🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

selam kızlar nasılsınız

birkaç gündür giremedim.. son zamanlarda biz cenazelerden gidiyoruz malesef..

herkes iyimi..

altın dolar vs uçmuş yine

Selam 😘😘😘

Kahvaltı yaptık ortalığı topladım küçükle balkonu yıkadı hergün aktivite ona göre😆😆
Toz aldım bulaşık yerleştirdim
Robot süpürdü sildi👏

Kızlara sabah d börek yaptım
Menü de dünden çorba var yanına mercimekli bulgur pilavı yapacam ne zamandır yapmıyordum dün komşuyla konuşurken o yapmıştı aklıma geldi😜😜salata ayran ✅✅

Yarın ablamla annemler gelecek🤗🤗

Selam 😘😘😘

Kahvaltı yaptık ortalığı topladım küçükle balkonu yıkadı hergün aktivite ona göre😆😆
Toz aldım bulaşık yerleştirdim
Robot süpürdü sildi👏

Kızlara sabah d börek yaptım
Menü de dünden çorba var yanına mercimekli bulgur pilavı yapacam ne zamandır yapmıyordum dün komşuyla konuşurken o yapmıştı aklıma geldi😜😜salata ayran ✅✅

Yarın ablamla annemler gelecek🤗🤗
Afiyet olsun boncuklara😍
Bende gelemmi😁😁

Ay iyi korku filmine dadandim.türk korku filmlerinin hepsinin konusu aynı yaa.ama yinede izliyorum iste😉
Öglen esim ve oglum kızı okula birakti.ordan cumaya gittiler.bende kendimi dusa attim.
Sebzeli bulgur pilavi yaptim.yedik.
Esim ise gitti. Bende film bittikten sonra sıkıldım bul.mak.boşalttım.kirlileri dizdim.sofralari çırptım.balkonu yıkadim.mutfak salon antreyi şöyle bi süpürgeyle dolandim.namaz kıldim.kızı almaya gidecem

Ay iyi korku filmine dadandim.türk korku filmlerinin hepsinin konusu aynı yaa.ama yinede izliyorum iste😉
Öglen esim ve oglum kızı okula birakti.ordan cumaya gittiler.bende kendimi dusa attim.
Sebzeli bulgur pilavi yaptim.yedik.
Esim ise gitti. Bende film bittikten sonra sıkıldım bul.mak.boşalttım.kirlileri dizdim.sofralari çırptım.balkonu yıkadim.mutfak salon antreyi şöyle bi süpürgeyle dolandim.namaz kıldim.kızı almaya gidecem
Ben izlemiyorum yaaa gece rüyama girerse😜😜😜

Küçükle markete gittik geldik aşağıda oynadı bayağı bir sonra yukarı çıktık yemeğimizi yedik bulaşık çalıştırdım
Yarın için lahmacun içi hazırladım,,, kadayıfı muhallebi yapacam muhallebisini pişirdim

Yarına da kemik sulu mercimek çorbası salata filan yaparım✅✅

300 tl civarı harcadım bugünde🤦‍♀️🤦‍♀️

Daha kızın telefonu,,, İnternet,,, su filan duruyor onları halletmem lazım🙈🙈

Çocuklar aksam sebzeli bulgur pilavini bitirdiler.1 saat gecmeden yine aciktilar.
Aparatif ne yapsam diye düsünurken kizim pizza yap anne dedi.bende yapiverdim😁
Biz yedik ardindan esim geldi .son uc dilimide o yedi.pizzamda bitti yaneee😃😃

Çocuklar aksam sebzeli bulgur pilavini bitirdiler.1 saat gecmeden yine aciktilar.
Aparatif ne yapsam diye düsünurken kizim pizza yap anne dedi.bende yapiverdim😁
Biz yedik ardindan esim geldi .son uc dilimide o yedi.pizzamda bitti yaneee😃😃
Hep isteyip de başaramadığı bir olay yemeklerin bitmesi tavuk harici🙈🙈
Cok sağolun Adana güzelleri 🌸🌸🌸
Gunaydin kızlar son hafta bize okul yok katılmamız gereken bir eğitim var oraya gidiyoruz 😎😎
Tatil cok iyi olacak dinleniriz bol bol .
Ohhh Ohhhh kızçeler inle güzel dinlemeler canım😘😘

Selwmssss dünden beri yoğunum gelemedim😜😜

Dün annemle ablamlar geldi sohbet muhabbet güzel zaman geçirdik
Onlardan sonra büyük kızımın arkadaşı geldi bizde kaldı benim küçük cadı yanlarından ayrılmadı bir hareketler filan sanki kendi de büyük🤪🤪

Bugün kahvaltı sonrası diğer kızlarla da beraber dışarı çıktılar yemek yiyip kahve filan içecekler kaptı 400 ü benden🥺🥺🥺

Küçük de mumbar istiyordu onla da hazırlandık biz çıktık maşallahhh çok seviyor yedi bitirdi sonra pamuklu şeker istedi onu da yedi kendime 2 pantolon aldım parka filan giderken giymek için geniş
Pazara uğradım bikaç bişey aldım

Gitti 350 tl 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ya gerçekten ben yetiştiremiyorum artık para su gibi gidiyor ortada hiç birşey yok🙈🙈

Back
X