🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kendime orkide aldım 🥰 çikolata aldım iş arkadaşlarımla çayın yanında yedik.Eşim spora başladı orda duş mu alsan diyorum alamam ben herkesin yıkandığı yerde diyor ne var sanki duş alıp gelsen termosifon çalışmasa diyemedim tabi sen bilirsin dedim elektrik zaten çok geliyordu artık daha da çok gelir.

İyi akşamlar kızlar kendime orkide aldım 🥰 çikolata aldım iş arkadaşlarımla çayın yanında yedik.Eşim spora başladı orda duş mu alsan diyorum alamam ben herkesin yıkandığı yerde diyor ne var sanki duş alıp gelsen termosifon çalışmasa diyemedim tabi sen bilirsin dedim elektrik zaten çok geliyordu artık daha da çok gelir.
İyi akşamlar canım
Eşin haklı canım ya ben olsam bende yıkanamam herkesin yıkandığı yerde miss gibi evinde yıkansın varsın onun için çok gelsin elektrik, doğalgaz😊😊

Temizlik bitti mis oldu her yer 9 saat çalıştı kadın onunla bende döndüm durdum yemekti çaydı sularını değiştirdim v. S
Epey idare eder bu temizlik bizi 🤩

Termosifon kadar elktrik yakan hic bi ev esyasi olamaz.bildigin cayir cayir yakiyor.bendede var .tasınsaydim evime sofben alacam.hele bu zamlardan sonra 🙄

günaydın kızlar

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah hemececik ağrısı sızısı diner

haftasonu giriyor araya malum cok bakamıacam

moralimde aşırı bozuk.. yapılan haksızlıklardan bıktım artık
canıma tak etti... lanet yağdırıyorum sabahtan beri...

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Cok sükür yigenim ameliyattan çıktı 😍iyi cok şukür🤗🤗
Dün hic evde durmadim desem yeridir.esim yok butün market isleri bana kaldi.dün bikac bise tasidim boynum agriyor bugün
Su okullarin isteklerindende ben biktim usandim.ekonomi kötü.ögretmenlerimizde biraz anlayisli olsalar tabi hepsi icin demiyorum.ama hic istekleri bitmiyor yahu.valla kendimi unuttum.kendime bise almayi unuttum.cokta umrumda degil anneyim ben cok sukur ama.
Birbirimizi anlamamiz gerek diye düsünüyorum

günaydın kızlar

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm tekrardan geçmiş olsun inşallah hemececik ağrısı sızısı diner

haftasonu giriyor araya malum cok bakamıacam

moralimde aşırı bozuk.. yapılan haksızlıklardan bıktım artık
canıma tak etti... lanet yağdırıyorum sabahtan beri...

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Aaaa noldu kiz.
Ben su iki haftada iki kez tartisma yasadim
Yalniz degilsin

Back
X