🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Fiyat farkı çok olmayacaksa uzağa gitmeye değmez. Ben bu sene de yollamadim kreşe. Ocakta 4 olacak daha. Bakıcıyla kalacak ikisi de. Ama ders programım uygun olursa eve çok yakın bir jimnastik açıldı ona göndereceğim.
Ya bilemiyorum bu ay 4 ü bitirdi sanki kreşe gitmese sosyalleşmiyecekmiş gibi geliyor seneye zaten devlet anaokuluna gidecek karar veremedim bir türlü 🤷‍♀️🤷‍♀️

Jimnastiğe göndersem haftada 2 gün
2 günde oyun alanına götürsem
2 günde parka🙈🙈🙈hafta bitiyor

Ya bilemiyorum bu ay 4 ü bitirdi sanki kreşe gitmese sosyalleşmiyecekmiş gibi geliyor seneye zaten devlet anaokuluna gidecek karar veremedim bir türlü 🤷‍♀️🤷‍♀️

Jimnastiğe göndersem haftada 2 gün
2 günde oyun alanına götürsem
2 günde parka🙈🙈🙈hafta bitiyor
Bende istiyordum aslında kreş. Ama bugün kendi okuluma bile goturemedim. Arkadaşları gelecekti oynasınlar diye. Bakıcısını görünce gitmedi. Ona çok düşkün. Sağolsun o da çok ilgileniyor. Derslerim sabah olursa öğleden sonra 3gun jimnastik istiyorum. 2 gün parka İneriz. 1-2 günde babasıyla çıkar. Hafta tamam🤣

Bende istiyordum aslında kreş. Ama bugün kendi okuluma bile goturemedim. Arkadaşları gelecekti oynasınlar diye. Bakıcısını görünce gitmedi. Ona çok düşkün. Sağolsun o da çok ilgileniyor. Derslerim sabah olursa öğleden sonra 3gun jimnastik istiyorum. 2 gün parka İneriz. 1-2 günde babasıyla çıkar. Hafta tamam🤣
Bakıcıyı sevmeyi çok iyi canım
Ohhh seninde hafta bitmiş😆😆😆

Erken uyandım Ocağa etli nohut attım pişiyor😆😆

Eşimin halası ameliyat oluyor hastaneye gideceğim küçüğü de erken bırakacağım kreşe

Öncesinde anneme uğrarım bir kapıdan dünkü yaptığım börekler den vereceğim bir de parfüm almıştım onu götürürüm❤️❤️

Burdayım patron 😁😁😁
Gunaydin kızlar erkenden kaktım . Balkonumu yıkadım , çocukların çamaşırlarını yıkadım , yemeklerimi yaptım , çocukları okula gönderdim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bişi soracam... kilitli poşetler yıkanıp tekrar kullanılıyormu
Hiç kullanmadım ama mantıken delinmediyse kullanılır 😁😁

burdaaaaaaaaaaaaaa :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Hoşgeldinnnnn😘😘
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bişi soracam... kilitli poşetler yıkanıp tekrar kullanılıyormu
Evet ben kullanıyorum
Burdayım patron 😁😁😁
Gunaydin kızlar erkenden kaktım . Balkonumu yıkadım , çocukların çamaşırlarını yıkadım , yemeklerimi yaptım , çocukları okula gönderdim

Hiç kullanmadım ama mantıken delinmediyse kullanılır 😁😁
Ohhh hamarat hatun seniiiiii👏👏👏
Burdayım bende. Kahvaltımi yapip okula geldim. Toplantıdayim şimdi 🙈 akşama ne pişirsem diye düşünüyorum 🤣
Valla ben etli nohut yaptım yanına da tereyağlı makarna yaparım küçük kız sigara böreği istiyor onu yaptım mı tamamdır 😘😘😘

Hoşgeldinnnnn😘😘

Evet ben kullanıyorum

Ohhh hamarat hatun seniiiiii👏👏👏

Valla ben etli nohut yaptım yanına da tereyağlı makarna yaparım küçük kız sigara böreği istiyor onu yaptım mı tamamdır 😘😘😘
Patates oturtmaya karar verdim. Yanina biraz bulgur pilavı bir de cacık yada salata. Toplantı uzun sürünce düşünecek vaktim bol oldu😄 benim kız da bayılıyor sigara böreğine. Akşam buzlugu kontrol etti anne böreklerin bitti mi diye. Gösterdim rahatladı.🤣🤣

bu sayfanın hanımlarıda hamarat
benmde rahatlıkta son 1 senem :D belkide 6 ay bilmiyorum :D

eşim gelince sizin yemeklerde bol bol kopya çekerim :D

Slm kizlar
Benim kız sabahçi olacakmis.zilide 7bucukta calacakmis.ben hayatimda hic bu kadar erken kalkmamistim bakalim nasil olacak..
Sabah mutfaga girdim cocuklar daha yatiyordu.2cesit pogaca yaptim pisirdim atacam buzluga.ön balkonu yıkadim
Evi supurdüm.mutfagi topladim
Oglan odasınin yerini degistirdi yine.kizla beraber yapmislar benide gözlerimi kapatip iceri aldılar.guzelde yapiyor sıpa.duzen konusunda cok becerikli.
608tl elektrik geldi.valla bu klimaya verdigim paraya acımıyorum.olmasa napardık☺
Ne yemek yapsam acaba.sehriye corbasi aklimda yanina biseler bulmaliyim

Sağol okyonus okyonus cum iyiyim çok şükür sen nasılsın 💕
Biz 15 gündür tatildeydik bu hafta iş başı yaptık evi iş yerindeki işleri toparlamakla geçiyor bu hafta yoğun bir şekilde.Birde okul telesimiz var malum.Ayrica birden döndükten 2 gün sonra havalar bayağı soğudu burada bir taraftan giyinme dolaplarını ayarlamaya çalışıyorum çocukların öyle kosturmacali geçiyor zaman.Ogluşun nasıl 🤩

Slm kizlar
Benim kız sabahçi olacakmis.zilide 7bucukta calacakmis.ben hayatimda hic bu kadar erken kalkmamistim bakalim nasil olacak..
Sabah mutfaga girdim cocuklar daha yatiyordu.2cesit pogaca yaptim pisirdim atacam buzluga.ön balkonu yıkadim
Evi supurdüm.mutfagi topladim
Oglan odasınin yerini degistirdi yine.kizla beraber yapmislar benide gözlerimi kapatip iceri aldılar.guzelde yapiyor sıpa.duzen konusunda cok becerikli.
608tl elektrik geldi.valla bu klimaya verdigim paraya acımıyorum.olmasa napardık☺
Ne yemek yapsam acaba.sehriye corbasi aklimda yanina biseler bulmaliyim
sanırım doğumdan itibaren uykular haram oluo bu bebeler teeeeeeeeee ünive gidene kadar

Back
X