- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Oh yatişssssAnnemde kahvaltımızı yaptım kahvemi içtim
Eve geldim mügeyi izleyim diye
İşim yok bir makina çamaşır yıkarım
Yemeğim de dünden var bir salata ayran yaparım yanına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh yatişssssAnnemde kahvaltımızı yaptım kahvemi içtim
Eve geldim mügeyi izleyim diye
İşim yok bir makina çamaşır yıkarım
Yemeğim de dünden var bir salata ayran yaparım yanına![]()
Gercekten nolacak böyle bilmiyorum.günaydın kızlar...
mazot benzin 26yı geçmiş.... artık böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum imdat diye
bu nedir ya
Allah rahmet eylesin çok gençmiş rabbim annesine babasına sabır versingünaydın kızlar...
bizim üst komşunun 35 yaşındaki oğlu kalp krizi geçirdi vefat etti.. bütün gece onlarlaydık..
bir yandanda bebek..
sabah kendimi ayıltamadım
Allah rahmet eylesingünaydın kızlar...
bizim üst komşunun 35 yaşındaki oğlu kalp krizi geçirdi vefat etti.. bütün gece onlarlaydık..
bir yandanda bebek..
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Ay gencmis ya.Rabbim ailesine sabir versin.günaydın kızlar...
bir yandanda bebek..
Günaydın LGS ye giren bütün öğrencilerin rabbim yardımcısı olsun.Dün kızları havuza götürdük ordan eve geldik kısır kek yaptım çay demledim termosa arkadaşı aradık onlarlar beraber parka gittik.Dönüşte bizim lojmanın içindeki gazinoya geldik çay kurabiye sonra dondurma yiyip eve geldik bugün havuz son gün kaydı yenilemicez öğrendiler yüzmeyi zaten
Selam kızlar nasılsınız ?
Bugün sınavda görevliydim Çocuklar nasıl stresliydi .
Selam kızlar biz kayınvalidemdeyiz kızlar kediyle oynuyor bende bir oraya bir buraya sıçrıyomGünaydın kızlR dün bakamadım
Umarım herkes iyidir![]()
geçmiş olsun cnmDun cok hastaydim
Hatta gorumcemgil gelecekti vazgectiler.
Heryerim agriyirdu.boğazımda dahil.agrikesiciler falan bayagi dinlendim.cok sukur bayagi gecti.ama biraz halsizlik var.
Kiza söz vermistim sahile göturduk.abisiyle kumda oynadılar.eve geldik dus aldilar.
Balkonda biraz soda keyfi yaptik.valla balkon gibisi yok.
Biraz topalak yapmistim.gitmeden yedik.gelince yine aciktilar cocuklara bi sofra daha kurdum.bi mak.camasir serdim kuruttum
.bi.mak.daha yikaniyor.
Yaaaaa yerim seni poncikSelam kızlar biz kayınvalidemdeyiz kızlar kediyle oynuyor bende bir oraya bir buraya sıçrıyom![]()
Geçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendiniDun cok hastaydim
Hatta gorumcemgil gelecekti vazgectiler.
Heryerim agriyirdu.boğazımda dahil.agrikesiciler falan bayagi dinlendim.cok sukur bayagi gecti.ama biraz halsizlik var.
Kiza söz vermistim sahile göturduk.abisiyle kumda oynadılar.eve geldik dus aldilar.
Balkonda biraz soda keyfi yaptik.valla balkon gibisi yok.
Biraz topalak yapmistim.gitmeden yedik.gelince yine aciktilar cocuklara bi sofra daha kurdum.bi mak.camasir serdim kuruttum
.bi.mak.daha yikaniyor.
Geçmiş olsun cnm yazın bende aynı acıyı cektim cok zorGünaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor