🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hoşbuldum canım 🥰 Oldukça fazla hem kendi hemde çevrimin canını fazlaca siktim en çokta tontis kuzuğumun 😔Biz aslında kendini ifade ettiğinden beri herşeyiyle fazlaca anliyorduk teyzesi(bakicimiz) ben babası abisi en başından beri ama çevre dediğin gibi çok etkili oluyor.Simdide konuşuyor üstte handeye de yazdığım şekilde anne, baba, dede,abisinin adı,aç,al,ver,kalk,git,gel gibi basit seyleri zaten söylüyor çok uzun zamandır.Renkler sayılar nesneler v.s gibi şeyleri de kendince gelistirdigi dille söylüyor biz tabiki anlıyoruz 🤩
Gerçekten diğer her çocuğu geçtim 2 kardeş bile birbiriyle aynı değil kesinlikle.Sagol canım moral oldun yine de yazarak 💐
Sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰
İyiyiz bizde canım
Erzurum da kardeşimdeyiz perşembe günü geldik pazar yada pazartesi döneceğiz çocuklara da iyi geldi böyle canım 💋

Sefan olsun bebeğeeemm ♥️

Cok gittiğim bi yer die artk ilgimi çekmio 🙈

Başınız saolsun :KK43:

Taşınmakta zor.. Yeni hayatınız iyi gelsin inşallah size..
Maşallah fen lisesi...
Bahtları açık olsun
Allah razı olsun can sağlığı olsun da geri kalan hersey bir şekilde haloluyor iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

İyiyiz bizde canım
Erzurum da kardeşimdeyiz perşembe günü geldik pazar yada pazartesi döneceğiz çocuklara da iyi geldi böyle canım 💋
Çocuklar değişiklik mutlaka istiyorlar ya.Bizimkilerde 2 gündür babanneye gidiyorlardı ikiside sevine sevine gittiler iyi geldi onlarada.

Selam kızlar kahvaltı yapmadan çıktık ana gibi ana🤪🤪🤪

Kızlar oyun alanına gidiyorlar orda yemek filan yerler abla kardeş🧿🧿

Bende eltimle awm de buluşacağım kız kıza günü bugün🙈🙈🙈

İyi akşamlar kızlar gezdik dolaştık dönüşte markete uğradık geldik eve
Çıtır tavuk patates yaptım

Büyüğün öksürüğü tuttu ilk korona olduğunda da öksürüyor du duramadı biraz önce test verdi geldi inşallahhh negatiftir🤲🤲

Back
X