🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tatilde düzen bozuluyor ya hiç birşeye yetisemiyor insan valla. Tatil bitecek neredeyse, ben daha oturamadim bile. Hergun bir yeri düzeltip, temizliyorum ama çocuklarla çok zor oluyor. Can sıkıntısından bende kendimi alışverişe verdim. Az önce kendime bir kaç kazakla kızlara bol bol çorap aldım. 1000 TL tuttu. Çanta bende alacağım. Pantolona da ihtiyacım var. Bence bitmez bu alışveriş 😂 sürekli mevsim değişiyor, çocuklar da çok hızlı büyüyor 🤣
Ya evet canım kıyafet derdi hiç bitmiyor birde sürekli yenisi çıkan şeyler insan görünce ihtiyacı olmasa bile alıyor

Küçük kız çok süslü tüllü pullu elbiseler istiyor bir sürü var ama doymuyor artık büyüdüğü için öyle elbiseler de bulmak zor oluyor normalde lcw da olurdu artık orda da yok genellikle tayt eşofman hep
Bugün çıktığımızda yine bakacam inşallah bulurum🤪🤪

Ya evet canım kıyafet derdi hiç bitmiyor birde sürekli yenisi çıkan şeyler insan görünce ihtiyacı olmasa bile alıyor

Küçük kız çok süslü tüllü pullu elbiseler istiyor bir sürü var ama doymuyor artık büyüdüğü için öyle elbiseler de bulmak zor oluyor normalde lcw da olurdu artık orda da yok genellikle tayt eşofman hep
Bugün çıktığımızda yine bakacam inşallah bulurum🤪🤪
Evet alma isteğimiz durmak bilmiyor🙈😂

Yesinler onun süsünü 🥰 benimki de pembe hastası oldu iyice. Pembe değilse giymiyor, kavga ediyor. En güzeli küçük, ne giydirsen tamam. Hiç sesi çıkmıyor 😂

Bende doğum günü için zor buldum. Kabarık etekli istedi. Bedenler sıkıntı olmaya başladı artık. İnşallah bulursunuz, miniğin gönlü olsun 🥰

Evet alma isteğimiz durmak bilmiyor🙈😂

Yesinler onun süsünü 🥰 benimki de pembe hastası oldu iyice. Pembe değilse giymiyor, kavga ediyor. En güzeli küçük, ne giydirsen tamam. Hiç sesi çıkmıyor 😂

Bende doğum günü için zor buldum. Kabarık etekli istedi. Bedenler sıkıntı olmaya başladı artık. İnşallah bulursunuz, miniğin gönlü olsun 🥰
Benim küçük oldu bitti süslü🤩🤩

Sabah kahvaltı sonrası kızı kreşe bıraktık büyüğüm le kuaföre gittik saçını kestirdi keratin yaptırdık eşimin arkadaşı çok iyi bir yer para vermedik🤪🤪

Ordan yine eşimin arkadaşı olan yere gittik yemeğimizi yedik kahvemizi tatlımızı yedik yine para almadılar😆😆😆

Ordan watsonsa girdik makyaj malzemelerini yeniledim ruj almayı unutmuşum büyüğe de yüz temizleme köpüğü aldık 750 tl verdik çıktık ✅

Addax a gittik büyüğe 1 sweat kendime kot 600 tl de buraya bıraktık ✅

Kızı kreşten aldık eve geçtik

Netten de kendime 1 triko takım,,, 1 sweat,, 1 gömlek,, makyaj fırçası,, 12 li ıslak mendil sipariş geçtim 980 tl de burası tuttu✅

Bir tek çanta ve güneş gözlüğüne ihtiyacım kaldı ama ne kalmadı tabikisi de para🤪🤪🤪

Bugün küçük evdeydi beraber pazara gittik

Buzluktan paça çorbası çıkardım yanına tavuklu pilav ve yeşil fasulye yaptım 👏👏

Ayakkabı almıştım netten yanlış adres diye geri iade oldu bakalım parayı kaç güne yatırırlar

Netten aldığım kıyafetler geldi hoşuma gitti bir tunik biraz geniş oldu bilemedim değişim yapsam mı acaba🤷‍♀️🤷‍♀️

Evet yaaa kızları toparlamak lazımm heyyyyy nerdesiniz bakayım m

Cedric1003 Cedric1003
okyonus okyonus
O1deren87 O1deren87
Zeynolin44 Zeynolin44
Penguen Penguen
Bal0ncuk Bal0ncuk (sen hep burdasın😘😘)
Cankusunannesi Cankusunannesi

Haydi artık çıkın miskinlik havasından🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️❤️❤️❤️
ben buranın muhtarı :D :D :D :D :D :D

Bugün küçük evdeydi beraber pazara gittik

Buzluktan paça çorbası çıkardım yanına tavuklu pilav ve yeşil fasulye yaptım 👏👏

Ayakkabı almıştım netten yanlış adres diye geri iade oldu bakalım parayı kaç güne yatırırlar

Netten aldığım kıyafetler geldi hoşuma gitti bir tunik biraz geniş oldu bilemedim değişim yapsam mı acaba🤷‍♀️🤷‍♀️
genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeli
geçenlerde ben öyle yaptım bi gömleği

ben buranın muhtarı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeli
geçenlerde ben öyle yaptım bi gömleği
Valla bilemedim iade süreci de en sevmediğim şey🤪🤪
Kimse gelmiyor bacim🤣
Hanimlar yok oldu🤔
Herkesin çocuk okul ev telaşı var kızzzzz 🧚‍♂️🧚‍♂️

Back
X