🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

eşimle kendimize maviden birşeyler aldık 2600 orası tuttu manava 500 verdik 1 haftaşık meyve çocukların okuluna koyuyorum he gün akşamda yeniyor.Ceviz aldık ona 800 verdik dilucu sınır kapısına giriş çıkış yaptım git gel 600 ona verdim bu ayda aldığımız maaşlrı karta yatırırız gelecek ayın kartlarıda doldu 😔 daha evin vergisi ödenecek

eşimle kendimize maviden birşeyler aldık 2600 orası tuttu manava 500 verdik 1 haftaşık meyve çocukların okuluna koyuyorum he gün akşamda yeniyor.Ceviz aldık ona 800 verdik dilucu sınır kapısına giriş çıkış yaptım git gel 600 ona verdim bu ayda aldığımız maaşlrı karta yatırırız gelecek ayın kartlarıda doldu 😔 daha evin vergisi ödenecek
Selam canım güle güle kullanın
Sınavın nasıl geçti

Selam kızlar Küçüğümün boğazı ağrıyor biraz haftasonu eltimde geldi kayınvalideme çocukları hasta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️bulaştı tabiki kızıma🥺🥺🥺

Tavuk sulu çorba yaptım biraz yedi
Akşama da patates kızartacağım yanına

Selam kızlar Küçüğümün boğazı ağrıyor biraz haftasonu eltimde geldi kayınvalideme çocukları hasta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️bulaştı tabiki kızıma🥺🥺🥺

geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar eksik olmaz artık
salladım valla sınavda

Oy kuzum benim ya.bende dün kızı okula gön dermedim.bogazi agriyordu.burnu akiyor.dün dinlendi bugün gitti.

Oy kuzum benim ya.bende dün kızı okula gön dermedim.bogazi agriyordu.burnu akiyor.dün dinlendi bugün gitti.
yaa cocuklarda inanılmaz bi salgın var
geçmiş olsun :(

Koltukta battaniyenin altinda kk yi dolaniyorum.esimde evde oda tlfnda .cocuklar da okulda.esim kahvemi yapip getiriyor.deyme keyfime🤣🤣🤣
bak bak bak geldi kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun cnm
Sağol kuzum😘
beni unuttunuz heeeeee

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Seni unutmak ne mümkün❤️❤️❤️
Oyyy prensesime geçmiş olsun🤲💙
yaa cocuklarda inanılmaz bi salgın var
geçmiş olsun :KK43:

bak bak bak geldi kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sende kocişin gelince göndermek için uğrqş🙈🙈🤪🤪🤪

Back
X