Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha iyi dersler canım Allah zihin açıklığı versingünaydınnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benim okula bırakacak kadar byük bir bebem yok ama kendimi işe bırakıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Güzel geçer inş sınavınSelam kızlar ders çalışıyorum 11 sonra sınavım var inşallah kazanırım dualarınızda Banada yer verin inkilap çalışıyorum 2 gündür. Eşim nöbetçi bugün yarın manava gideriz domates biber almam lazım sos fazla yapamadım dün akşam tüp bitti sabah yenisi geldi 285 ödedim.Tefal air frey almıştık o geldi iç haznesi plastikmiş sırf o yüzden philips almamıştık iade eder miyiz bilmiyorum çocuklara kırtasiye malzemesi almıştım birazı geldi daha kalemlik alınacak iyisinden alayım birkaç yıl kullansınlar diyorum bakalım indirim denk getirirsem alcam
Yok kiz ne bahcesi.apartmanda oturuyoruz.180 tl (SU) ?
kız bahçelimi eviniz
tarlamı suluon
bol şanslarSelam kızlar ders çalışıyorum 11 sonra sınavım var inşallah kazanırım dualarınızda Banada yer verin inkilap çalışıyorum 2 gündür. Eşim nöbetçi bugün yarın manava gideriz domates biber almam lazım sos fazla yapamadım dün akşam tüp bitti sabah yenisi geldi 285 ödedim.Tefal air frey almıştık o geldi iç haznesi plastikmiş sırf o yüzden philips almamıştık iade eder miyiz bilmiyorum çocuklara kırtasiye malzemesi almıştım birazı geldi daha kalemlik alınacak iyisinden alayım birkaç yıl kullansınlar diyorum bakalım indirim denk getirirsem alcam
hergün yıkansada fazla kız o nekie öyle amanınnnYok kiz ne bahcesi.apartmanda oturuyoruz.
Ama balkonum cok buyük.buyük bir evin büyük salonu gibi hergün yıkanıyor aksamlari oturdugumuz icin.ama yinede fazla sanki
İnşallah canımGüzel geçer inş sınavın![]()
ay ben yaptım onlarıGünaydın kızlar bugün manava gideriz domates biber alıp sos yapmam lazım
Canım benim hayırlısıyla sınavını kazanırsın inşallahhhGünaydın kızlar bugün manava gideriz domates biber alıp sos yapmam lazım
Gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.Günaydın kızlar
Dün eşim geldi Ayyyy küçüğüm çok mutlumakyaj seti almış cadı dün babasına bilee makyaj yaptı
Et sote,,, pilav,,, salata ayran yedik dün
Çikolatalı pasta da yaptım
Veeeeee bombaaa haberrr kasımda kiram yenilecek ev sahibim zam bile yapmadan çıkın evlenecem dedi inandık mı hayır![]()
Sağol canımGözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.
Ev sahibi kiraci olupta su durumdan etkilenmeyen kalmadiGünaydın kızlar
Dün eşim geldi Ayyyy küçüğüm çok mutlumakyaj seti almış cadı dün babasına bilee makyaj yaptı
Veeeeee bombaaa haberrr kasımda kiram yenilecek ev sahibim zam bile yapmadan çıkın evlenecem dedi inandık mı hayır![]()
Az yediğin için olabilir dikkat et kendineSlm millet neredesiniz.bugün tansiyonummu düsüktü bilmiyorum bayilacak gibiydim gun icinde
Kizi okula biraktim.çocuklar gelene kadar kahvalti yapmiyoruz.esim bisver yorulma çocuklarla yapariz diyor.kahve meyve falan yiyoz.
Evi süpurdüm
Komsuma çikıp pogaca hamuru yoğurdum geldim.ama yogururken ecel terleri döktüm.az yemek yemeye calisiyorum ondanmi acaba bilmiyorum
Esim evde fazla is yapmiyorum.
Öglen menemen yaptim yedik.aksamada halim yoktu zaten yesilmercimekli eriste yaptim yedik
Ben kiza esim oglana ders calistirdı
2mak.camasir katladim
Aldigim salcalari bidona yerlestirdim.
Aksam oğlan çorbayi kizda dunden kalan pilavi yediler.yemekler bitti.
Bul.maknsina kattim bulasillari.tencere tavayi yikayip ocağı sildim.kiz uyudu.
Yarin market alisverisi var.liste yapıldı![]()
Günaydın kızlar
Sağol canım
Yani karar vermedik belki arabayı satar üzerine ekler ev alırız araştırıyorum bakalım![]()