🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün aksam oglan yemekleri silip süpurmüş.
Hepsi geri aciktı.artik buzluktan acma ve simit cikardim isittim yediler.
Bu gunde ilk defa sehriyeli terbiyeli sulu kofte yaptim.yedik.
Kiz odasinin her yerini oyuncak yapiyor ve oyle kalsin istiyor.artik biraz once tepem atti.oglanla girdik temizledik. Tabi kızim ağladi.oyle kalacakmis.ya nasil rahat ediyor.ben her yatakodasina gecerken göruyorum cildiracak gibi oluyorum.insallah geri bozmaz ☹️.esim biraz once ise gitti.kizin odasindan cikan eski kitaplari verdim.cantasi yirtilmisti onuda attim.ah atmak cok güzel.esim cikinca hizli bi süpürge cektim.silmicem dun silmiştim.mutfagi falanda topladim yoruldum valla uzanacam.

günaydın kızlar

eşim 12 gündür felan burda hala valizi olduğu gibi duruyor inad ettim boşalmadım.. kendi halletsin valla
zaten bütün gün çalışıyorum ama o evde...
bugün sabah çıldırdım...
geldiğimde hepsi ütülü asılmış olcak dedim.. bakalım :işsiz:

kızlar difriz kullanan varmı...
difriz alacam... annemle ortak kullanacaz...
benm çekmeceliler çok hoşuma gidiyor yerde kaplamıyor...
annem ise sandık tipi alalım diyor... yer kaplamasını geçtim
eşyalar karma karışık olmuyormu ya

Günaydın kızlar
2 gündür tek çıkıyorum trafiğe araba özgürlük gerçekten darısı da isteyenlere olsun
Ekonomi hiç konuşmaya değmez artık bu duruma alıştık gelen gidiyor
Eşim bugün kv gidiyor bahçe işleri var biz bayramda gideriz çocukların kursları var

Bu arada 3 haftadır diyetisyene başladım 3 kg verdim çok iyi geldi devam 10 kg var vermem gereken

kızlar difriz kullanan varmı...
difriz alacam... annemle ortak kullanacaz...
benm çekmeceliler çok hoşuma gidiyor yerde kaplamıyor...
annem ise sandık tipi alalım diyor... yer kaplamasını geçtim
eşyalar karma karışık olmuyormu ya
Canım ben çekmeceli olanı kullanıyorum gayet de memnunum
Kayınvalidem de sandık tipi varr Ayyy bişey almak için hepsini boşaltıyor çok zor oluyor çekmeceli rahat hemen buluyorsun aradığını

Günaydın kızlar
2 gündür tek çıkıyorum trafiğe araba özgürlük gerçekten darısı da isteyenlere olsun
Ekonomi hiç konuşmaya değmez artık bu duruma alıştık gelen gidiyor
Eşim bugün kv gidiyor bahçe işleri var biz bayramda gideriz çocukların kursları var

Bu arada 3 haftadır diyetisyene başladım 3 kg verdim çok iyi geldi devam 10 kg var vermem gereken
Süpersin zeynommm👏👏👏

Ayyy banada motivasyon gelsin yaaa yine devam edemiyorum 🥺🥺🥺

Selams# sabah kahvaltıya simit poğaça filan yaptım kuzen gelecekti akşam yatılı misafiri gelmiş gelemedi bi güzel biz yedik dünde ıslak brovni yapmıştım küçük bayılıyor👏👏👏

Ne yemek yaparım bilmiyorum valla

Ama oturduğum. Yerden paramı da harcadım günlük kullanım güneş kremi sipariş ver dedim eşime gönderdim 193 tl idi 2 tane almış indirimli 371 tl tutmuş👏👏

Selams# sabah kahvaltıya simit poğaça filan yaptım kuzen gelecekti akşam yatılı misafiri gelmiş gelemedi bi güzel biz yedik dünde ıslak brovni yapmıştım küçük bayılıyor👏👏👏

Ne yemek yaparım bilmiyorum valla

Ama oturduğum. Yerden paramı da harcadım günlük kullanım güneş kremi sipariş ver dedim eşime gönderdim 193 tl idi 2 tane almış indirimli 371 tl tutmuş👏👏
Hangi marka aldın krem benimde almam lazım.Bu ay yine para su gibi gidiyor

Selamlar
Dün aksam el acmasi citir borek yaptim.cocuklar la yedik.esimde gece geldi yedi.yanınada ayran yaptim.
Sabah kavga sesiyle uyandim.evin az ilerisinde kavga ediyorlardi.sonra esimle kalktik nescafe ictik.sonra cocuklar kalkti.kahvaltidan once 2mak.camasir katladim. Tozlari aldim.bul.mak.calistirdim.cay koydum.wc yikadim.
Kahvaltimizi yaptik.esimle biraz yaprak dökümünü izledik cay eşliginde..esim benden daha cok seviyor bu diziyi😊😊
Sofrayi topladim.iki balkonuda yıkadim.banyonun lavobosunu yikadim.esimin is vakti geldi .hemen manti hasladim yedik.aksama ne yapacam bilmiyorum. Cocuklari derse otutturdum.artik günun çogu saatini derse ayıracaz.cok calismamiz lazim.oglanin okul açilana kadar matematiginin cok duzelmesini istiyorum.
Evi süpürup silmem lazim ama cocuklarin dersi bitmeden baslayamam.esim iste zaten aksam yapsamda olur.bornoz ve havlulari attim makinaya yıkanıyorlar

Hangi marka aldın krem benimde almam lazım.Bu ay yine para su gibi gidiyor
Bunu aldım canım
Selamlar
Dün aksam el acmasi citir borek yaptim.cocuklar la yedik.esimde gece geldi yedi.yanınada ayran yaptim.
Sabah kavga sesiyle uyandim.evin az ilerisinde kavga ediyorlardi.sonra esimle kalktik nescafe ictik.sonra cocuklar kalkti.kahvaltidan once 2mak.camasir katladim. Tozlari aldim.bul.mak.calistirdim.cay koydum.wc yikadim.
Kahvaltimizi yaptik.esimle biraz yaprak dökümünü izledik cay eşliginde..esim benden daha cok seviyor bu diziyi😊😊
Sofrayi topladim.iki balkonuda yıkadim.banyonun lavobosunu yikadim.esimin is vakti geldi .hemen manti hasladim yedik.aksama ne yapacam bilmiyorum. Cocuklari derse otutturdum.artik günun çogu saatini derse ayıracaz.cok calismamiz lazim.oglanin okul açilana kadar matematiginin cok duzelmesini istiyorum.
Evi süpürup silmem lazim ama cocuklarin dersi bitmeden baslayamam.esim iste zaten aksam yapsamda olur.bornoz ve havlulari attim makinaya yıkanıyorlar
Offff valla iş bitmiyor kızın peşinde dolanmaktan zaten yaptığım iş de yok
Bugünlerde öğrenmiş karnım aç karnım aç habire ona bişeyler yediriyorum bence sıkılıyor öyle zaman geçiriyor😜😜😜

2 li alınca tanesi 185 e geldi

Eklentiler

• Screenshot_20220629_165722_trendyol.com.webp
    Screenshot_20220629_165722_trendyol.com.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 76
Zeytinyağlı yeşil fasulye
Tavuk kanat
Salata yaptım biraz da pilav vardı

Fasulye pişerken tüp bitti gelene kadar biz yemeğimizi yedik😆😆

Tüp de 337 tl olmuş bu arada 🤦‍♀️🤦‍♀️

Film izlemeye dalmisim ekmek aldirmayi unutmusum iyimi.
Biberli ekmek yaptim.kızimda yanimda kakolu kek yapti.sicaklarda çöktü hic tencere yemegi yiyesim yok.
Bir süru yaprak isladim.nasil saracaksam.yapragin sonuydu.dedim bitsin.hem sariyorum 1tencere aksamina bitiyor.fazla sarimki 2oğün yiyebilelim😊😊

Zeytinyağlı yeşil fasulye
Tavuk kanat
Salata yaptım biraz da pilav vardı

Fasulye pişerken tüp bitti gelene kadar biz yemeğimizi yedik😆😆

Tüp de 337 tl olmuş bu arada 🤦‍♀️🤦‍♀️
Tavuk çiftliği işleten biriyle anlaşalım senin için senden iyi müşteri bulamaz valla tavuğum her çeşidini yapıyorsun👍😀

Back
X