- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Afiyet olsun canım bende bugün dışardan yicemöğlen 1.5 lahmacun yedim canım çok istemişti.Akşam çocuklara tavuk şinitzel eşime ton balıklı salata kendimede sadece salata yaparım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım bende bugün dışardan yicemöğlen 1.5 lahmacun yedim canım çok istemişti.Akşam çocuklara tavuk şinitzel eşime ton balıklı salata kendimede sadece salata yaparım.
Benim hiç rimelim kurumaz çünkü kurumaya fırsat kalmaz vazgeçilmezim rimel,,, iyelinerbenimde almam lazım rimeller kullanılma kullanılmaya süresi geçmiş kurumuş kalemlerin ucu kırılmış attım hepsini sadece bb krem var :))
Güle güle kullanın ZeynoHarcamalı geçiyor günler sabah alışveriş yaptım hepsi ihtiyaç
Kendime yürüyüş ayakkabısı 220
Kızıma 2 tane matara 88
Rimel, 2 göz kalemi, 1 far 112
Bu hafta yürüyüşe başladım ama yememi düzene koyamadım henüz disipline olmam lazım![]()
Günaydın canımGunaydin kızlariyi pazarlar
Kıs mevsimi gibi nasıl bir kar var anlatamam çocuklar cok mutlu![]()
Haklısın vallahi tim Türkiye nin soğuğunu siz yaşıyorsunuzGünaydın canım
Her yere kar yağıyor soğuğu buraya geliyor![]()
Ayyyy onu düşünmek bile istemiyorumHaklısın vallahi tim Türkiye nin soğuğunu siz yaşıyorsunuzyazı düşünerek ısın
![]()
Seni de grubun ikinci atom karıncası sectimBiri beni mutfaktan çıkarsın
Kahvaltıya tavada börek yaptım yedilerr
Arkasına şehriye çorbası yaptım yedilerrr
Çikolatalı Büskivili pasta yaptım yedilerrrr
Hamburger yaptım yedilerrrrr
(büyük kız hala anne akşama dışardan söyleyek diyor))
Hemen tavuk attım Ocağa haşlandı pilav yapacam yanına da salata yaptım
Yeter daaaa bir salın beni artıkkkkkkk![]()
Kız yeter daaaSeni de grubun ikinci atom karıncası sectim![]()
Yettim gariiiiiKız yeter daaayoruldum yaptım kahvemi içiyorum gelde 2 lafın belini kırak
Haftaiçi eşim geliyor benim yorgunluk daha da artar![]()
Birincisi kim kizSeni de grubun ikinci atom karıncası sectim![]()
İkincinin ablasıBirincisi kim kiz![]()
Oooooo aferin sana benim büyük kızzz hep evde 56 Siirt diye dolaşırYettim gariiiii
Bugün siirtli damarım tuttu
Pirtike çorbası
İcli köfte
Ayyyy hiç demiyorsun as as bayrakları
Kac gün kalacak enişte![]()
Hahahahha kız seniİkincinin ablası
Kıyamam ev işleri cok sinir bozucu . İnsallah gönlünüze uygun güzel bir ev bulacaksın
Esin polis di dimi yanlış hatırlamıyorum tayin durumu falan olmayacak mi
İnşallah Haftaiçi bulursunuz yaaaAy kizlar hic gelemiyorum buraya
Butun gün ev geziyoruz
Basta eglenceliydi ama cok yormaya başladi.ev sahiplri sürekli fiyat arttıriyor hic hakkimi helal etmiyorum
Çogu kiracilar evi mahfetmis.ben ne kadar temizmisim ya.valla esim dediki emlakciya benim ev sahibi bizim elimizi öpmesi lazim dedi.bildigin bazi evler lesssss
Hallolsaydı şu ev işi çok sıkıldım