Hukukçu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Merhaba. Kumar oynayan biri kendi kendine kısıtlılık davası açabilir mi isteğe bağlı olarak? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Konuyu takip etmek icin yaziyorum ama kendi kendine kisitlanma istemeyi hic mantigim almadi.

Kisi kendine yasi kucukse vb sebeplerle kayyum atanmasini isteyebiliyordu ama kısıtlanmak istemek bilemedim.

Kumarbaz eş/erkek arkadas sizi kandiriyor olabilir mi?

Konuyu takip etmek icin yaziyorum ama kendi kendine kisitlanma istemeyi hic mantigim almadi.

Kisi kendine yasi kucukse vb sebeplerle kayyum atanmasini isteyebiliyordu ama kısıtlanmak istemek bilemedim.

Kumarbaz eş/erkek arkadas sizi kandiriyor olabilir mi?
Eşim degil arkadasim. Kendi istiyor, anlık olarak dürtüye engel olamiyorum diyor ve bundan rahatsız oluyor. Sizin kullanici isminiz😳 kumarbaz misiniz gercekteen

Eşim degil arkadasim. Kendi istiyor, anlık olarak dürtüye engel olamiyorum diyor ve bundan rahatsız oluyor. Sizin kullanici isminiz😳 kumarbaz misiniz gercekteen

Ahahs yok tabiki kumarbaz degilim 😀 tam tersine alkol, kumar vb seylere asla el uzatmayacagim icin bi cesit ironi.

Arkadasiniz icin uzuldum, farkindalik surecine girmis olmasi umarim kurtulmasina yardimci olur.

Konuyu takipteyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X