• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukcu varsa yardimci olabilir mi lutfen takip ediliyorum ne yapabilirim?

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Kimligi belirsiz biri tarafindan telefonla yaklasik bir ay once rahatsiz edilmeye baslandim.elonde hatlar oldugunu her halukarda bana ulasacagini sorulari oldugunu yazdi.engelledim ulasti baska hatla vs cok uzun.takip etmis resimlerimi yolladi bana.engelledim.tatile gittim bu sefer baska hattan yazdi.oturdugum siteye tasinmis.surekli beni gorecegi bir yere.ve goeuyor da bu sabah yedide eve geldim gormus ve mesaj atmis yine.eski polismis.aileme arkadaslarima eski esime kadar tum bilgilerime ulasmis.evinde duvatlarda resimlerim varmis.savcilik bulamaz ugrasirsin bosuna beni daha cok kudurtursun deyip duruyor.cok ayrinti var da basinizi sisirmeyeyim.yarin sikauetci olacagim lakin dilekceye ne yazmaliyim.ben mi yazip goturmeliyim.yoksa derdimi anlatip yazdirabilecegim bir birim var mi?bilenler lutfen uardimci olsum.twhdit yok.suc unsuru olarak ne yazmaliyim?

Derdi neymiş sizinle ? Bu kadar saplantılı olacak kadar ne istiyor sizden beraber olmak mı ? Madem şikayet edeceksiniz, yarın bir avukata gidin, beraber bir dilekçe hazırlayın derim... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Tanimiyormusum ben onu.beni gormis iki yil once.bir yildir takip ediyormus.yeni iletisime gecmis.savciya mi gidip durum anlatiliyor yoksa avukata mi gitmeliyim once kwndim avukata gitmeden acamaz miyim dava avukat tanidigim.yok

Mesajları saklayın, karakola gidin, savcılığa gidin gösterin.
Suç unsuru yok ne demek adam habersiz fotoğraflarınızı cekiyor, taciz ediyor.
Size göre ne yapsa suç olacak?
Auc olarak ne yazayim diyorum tehdit vs yok.avikca suc unsuru yazmali ya suca kanunen ne yazilmali? Avukat bilir bunu hanimefendi lutfen saldirmak icin yazmayin

Film gibi. Sebep ne olabilir. .büyük ihtimalle size aşık olduğunu sanıyor salak. Kendine güveni de yok ki karşınıza çıkmak yerine böyle şeyler yapıyor. Büyük ihtimalle ilk yaptığı da siz değilsiniz. Baksanıza baya deneyimli duruyor. Manyak bence.

Auc olarak ne yazayim diyorum tehdit vs yok.avikca suc unsuru yazmali ya suca kanunen ne yazilmali? Avukat bilir bunu hanimefendi lutfen saldirmak icin yazmayin
Suç unsuru yok olduğunu siz söylediniz.
Ben de suç unsurundan ne anladığınızı sordum?
Hukuki adını doğru söylemenize gerek olduğunu düşünmedim
Özel hayata müdahele mesela?
İzinsiz fotoğraflarınızın çekilmesi?
Taciz?
En iyi avukat biliri hepimiz biliyoruz. O zaman gidin avukata yazın dilekçenizi.
Ayrıca suç olduğunu düşünmüyorsanız etmeyin şikayet.

Suç unsuru yok olduğunu siz söylediniz.
Ben de suç unsurundan ne anladığınızı sordum?
Hukuki adını doğru söylemenize gerek olduğunu düşünmedim
Özel hayata müdahele mesela?
İzinsiz fotoğraflarınızın çekilmesi?
Taciz?
En iyi avukat biliri hepimiz biliyoruz. O zaman gidin avukata yazın dilekçenizi.
Ayrıca suç olduğunu düşünmüyorsanız etmeyin şikayet.
Off suc unsuru ne yazayim yazdim tehdit yok yazdim rica ediyorum zaten uzgunum yardimci olmayacaksaniz polemik icin yazmayalim.rica ediyorum

Film gibi. Sebep ne olabilir. .büyük ihtimalle size aşık olduğunu sanıyor salak. Kendine güveni de yok ki karşınıza çıkmak yerine böyle şeyler yapıyor. Büyük ihtimalle ilk yaptığı da siz değilsiniz. Baksanıza baya deneyimli duruyor. Manyak bence.
Deneyimli evet polismis eskiden.artik fetoden mi atildi ne olduusa bilmiyorum atilmis.hatlari falan baktirdim bos hatlar sadece benim.icin alinmis sadece benimle gorusulmus.suroyeli degisik kisiler adina hatlar

Back
X