bizde önce bu yıl 2.dönem için fiyat istedik o fiyattan anlaştıktan sonra gelelim seneye erken kayıt için kendi öğrenciniz ikiside onun indiriminide ekleyin dedik yoksa 65 ten aşağı inmiyorduBen bugün balık alacağım balık salata yapcm birde şalgam suyu alırım
Göndereyim sana şalgamBen bugün balık alacağım balık salata yapcm birde şalgam suyu alırım
Hoşbuldum canmCanım hosgeldin
Pandemi bebekleri bunlar iletişimde sorun yasamaları cok normal . Hep evde büyüdüler . Tabiki kontrollerini ihmal etme içinde kalmasın şüphe.
Penguen ne güzel bak kamplarınız bar biz öğretmen evinde yer bile bulamıyoruz
Gubaydin kızlar mayışa kaldı bir gün
Sevgililer günümüzde kutlu olsun gelen hediyeleri yazın buraya![]()
Genetik faktor tabikiii var abimin ve gorumcemin çocukları geç konuştu.benim büyük oğlan 8 aylık konuşmaya başladı ustelik babanne baktığı için 7/24 TV hiç kapanmiyorduBende büyük kızı araştırıyorum İngilizce kursuna senelerdir söylüyorum daha bu sene ikna oldu bakalım
Canım çocuklar kimseyi görmeden büyüyorlar o yüzden böyle davranması normal
Ama sen yine dikkat et
Erkek çocukları daha geç konulu diyorlar
Bir de bakıcı bakıyordu dimi dikkat ediyor musun TV telefon filan veriyor mu çok önemli
Çok şükür sorun yokmuş canmdoktorlar ne dedi peki canım her çocuk gelişimi aynı seyretmiyor göz teması güzelse algısı güzelse benim fikrim sorun yoktur.Kalabalıkta büyüyen çocukla tek büyüyen çocuk farkı her zaman oluyor sıkma canını yoktur inşallah kötü bişey
büyüdükçe kalabalık ortamlara girdikçe açılır merak etme benim ikinci kızımda ablasına göre geç konuştu çünkü her istediği hemen oluyordu onun ifade etmesine gerek kalmıyordu ıh ıh diye diye baya götürdü işleri baktım olmuyor ifade edene kadar yapmadım.Şimdi bile bazı harfleri söyleyemiyor bazı kelimelerin gecelerini ters söylüyor zayıf demiyor yazık diyor :)) kendide farkında anne yine ters söyledim demi ne zaman düzelecek diye soruyorÇok şükür sorun yokmuş canmevet yanlız ve sadece kendi evinizden çıkmadığı için ve sadece sizinle iletisi kurduğu için böyleymis sadece siz çok hazıra alistirmissiniz herşeyini anlamissiniz ve görüyorum ki anlıyorsunuz onun yerine onun adına soruları sorup cevaplarıni yine siz veriyorsunuz onun için konuşma gereği duymuyor ve birazda kuralcı ve inatçı bir yapısı var kendi kararları var sizin istediğiniz gibi değil kendi istediği gibi davranıyor dedi
![]()
Anladım canım bol bol konuşma temas ile çok çok daha güzel gelişim gösterecektir inşallahhGenetik faktor tabikiii var abimin ve gorumcemin çocukları geç konuştu.benim büyük oğlan 8 aylık konuşmaya başladı ustelik babanne baktığı için 7/24 TV hiç kapanmiyordu
Bakicida TV sınırlıydi ama şimdi çok daha sınırlı günde 30 dakikayı geçmiyor.kukuli var sabah 10 ve öğleden sonra 15 de çıkıyormuş onu izliyor sadece saati geldiğinde oda çok kısa sürüyor.onun dışında TV acilmiyor evde gün içinde.
Uzmanda aynısını dedi pandemi bebekleri hep bu durumda dedi.