hukuk mezunları özellikle sizin görüşlerinize ihtiyacım var:(((

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
öncelikle merhabalar...benim sevgilim hukuk fakültesinde okuyor son sınıfta okulu bitince hemen evleneceğiz..ailesi ve kendisi öncelikli olarak hakimlik ve savcılık istiyor fakat ben buna hiç sıcak bakmıyorum ben ailelerimizin yanında olalım tayinle ilerde olacak çocuklarımızın sürekli şehir değiştirip durmasını istemiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Hukuk okuyan bir genç olarak son derece güzel düşünmüş sevgilin. Bu meslekte okuyup da kariyer yapmak istemeyen kisi yoktur sanırım. Sadece alilelere yakın olmak ve tayin yaşamamak için sevgilinin kariyerden vazgeçmesini beklemek son derece haksızlık olur bence. Benim eşim benden böyle bir şey istese kesinlikle karşı çıkardım. Ayrıca bugün senin yüzünden bu hayalinden vazgeçerse yarın yaşadığı her zorluk için seni suçlayacak emin ol.

görüşün için teşekkür ederim ben zaten hayalinden vazgeçmesini istemem sadece konuşma geçtiğinde fikrimin bu yönde olduğunu belirttim.bende isterim eşimin hakim veya savcı olmasını ama bu fikir nedense cidden beni ürkütüyor sanki her an başına bişey gelivericek diye yaşamak benim için çok korkunç olucak:((

Canım benim insanın başına birşey gelecekse başka bir meslek yaptığında da gelir. Hakim ve savcılar kadar olmasada avukatlarında yaşadığı bu tarz çok sorunlar var. Hatta hakim ve savcılar devlet tarafından daha emniyetli bile sayılır. Allahtan hayırlısını iste. Hangisinin hayırlı olacağını bizim şuan kestirebilmemiz mümkün değil. Bol bol dua et hayırlısı neyse o olsun diye. İnşallah çok mutlu ve hayırlı bir evlilik hayatınız olur.

Canım benim insanın başına birşey gelecekse başka bir meslek yaptığında da gelir. Hakim ve savcılar kadar olmasada avukatlarında yaşadığı bu tarz çok sorunlar var. Hatta hakim ve savcılar devlet tarafından daha emniyetli bile sayılır. Allahtan hayırlısını iste. Hangisinin hayırlı olacağını bizim şuan kestirebilmemiz mümkün değil. Bol bol dua et hayırlısı neyse o olsun diye. İnşallah çok mutlu ve hayırlı bir evlilik hayatınız olur.

Güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok teşekkürler canım:16:

Back
X