🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese merhabalar 🤩nasılsınız 🤩
Ben buralara fazla ugrayamaz oldum günler yoğun ve dolu dolu geçiyor çok şükür 🤲 Harcamalar feciiiii çocukların ihtiyaçları çok fazla oluyor şimdi okulda açılacak ekstra masraflar cikicak.
Kış hazirliklarim daha tam bitmedi yapmam gerekenler var.cumartesi günü de inşallah tatile çıkıyoruz daha bu sene ilk iznimi kullanacağım yaz bitti bana ancak sıra geldi.
Bu arada ufakta olsa birikime devam ediyorum çok şükür 🤲 10 Gr lik 2 tane düz ray bilezik almıştık 1 ay önce ortalama 2 bin TL kâr ettirdi bize.Cocuklarin paralarıyla onlara dolar Euro Gr altın almaya devam ediyorum.
Ayrıca eşimden ve ev ekonomisinden bağımsız biriktirdiğim nakit param var çok az miktar onu nasil değerlendirecegime bir turlu karar veremiyorum para TL olarak duruyor.
Bende durumlar böyle.
Sizler nasılsınız tatiller yapıldımi kış hazirliklari tamam mı?birikime devam mı ☺️inşallah tatil sonrası daha aktif olmaya çalışacağım burasi beni motive ediyor her anlamda💕
Selam canım hoşgeldin 😘😘😘

Bereketli olsun aldıkların

Çocuklar nasıl büyüdü mü minnoşşşll💙💙💙
günmaydın herkese

size müthiş bir sorum var

ben neden diyete girmek istiyorum ama giremiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahhaha kelin ilacı olsa kendi başına süreermişş🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Slm kizlar
Gunaydin hepinize.
Yatak keyfi yapiyoz kizimla.cayi koyacam birazdan.dün yaptik alısverisimizi.bin küsur tuttu.keske 1ay yetse ama yetmiyor iste.
Harcamalar cok.okul masraflarida yaklasiyor.kaca bölünecez bilmem.

Selam canım hoşgeldin 😘😘😘

Bereketli olsun aldıkların

Çocuklar nasıl büyüdü mü minnoşşşll💙💙💙

Ahahhaha kelin ilacı olsa kendi başına süreermişş🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hoşbuldum canım 🥰Büyük artık hafiften çakma ergen 😬küçük ondan daha fena abisine kök sokturuyor 🤣Ufakligimda 28 aylık oldu çok şükür 🧿çok az konuşuyordu anne baba git gel v.s gibi konuşuyordu çok kafaya taktım aylarca birazda ondan gelemedim aslında sürekli kafam onunla meşguldü.Birkac farklı uzmana getirdik hiç bir problem yok konuşmak istemiyor birde bakıcı ile büyüyen çocuklarda ve pndemi bebeklerinde çok sik rastladığımız bir durum dediler hepside.2 aydır falan maşallah baya ilerleme kayedetti🧿🧿benimde keyfim ancak yerine gelmeye başladı 🤲🤲senin cadı nasıl 💕

aaa k.kartından çektirmek hiç aklıma gelmemişti biliyormusunuz
ne güzel düşünmüşsünüz valla onu ödemek zorunda kalıyor insan aynen
keşke daha önce denk gelseydik
altın uygunken bende yapardım sanırım öyle
Aslında altın uygunken olayı bitti artık bir gün öncesi bile birgün sonrasindan daha uygun hale geldigi için ne alırsak o kâr gözüyle baktiriyor geldiğimiz durum malesef😔Bizde aslinda çarşıda dolanırken vitrinde dediğim bilezikleri gördüm malum şimdilerde bu Ajda denilen modeller çok moda oldu 😀eşime şakasına yokki şöyle iki tane taksam falan diye takıldım oda girdi kuyumcuya arkdasi zaten sorduk hesapladi dediğim gibi arkadaşı bı takalim almasanizda dedi eşimde güzel oldu ben çok beğendim kalsın kolunda dedi sağolsun 🥳

Aslında altın uygunken olayı bitti artık bir gün öncesi bile birgün sonrasindan daha uygun hale geldigi için ne alırsak o kâr gözüyle baktiriyor geldiğimiz durum malesef😔Bizde aslinda çarşıda dolanırken vitrinde dediğim bilezikleri gördüm malum şimdilerde bu Ajda denilen modeller çok moda oldu 😀eşime şakasına yokki şöyle iki tane taksam falan diye takıldım oda girdi kuyumcuya arkdasi zaten sorduk hesapladi dediğim gibi arkadaşı bı takalim almasanizda dedi eşimde güzel oldu ben çok beğendim kalsın kolunda dedi sağolsun 🥳
iyi günlerde kullan cnm

Ben sana degil benim sipalara sinirliyim.kiz aciktim dediler ekmek arasi biseler yaptim yediler. Tamam ekmek azdi doymadilar bu sefer biskuvi verdim bayagı yediler.ellerini yıkadılar hadi yataklara diyorum. Ee biz salatalik yicez. 😆😆😆😆
Benim büyük oğlan aynı böyle hadi yatağa diyorum e ben azcik meyve yiyecektim diyor 😬Haliyle benim evde isim hiç bitmiyor sürekli peşlerine dolanıp arkalarını topluyorum.

Hoşbuldum canım 🥰Büyük artık hafiften çakma ergen 😬küçük ondan daha fena abisine kök sokturuyor 🤣Ufakligimda 28 aylık oldu çok şükür 🧿çok az konuşuyordu anne baba git gel v.s gibi konuşuyordu çok kafaya taktım aylarca birazda ondan gelemedim aslında sürekli kafam onunla meşguldü.Birkac farklı uzmana getirdik hiç bir problem yok konuşmak istemiyor birde bakıcı ile büyüyen çocuklarda ve pndemi bebeklerinde çok sik rastladığımız bir durum dediler hepside.2 aydır falan maşallah baya ilerleme kayedetti🧿🧿benimde keyfim ancak yerine gelmeye başladı 🤲🤲senin cadı nasıl 💕
Oyyyy kuzum benim erkek çocukları biraz daha geç konuşuyorlar kızlara göre benim küçük cadı 15 aylıktı şakır şakır konuşuyordu valla hala da konuşuyor hiç susmaz🙈🙈

İyi akşamlar kızlar annemler ablamlar geldiler bugün onlar gelmeden aşureyi pişirdim komşulara da dağıttım

Lahmacun ve peynirli pide yaptırdım şehriye çorrbası yeşillik soğan salatası söğüş ayran👏

Kahve kola aşure derken güzel geçti zaman
Herkes evine giderken aşure ve lahmacun dan da verdim👏👏gittiler

Ortalık topladım marketten bikaç parça şey aldık

Kzıı erkenden uyuttum artık dinlenme xamsnı🤗🤗❤️

Slm kizlar
Gunaydin hepinize.
Yatak keyfi yapiyoz kizimla.cayi koyacam birazdan.dün yaptik alısverisimizi.bin küsur tuttu.keske 1ay yetse ama yetmiyor iste.
Harcamalar cok.okul masraflarida yaklasiyor.kaca bölünecez bilmem.
Her geçen gün fiyat artıyor poşet sayısı azalıyor🤦‍♀️🤦‍♀️

İyi akşamlar kızlar annemler ablamlar geldiler bugün onlar gelmeden aşureyi pişirdim komşulara da dağıttım

Lahmacun ve peynirli pide yaptırdım şehriye çorrbası yeşillik soğan salatası söğüş ayran👏

Kahve kola aşure derken güzel geçti zaman
Herkes evine giderken aşure ve lahmacun dan da verdim👏👏gittiler

Ortalık topladım marketten bikaç parça şey aldık

Kzıı erkenden uyuttum artık dinlenme xamsnı🤗🤗❤️
Ohh eline sağlık canım eve döneyim diyet grubuna başlıycam iyi motive ediyordu +diyetisyene devam😆😆😆

Oyyyy kuzum benim erkek çocukları biraz daha geç konuşuyorlar kızlara göre benim küçük cadı 15 aylıktı şakır şakır konuşuyordu valla hala da konuşuyor hiç susmaz🙈🙈
Büyük oğlum yaşına girmeden konuşmaya başlayıp 20 aylıktan sonra şarkı bestelicek kıvama geldiği için bunda panik oldum 😀
Erkek çocuk ve genetik faktörü görüştüğümüz uzmanlarda söyledi eşimin ve benim yegenlerimiz 3.5 yaşında konuştu hep sadece benim büyük çok erken konuşmuştu 😀aslında hiç konusmuyo değil renkler sayılar isimler nesneler hepsini söylüyor ama dili döndüğü kadar 🤩Mesela bakıcısını teyy(teyze),ma(mavi), Muş(muz), kı(kırmızı),athı(altı) gibi konuşma şekli var 🤣

Cankusunannesi Cankusunannesi hoşgeldin canım buluna canını sıkmışsın her çocuğun yapısı farklı benim zeynom 2 yaşında tuvaletini öğrendi minik anca öğrenebildi 4 yaşını bitirecek ama bunu insanlara anlatamıyorsun🙄🙄🙄maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsünler yavrular.
Hoşbuldum canım 🥰 Oldukça fazla hem kendi hemde çevrimin canını fazlaca siktim en çokta tontis kuzuğumun 😔Biz aslında kendini ifade ettiğinden beri herşeyiyle fazlaca anliyorduk teyzesi(bakicimiz) ben babası abisi en başından beri ama çevre dediğin gibi çok etkili oluyor.Simdide konuşuyor üstte handeye de yazdığım şekilde anne, baba, dede,abisinin adı,aç,al,ver,kalk,git,gel gibi basit seyleri zaten söylüyor çok uzun zamandır.Renkler sayılar nesneler v.s gibi şeyleri de kendince gelistirdigi dille söylüyor biz tabiki anlıyoruz 🤩
Gerçekten diğer her çocuğu geçtim 2 kardeş bile birbiriyle aynı değil kesinlikle.Sagol canım moral oldun yine de yazarak 💐
Sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Kurutmalık ve konserve mi yaparım buzluğa fasulye, patlıcan koyarım bu sene abartmayı düşünmüyorum domates konservesi bolca yaparım diğerlerini az az yapacağım kışında kış sebzelerin yiyelim 👍
Bu ay sıkışacagız gibi eksiye düşeriz sağlık olsun😥😥
Her yeni gün bir öncekinden daha fena oluyor.para yetecek gibi değil malesef canım.Biz iki çocuğa zar zor yetiyoruz senin işin daha zor 3 tane olunca Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah 🤲

Back
X