🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlarrr

Nihayet dün denize girdim ama bugn regl oldm :KK70: hayattaki şansm :KK70: neyse en azndan birgnde olsa girdm :KK70:

Kızım 1 yaşına girecek salı gnü
Pasta siparişi verecem pastanın kilosu uçmuş resmen...
Altı üstü balon 3-5 bişry aldm görseniz varya mminicik ya.. 100 tl tuttu şaka gibi

Selam kızlarrr

Nihayet dün denize girdim ama bugn regl oldm :KK70: hayattaki şansm :KK70: neyse en azndan birgnde olsa girdm :KK70:

Kızım 1 yaşına girecek salı gnü
Pasta siparişi verecem pastanın kilosu uçmuş resmen...
Altı üstü balon 3-5 bişry aldm görseniz varya mminicik ya.. 100 tl tuttu şaka gibi
Mutlu yaşları olsun prensesinnnnnn💙💙💙

İyi geceler kızlar💞💞
Ayyy sıcaktan odadan odaya geçemiyor tııkıldık kaldık salonda🙈🙈
Bugün Mücver ve sade makarna yaptım yediler istemeselerde🤪🤪

Yarına da börek yapayım diyorum peynir de fazla varken👏👏

Yeni bilekliğimi paylaşmaya geldim 😂Bayram önceside kolyesini almıştım takım yaptım😁

Eklentiler

• 7D83FAD1-7B0C-4C7F-9578-F6E0ED400519.webp
    7D83FAD1-7B0C-4C7F-9578-F6E0ED400519.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 128
Biraz once yazdim neden mesajim gorunmedi nereye gitti acep🙄neyse aynini yazmaya calisim
Arfeden beri ilk dun gece evimizde yattik.klimada mis.özlemisim evimi ya.
Evdede hic bise kalmamis.simdi merkete gidecez.bizde masallah hic yiyecek dayanmiyor😚😚

Biraz once yazdim neden mesajim gorunmedi nereye gitti acep🙄neyse aynini yazmaya calisim
Arfeden beri ilk dun gece evimizde yattik.klimada mis.özlemisim evimi ya.
Evdede hic bise kalmamis.simdi merkete gidecez.bizde masallah hic yiyecek dayanmiyor😚😚
Bakım vardı sitede ondandır🤦‍♀️🤦‍♀️

Maşallah canım senin çocuklar yürüyen boğaz🙈🙈🙈

Geçen gün annemlerde benim küçük cadı ablama beni şikayet ediyor
Annem bana hiç sıkma yapmıyor diye 🙈🙈
Orda geldi gitti yedi hamuru bitirdiler yiğenimle😆😆

Neyse gelmiş aklına yine söylüyor sabah zaten börek yapacaktım ama sıkmaya çevrildi menü😝😝
Yaptım yaptım 2 tane yedi cadı👏👏👏

Benimde market alışverişi yapmam lazım ama Üşeniyom sıcakta çıkamam valla eve söylicem💃💃

Geçen gün annemlerde benim küçük cadı ablama beni şikayet ediyor
Annem bana hiç sıkma yapmıyor diye 🙈🙈
Orda geldi gitti yedi hamuru bitirdiler yiğenimle😆😆

Neyse gelmiş aklına yine söylüyor sabah zaten börek yapacaktım ama sıkmaya çevrildi menü😝😝
Yaptım yaptım 2 tane yedi cadı👏👏👏

Benimde market alışverişi yapmam lazım ama Üşeniyom sıcakta çıkamam valla eve söylicem💃💃
Oy afiyet olsun kuzuma
Ayni benim kiz oldu.bayan hamurisi benim kiz.
Biraz once marketten büyükboy kurabiye aldim.anne ben bunu hemen bitiririmki diyor😂😂

Dun aksam yüzeysel sil supur yaptim.
Biraz once yine sil supür yaptim.yik anacim yerdeki pisliklere tahammul edemiyorum.napim hergun yapilcak mecbur.kizla benim sacimiz cok dokuluyo.hic bi care bulamadim.
Market alisverisini yerlestirdim.
Kahvalti topla yika.
Camasir katladim.kampta kullandigimiz pikeyi yikadim astim.esim bi ceyrek almaya gitti.tasinirken kullanmak icin.para tl olunca harcaniyor.sut aldim simdi pisiriyorum.soguyunca mayalarim
Aksama pizza yapicam😧

Oy afiyet olsun kuzuma
Ayni benim kiz oldu.bayan hamurisi benim kiz.
Biraz once marketten büyükboy kurabiye aldim.anne ben bunu hemen bitiririmki diyor😂😂
Abovvv cadı💙💙💙
Dun aksam yüzeysel sil supur yaptim.
Biraz once yine sil supür yaptim.yik anacim yerdeki pisliklere tahammul edemiyorum.napim hergun yapilcak mecbur.kizla benim sacimiz cok dokuluyo.hic bi care bulamadim.
Market alisverisini yerlestirdim.
Kahvalti topla yika.
Camasir katladim.kampta kullandigimiz pikeyi yikadim astim.esim bi ceyrek almaya gitti.tasinirken kullanmak icin.para tl olunca harcaniyor.sut aldim simdi pisiriyorum.soguyunca mayalarim
Aksama pizza yapicam😧
Aynen ya heryer pislik içinde😝😝oluyor

Bende bu ay alayım diyorum çeyrek bakalım ne kadar olmuş ki

Ortalık topladım dışarı esiyoordu kapattım klimayı azıcık temiz hava alak😆😆

Küçüğümü uyuttum birqz Ayyyy akşam oldu mu ağlamaktan çıldırıyor cadı uyuyunca biraz dinlenir belki çenesi de bedeni de🙈🙈🙈

Back
X