🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar
Bugün hastanede geçti
Miniğimi kontrole götürdüm kan idrar tahlili yapıldı boy kilo ölçümü yapıldı herşey yolunda çok şükür

Bende kadın doğuma gittim 5+6 ile uyumlu kese göründü 10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz

Eşimde küçük bir operasyon geçirdi böbreğinde taş vardı kanala düşmüştü stent takılıp taşı kırdılar düşürmesi kolay olsun diye bugün hastanede sabah taburcu olacak inşallah
Çok geçmiş olsun zeynom yaa taş gerçekten çok zor benim bünyem sürekli üretiyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam kızlar
Bugün hastanede geçti
Miniğimi kontrole götürdüm kan idrar tahlili yapıldı boy kilo ölçümü yapıldı herşey yolunda çok şükür

Bende kadın doğuma gittim 5+6 ile uyumlu kese göründü 10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz

Eşimde küçük bir operasyon geçirdi böbreğinde taş vardı kanala düşmüştü stent takılıp taşı kırdılar düşürmesi kolay olsun diye bugün hastanede sabah taburcu olacak inşallah
Çok gecmis olsun

Selam kızlar
Bugün hastanede geçti

Evlatrinin hep güzel haberlerini al inşallah canım 🤲Esinede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🙏

Günaydin kizlar
Hayırlı cumalar. Yataklari topladim.plastik sebzeligimi yikadim.kurusun yerlestirecem
Buzdolabını düzenleyip silecem icini
Dunden kurufasulye islatip et cikardim
Yaninada pilav yaparım yesinler
Kalkimde yıkanan beyaz camasirlarimi asayım😉

Günaydın kızlar dün erkenden uyumuşum🤩🤩

Dün hiç bir iş yapmadım bugün yaparım artık

Kızı da parka götüreceğim market de yapmam lazım 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam kızlar
Bugün hastanede geçti

Hayırlısı ile kucağına al inş cnm
Eşinede geçmiş olsn

Aslında o nasıl ismis derken iş anlaminda sormadim.yani düzen bozuluyor dedin ya ona istinaden o nasıl is dedim😁
Anlatabildimmi acaba🤔
Heeeee 🙈 ben evlendiğimden beri eşim başka şehirde çalışıodu
Snra atandı yine başka şehir
Alışıtm tek yaşamaya ondan sanrm cnm

Senin robot ne marka?Mesaj alakasız oldu ama aklıma düştü birden😂
Roborcks s5 bugün arkadaşlar konuştum adını değiştir robotun titiz birinin adını koy onun gibi süpürsün dedi ben kocamın adını koymuştum aynı onun gibi isteksiz süpürüyor kendi adımı koycam tertemiz yapsın 😂😂😂

Selam kızlar
Bugün biraz patlıcan biber aldım Karnıyarık yaptım 6 poşet
Fasulye kaldı sadece
Haftaya turşularımıda yapıp temizliğe girişeceğim
Dolap içlerini temizler halıları yıkamaya gönderirim
Geri kalan işler için kadın çağıracağım gözüm kesmiyor yapmayı 🙄

Roborcks s5 bugün arkadaşlar konuştum adını değiştir robotun titiz birinin adını koy onun gibi süpürsün dedi ben kocamın adını koymuştum aynı onun gibi isteksiz süpürüyor kendi adımı koycam tertemiz yapsın 😂😂😂
Bendeki S6 güzel yapıyor🧿Ben memnunum ama sen çok titizsin belki ondan içine sinmiyordur 😁

Günaydın kızlar❤️❤️
Mutlu pazarlar🤗🤗🤗

Bugün eski mahalleye çocukluk arkadaşımın bebeği oldu onu görmeye gideceğim
Hediye peluş battaniye,, örme yelek 2 tane aldım 🤩🤩

Back
X