- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Geçen ay alacaktım ve harcadımSagol canim
Sende al
Yoksa.harcanıyor

Bu ay inşallah alayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay alacaktım ve harcadımSagol canim
Sende al
Yoksa.harcanıyor
Afiyet olsun minnoslaraOyyyyyyy 1 saat klimayı kapatayım diyorum küçük kızın sırtından resmen su akıyor
Büyük kızım bugün arkadaşıyla awm ye gittiler gezdiler tozdular starbucks a filan gittiler
Bizde küçükle takıldık 2 tepsi kurabiye yaptık birini hemen buzluğa attım
Çorba var dünden yanına çıtır tavuk ve patates kızartacağım cola da var en sevdiğimiz menü![]()
Canım Bi sıkıntı yok değil mi geçmiş pek okuyamıyorumAynı durumdayım Zeyno yaaaa![]()
Dimi ama kaç gündür tatil olunca işe gidisiniz gelmiyordurNasılsınız kızlar..
Offf bugn tatilin son günü
Hiç yarn işe gidesim yk![]()
Kız kilodan bahsediyorumCanım Bi sıkıntı yok değil mi geçmiş pek okuyamıyorum![]()
Bereketli olsun Zeyno benim Kayınbabam da büyüğe 750 küçüğe 250 gönderdiKızlar biz bugün eve dönüyoruz valizleri hazırladım eşimi bekliyorum bahçeden meyve toplamaya gitti reçel yaptım biraz kv çocuklara 1000 tl harçlık verdi scooter ve akıllı saat istiyorlar eve gidince sipariş edeceğim birikim adına elde bişey kalmıyor![]()
Ohhhh halılar yıkanmış ellerinize sağlıkDün esime salondaki haliyi yıkayalim dedim.gecesine kizim kustu hali battineyseki kirliydi zaten.
Esimle bugün guzelce yikadik haliyi.valizimizide yikadik.
Salona temiz hali serdim.evi süpürdüm sildim.
Sofra bezlerini yikadim astim.camasir katladim.
Oglumun odasini duzenledim.zaten tasınacagımiz yok.kutulari calisma masasinin ustune koydum.halilari yerlestirdim.yarin.pazara çikmam lazim
Evde sebze meyve hic yok
Aksamda klimada ütü yapicim![]()
Saol tatlımtşkler cnm
sanada cok geçmiş olsun![]()
1 yada 1.5 senesi daha varSaol tatlım
Esin geliyor mu bu sene es durumundan
Kuzum geçmiş olsun
Birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız kız boşver böyle daha iyi1 yada 1.5 senesi daha var
keşke gelse
hem kız ona alıştı hemde yani ev düzenimiz var
öbür türlü ayrı gayrı 2 ayrı ev masraf
manevi boyutuda eksik![]()