hukiki aşama

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
Evi terkettim ertesi gün döndüm ama yine eşimle anlaşamadık evden sen git dedim bavulunu topladı onun üzerine ailesi ile görüştü telefonda.ben gitmiyorum sen git dedi bu seferde.bende çocugun düzeni bozulmasın sen git dedim kabul etmedi ailemi aradı alın kızınızı diye çocukla beni evden kovdu ve beni evden çıkarttıktan 2 saat sonra bütün anahtarları değiştirmiş yasal olarak bu durumda ben mi sucluyum?şuanda dava açmadım sen aç dedim e devletten bakıyorum o da açmamış. yasal haklarım nelerdir bilen başından gecenlerden yardım rica ediyorum

bi avukatla görüşmeniz daha doğru olur.

evden kovdu derken yani çocuk kucağınızda ite kaka mı attı anlamadım. eğer öyleyse darp raporu da alabilirsiniz.

evet çıkacak biri varsa sensin bu evden dedi çıkar beni darp olmadı ama bildiginiz atıldım evden ve anahtarlarıda değiştirmiş 1 haftadır aynı pantolonu giyiorum çocuga gittim yeni kıyafetler aldım herşeyi olmasına ragmen biboronu maması herşey evde kaldı.

Ailesiyle konuştuktan sonra sizi evden kovmuş. Bu kısım net. Ayrıca önce sen dava aç yok olmaz darılırım sen aç muhabbeti nedir ya? davacı suçlu davalı mağdur mu olmuş oluyor ? Siz zaten evden kovulmuşsunuz acıyıp sizi almasını falan beklemiyorsanız açın davanızı ödesin biraz tazminat falan o zaman görür evden kovmak neymiş

olmayan malın mülkün davasına düştü anahtar değiştirdiği evde toplasan 20 bin tl lik mal ya var ya yok.benim amacım ben mal mükte değil gözüm bunu görsün ve sürünsün bu mübarek ayda.

Eşin nin evde olmadığı bir saatte git, çilingir çağır, birde kamyon ve birkaç işçi. Evi boşalt. İnan bunu hak ediyor
ben onun seviyesine asla düşmeyecegim ve bunlarla beni korkutmaya çalıştıgı için ömür boyu azap yaşasın istiyorum.

Nasıl bir insafsızlıktır bu, ben okurken içim parçalandı yavrucağızın biberonu, maması evde kaldı demişsiniz ya inanın yüreğim yandı, bir baba evladını nasıl bu duruma düşürür. İyi bir avukata danışın bence

Acilen Bir avukatla görüşün ortak mülkün anahtarını değiştirmesi suçtur ancak bunu avukatınızla birlikte polis eşliğinde evinize gidip giremeyip tutanak tutularak ispat edebilirsiniz şuan siz haklısınız gibi gözüküyor.

kilitleri değiştirdim evden bişey almak istiyorsan bana haber vereceksin yazılı

Mesajları kanıt olarak kullanabilirsin ayrıca sana evi terk nedeniyle de dava açabilir bir avukata danış muhakak.
Magdurken hakliligini ispatla.al tazminatta görsün gününü vicdansız

Mesajları kanıt olarak kullanabilirsin ayrıca sana evi terk nedeniyle de dava açabilir bir avukata danış muhakak.
Magdurken hakliligini ispatla.al tazminatta görsün gününü vicdansız

evi terk nedeniyle dava açamaz bu halde. Konu sahibi terke zorlanmış elinde mesajları var. Ayrıca terk nedeniyle dava açması için belli aralıklarla ( yanlış hatırlamıyorsam bir ay) iki kere eve dönmesi için ihtar çekmeli ve konu sahibi dönmemeli. Ancak konu sahibi buradan sonrası size ; siz dava açarsanız elinizde çok güçlü bir argüman olacak sizi evden attı terke zorladı vs. dava aşamasında kararlıysanız mutlaka bir avukattan destek alın kendinizin ve bilhassa çocuğunuzun hakları için

Terke dayalı dava açamazsın Onun bir sürü aşamaları varmış
Fakat evlilikte evi terketmek kusurmuş
Onuda mesajlarıyla ispatlarsınız
Allah yardımcınız olsun

Saolun inş.Ben terkten sonra eve döndüm yine uzlaşsmadık bu sefer ailemi arayıp kızınızı alın gelip dedi çıkardı beni kapıya.atıldım yani sonrada kilit değişmiş

Nasıl aileler var yahu???? Aynı şey kızlarına yapılsa ne yaparlar acaba taş üstünde taş bırakmazlar. Rabbim büyük canım bu mübarek günde yanına bırakmaz yaptıklarını. Görüş bi avukatla donuna kadar al.

hadi esine acimadi, evlada nasil kiyar da mamasiz biberonsuz atar sokaga? Allah belasini verir tez zamanda insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…