🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugun cok sukur iyi oldum .
Ama kendimi yormayim derken ev batmisti yavas yavas evi temizledim.oglum halsizdi atesine baktim 39 bucuk.2 kes dusa girdirdim ilac verdim soguk uygulama yaptim bi turlu düsmedi atesi.esim geldi hastaneye goturduk.doktor atesi cok bogazi iltihap dolmus dedi.hastanede 3kasik ilac verip bide iğne vurdular.eve geldik herkes ac.Allahtan öglen yemegimi yapmistim.nohut yemeği ve pilav yapmistim.fazla sevmez cocuklar ama ac olunca yediler😊
Biberli ekmekte yapmistim.artik onuda yarin yeriz.
İnşallahhh çabucak kurtulursunuz yaaa bu hastalıklardan 🤲🤲
günaydın herkese

Allah herkese uzun sağlıklı ömür versin inşallah
Günaydın canım amin🤲🤲
Günaydın kızlar altın dolar Euro hep yükselişe geçmiş durmadan zam zam bıktık artık
Evet canım yaaaa be oluyor böyle yine🥺🥺
Bu ay 1 gram alayım dedim arttıkça artıyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Gece cocuklarla salonda yattim .oglana bakmak icin.nolur nolmaz atesi yükselir diye.biraz midesi bulandi sonra uyuyakaldi cok sukur.
Ayyyy gece bir sıcaktı yandim.actim valla balkonun kapisini .gelirse gelsin hirsiz bee dedim😂😂.kapiyi acinca uyumusum.
oglumla 7.kogus mucizesi filmini izledik.cok beğendik. Esim 4vardiyasındaydi.oglanin cani doner istedi esimde ücümüze yaptirmis kendi sevmez fazla doneri.onada dünku nohut yemeginden ısıttım.pilavda vardi. Dun evi temizlemistim.bugün bise yapmadim.su siralar yerler fazla kirlenmiyor cok şaskinim.
2mak.camasir katladim.
1mak.serdim.
Geceye esim biseler yiyor. Oğlumda acikir.biseler yapsam ama ne.

Gece cocuklarla salonda yattim .oglana bakmak icin.nolur nolmaz atesi yükselir diye.biraz midesi bulandi sonra uyuyakaldi cok sukur.
Ayyyy gece bir sıcaktı yandim.actim valla balkonun kapisini .gelirse gelsin hirsiz bee dedim😂😂.kapiyi acinca uyumusum.
oglumla 7.kogus mucizesi filmini izledik.cok beğendik. Esim 4vardiyasındaydi.oglanin cani doner istedi esimde ücümüze yaptirmis kendi sevmez fazla doneri.onada dünku nohut yemeginden ısıttım.pilavda vardi. Dun evi temizlemistim.bugün bise yapmadim.su siralar yerler fazla kirlenmiyor cok şaskinim.
2mak.camasir katladim.
1mak.serdim.
Geceye esim biseler yiyor. Oğlumda acikir.biseler yapsam ama ne.
Ahhh kızzz bizim bu hırsız ve hayvan korkumuz ne olacak böyle🥺🥺🙈

Ayyy çok yoruldum ablam sabah aradı biraz uzakta ikimzmin ortak mesafesinde büyük park vardı orda buluşalım diye ikindi 4.5 da evden çıkdım küçük kızla gittik oynadılar evden giderken buzlukta poğaça pizza çekirdek çerez filan vardı götürdüm ablamda büskivi filan getirmiş 7.30 kadar oturduk hava da serindi Ohhh misssss🤗🤗🤗

Dönüşte markete girdim kızlara Magnum 6 lı paket,,, noodle,,, diş fırçası aldım 76 tl tuttu şaşırdım valla🤦‍♀️🤦‍♀️

Eve geldik saat oldu 8 30 duş aldık yemek yedik derken bu saat oldu şimdi kızı uyutuyorum ayaklarım ağrıyor valla😑😑😑

Şoktan sipariş oluşturdum 456 tl yine ortada bişey yok🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Geçen markete gittik çay fiyatlarına baktım çalışan personel abla 100 TL olacak yakında dedi 😔 nereye gidiyoruz belirsiz.Devletn parası deniz diye kullanan çok olunca bu hallere düştük annemle konuşuyorum tarlayı güç bela ektik mazot çok pahalandı nasıl biçtircez bilmiyoruz dedi kurban geliyor kesilmesi lazım nasıl yapsın 2750 TL emekli aylığıyla

Geçen markete gittik çay fiyatlarına baktım çalışan personel abla 100 TL olacak yakında dedi 😔 nereye gidiyoruz belirsiz.Devletn parası deniz diye kullanan çok olunca bu hallere düştük annemle konuşuyorum tarlayı güç bela ektik mazot çok pahalandı nasıl biçtircez bilmiyoruz dedi kurban geliyor kesilmesi lazım nasıl yapsın 2750 TL emekli aylığıyla
Günaydın canım🤗🤗
Gerçekten bu sene 6000 den aşağı kurban yok bakalım nasıl olacak🤦‍♀️

Şoktan sipariş oluşturdum 456 tl yine ortada bişey yok🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Para su canim.
Aylik alisveris yapiyoruz.dunya para tutuyor.ama aldiklarim 15gun idare bile etmiyor.her haftada pazara cikiyorum.masallah yensin yensin ama birazda fiuatlar düssun be.ihtiyaclar bitmiyor.mutfak surekli alisveris ıstiyor. E 4 kisi hergun evdeyiz e yeniyor haliyle.
Gecen kiza bi elbise bi sort bi blüz aldim.3parca 300tuttu lcwda.yazık gunah be

bende birikim hesabina katmak istiyorum...ama hergün 100 lira para harciyom o kesin off:KK43:
İllaki harcanıyor canım ben büyük kıza hergün 50 tl harçlık veriyorum yol parası hariç🤦‍♀️🤦‍♀️

Diğer eksikleri saymıyorum bile🥺🥺
Para su canim.
Aylik alisveris yapiyoruz.dunya para tutuyor.ama aldiklarim 15gun idare bile etmiyor.her haftada pazara cikiyorum.masallah yensin yensin ama birazda fiuatlar düssun be.ihtiyaclar bitmiyor.mutfak surekli alisveris ıstiyor. E 4 kisi hergun evdeyiz e yeniyor haliyle.
Gecen kiza bi elbise bi sort bi blüz aldim.3parca 300tuttu lcwda.yazık gunah be
Kız artık aylık alışveriş bir dünya tutuyor ama yine de markete gidiyoruz yaaaaa benim pazar masrafı çok olmuyor öyle kızlar çok yemediği için ama senin çocuklara maşallah meyve dayanmıyor😜😜 lcw zaten uçmuş gitmiş🤦‍♀️🤦‍♀️

İllaki harcanıyor canım ben büyük kıza hergün 50 tl harçlık veriyorum yol parası hariç🤦‍♀️🤦‍♀️

Diğer eksikleri saymıyorum bile🥺🥺

Kız artık aylık alışveriş bir dünya tutuyor ama yine de markete gidiyoruz yaaaaa benim pazar masrafı çok olmuyor öyle kızlar çok yemediği için ama senin çocuklara maşallah meyve dayanmıyor😜😜 lcw zaten uçmuş gitmiş🤦‍♀️🤦‍♀️
markete gidiyorum anca 100 lira gidiyor evde ihtiyaclarimi aliyorum herşey ateş parçası.
biraz yanima 100-200 lira atsam ama kartımı kullaniyorum.. birikim yapmak istiyorum.. harcamak da istemiyorum...
o kartımı kasiyere uzattiğimda içim gidiyor be..:KK43:
sigarada içiyordum dün biraktım.. artık çmicem sigara 27-30 lira:KK43:
artık kollarimi sıvalama zamanı..

markete gidiyorum anca 100 lira gidiyor evde ihtiyaclarimi aliyorum herşey ateş parçası.
biraz yanima 100-200 lira atsam ama kartımı kullaniyorum.. birikim yapmak istiyorum.. harcamak da istemiyorum...
O zaman hergün yine sigara alıyormuş gibi parasını kumbara yap canım ona bırak aysonunda mutlu olursun😜😜

Gercekten insanlar sigarayi birakmaya baslamis.en iyisini yapmissin.ama gercekten sigaralar da cok pahali ya.

Slm kizlar
Cok sukur iyim artik.oglumda iyilesti.of hasta olmak cok kotü😏
Hepimizin carsaf yastiklarini yikadim astim.kahvalti yaptik ailecek.sonra kizi biraktim okula.eve geldim evi süpurdüm sildim.ön balkonu yikadim.wcyi yıkadim.banyonun lavobosunu yikadim.camasir katladiim.valla bu isleri yaparken yavas yavas yapiyorumki terlemeyeyim.çunku terlemekten nefret ediyorum ya acaip sinirleniyorum😆hem yavas yapinca yorulmuyor umda.
Su sıralar yapacak yemek bulamiyorum.canim yemek te istemiyor.sulu yemekler artik sicak oldu yenmiyor.of .
Azbi hamur actim tepsi böreği yaptim hemen .o piserken namaz kıldım.kizi okuldan aldim.parka ugradik arkadasimda vardi. Ama kizimin keyfi yoktu eve gidelim dedi eve geldik insallah hasta olmaz.
Cocuklar borege bayildilar.geceye esime kalmayabilir🤣
Insanin yaptigi yemegi cocullarin istahla yedigini gorunce mutlu oluyor.

Slm kizlar
Cok sukur iyim artik.oglumda iyilesti.of hasta olmak cok kotü😏
Hepimizin carsaf yastiklarini yikadim astim.kahvalti yaptik ailecek.sonra kizi biraktim okula.eve geldim evi süpurdüm sildim.ön balkonu yikadim.wcyi yıkadim.banyonun lavobosunu yikadim.camasir katladiim.valla bu isleri yaparken yavas yavas yapiyorumki terlemeyeyim.çunku terlemekten nefret ediyorum ya acaip sinirleniyorum😆hem yavas yapinca yorulmuyor umda.
Su sıralar yapacak yemek bulamiyorum.canim yemek te istemiyor.sulu yemekler artik sicak oldu yenmiyor.of .
Azbi hamur actim tepsi böreği yaptim hemen .o piserken namaz kıldım.kizi okuldan aldim.parka ugradik arkadasimda vardi. Ama kizimin keyfi yoktu eve gidelim dedi eve geldik insallah hasta olmaz.
Cocuklar borege bayildilar.geceye esime kalmayabilir🤣
Insanin yaptigi yemegi cocullarin istahla yedigini gorunce mutlu oluyor.
Kız iyileşince hemen başladın temizliğe😜😜😜

Ayyy o mutluluk bende olmuyor canım sadece tavuktq bitiriyorlar🤦‍♀️🤦‍♀️

Manava gittim biraz yeşillik meyve filan aldım 100 tl verdim

Patates kızarttım yanına da nohutlu şehriye çorbası yaptım ayran filan doyduk çok şükür🤲🤲

Back
X