- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Sözleşme elinizde mi?
Ödeme yaptığınızda fatura verdiler mi?
Kızılacak bir şey mi var? Belki hukuki destek alacak imkanı yok, belki şuan rahatsız, belki şuan buraya ayıracak vakti yok? Neden bizim de ismimizi kullanarak insanları polemiğe sürüklemeye çalışıyorsunuz anlamak zor.Eki Görüntüle 2880476
konu sahibi çok ayıp,insanlar burada size ''bedava hukuki danışmanlık almaya çalışıyorsunuz,lütfen bir avukatla usülünce görüşün'' diye kızmak yerine, yardımcı olmaya çalışıyorlar. siz girip yazmıyorsunuz.
bence bu biraz saygısızlık oluyor konunuza yorum yapanlara...
Yooo gayet haklı bir mesaj bence. Konu sahibi konuyu açtıktan sonra foruma girmiş, başka konuları gezmiş, kendi konusuna yazmamış. Bu saygısızlıktır.Kızılacak bir şey mi var? Belki hukuki destek alacak imkanı yok, belki şuan rahatsız, belki şuan buraya ayıracak vakti yok? Neden bizim de ismimizi kullanarak insanları polemiğe sürüklemeye çalışıyorsunuz anlamak zor.
Bono imzaladınız mı ? Yoksa sadece sözleşme mi ?Çok büyük bir dertle karşı karşıyayım ben okuduğum üniversitenin şehrinde bir lazer epilasyoncuya gittim ve sözleşme imzaladım ama bana hiçbir şekilde cayma bedeli hakkında bir. Bilgi vermediler ve ben pandemi çıktığından beri okuduğum şehre gitmedik ki şehir bana çok uzak ve 1 buçuk yıl sonra arayıp benden cayma bedeli istediler halbuki ben gittiğim seansların ücretini anında verdim ve gitmediğim seansların parasını vermek istemiyorum ki yaptıkları işlemler bir sonuç vermedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim
İnanın ki telefonumu daha yeni şarja taktım ayrıca kimseye haksızlık yaptığımı düşünmüyorum benim vicdanım rahatken başkasının ne düşündüğü umrumda değil iyi günlerEki Görüntüle 2880476
konu sahibi çok ayıp,insanlar burada size ''bedava hukuki danışmanlık almaya çalışıyorsunuz,lütfen bir avukatla usülünce görüşün'' diye kızmak yerine, yardımcı olmaya çalışıyorlar. siz girip yazmıyorsunuz.
bence bu biraz saygısızlık oluyor konunuza yorum yapanlara...
Sorunu hallettik karşı taraf sözleşmeyi fesh ettiBono imzaladınız mı ? Yoksa sadece sözleşme mi ?
Sözleşme varsa sıkıntı yok Tüketici ve Borçlar Kanunundan yürürsünüz ve karşı taraf bir hak talep edemez. abonelik sözleşmeleri yurt sözleşmeleri gibi uzun süreli sözleşmelerde tüketici yalnızca kullandığı kısmın bedelini ödemekle yükümlüdür.
Bana bildirim gelmemişti ki bazen gelmiyor ben bakıyorum ayrıca görmedim insan hakkını yiyecek son insanımdır hayırlı günler.Yooo gayet haklı bir mesaj bence. Konu sahibi konuyu açtıktan sonra foruma girmiş, başka konuları gezmiş, kendi konusuna yazmamış. Bu saygısızlıktır.
Teşekkür ederim hayırlı günlerŞahsen veya avukat aracılığıyla; elden, posta yoluyla veya elektronik ortamda e-Devlet kapısı üzerinden Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) (e-Devlet Kapısı) ile tüketici hakem heyetlerine başvuru yapın. Böyle bir şey talep etme hakları yok...
Fatura aldım zaten kendileri sözleşmeyi bittirdiler hakkımı aldım teşekkür ederim hayırlı günlerÖdeme yaptığınızda fatura verdiler mi?
Yurtta kaldı ama anlaştık karşı taraf fesh etti anlaşmayı teşekkür ederimSözleşme elinizde mi?
bildirimden bahsetmiyor arkadaşBana bildirim gelmemişti ki bazen gelmiyor ben bakıyorum ayrıca görmedim insan hakkını yiyecek son insanımdır hayırlı günler.
Bende bunu söylemiştim ama siz de tekrarlaşmışsınız teşekkür ederimbildirimden bahsetmiyor arkadaş
son girdiğiniz zaman görülüyor
girip de konuya yazmamış görünüyorsunuz
bende sevmem bu tarz üyeleri
size de hayırlı günler
böyle yazmışsınız.İnanın ki telefonumu daha yeni şarja taktım ayrıca kimseye haksızlık yaptığımı düşünmüyorum benim vicdanım rahatken başkasının ne düşündüğü umrumda değil iyi günler
Bende bunu söylemiştim ama siz de tekrarlaşmışsınız teşekkür ederim
Evet sonradan bitti şarjım Bende konuya yazan olmadığını düşünüp ki bildirim gelmeyince konuya bakmadım başka konulara baktım daha yeni bildirim gelince baktım neyse ki ders oldu demek ki bildirime güvenmemek konuyu takip etmek gerekiyormuş hatam olduysa affolaböyle yazmışsınız.
girdim siteye ama bu sebepten yazamadım dememişsiniz
pekala,yalnızca sizin yorumunuzu alıntıladığım için özür diliyorum,yoksa başka herhangi bir konuda size katılamayacağım.Kızılacak bir şey mi var? Belki hukuki destek alacak imkanı yok, belki şuan rahatsız, belki şuan buraya ayıracak vakti yok? Neden bizim de ismimizi kullanarak insanları polemiğe sürüklemeye çalışıyorsunuz anlamak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?