• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukcu varsa yardimci olabilir mi lutfen takip ediliyorum ne yapabilirim?

Cok tesekkurler peki adliyede ben dilekce yazdiracak birini bulabilir miyim yoksa dilekcemi yazip mi gitmeliyom?

Adliye dışında yazan arzuhalciler de oluyor, hukukçular tasvip etmese de insanlar onlara da başvuruyor. İçeride de yardımcı olurlar hem dilekçe hem suç unsuru konusunda.

Siz dava açmayacaksınız zaten. Suç duyurusunda bulunacaksınız. Karakola ya da doğrudan savcılığa yazılı ya da sözlü basvuru yapabilirsiniz. Bence bir dilekçe ile doğrudan savcılığa başvurun.

Dilekçenizde olayları net bir şekilde ifade edin. Hem kendi numaranizi hem de mesaj aldığınız/arandığınız numaraları muhakkak yazın. Gelen mesajlari silmeyin. Arama saatlerini dilekcenizde ayrıntılı belirtmeniz faydali olur.

Olayın niteliğine göre; şartları taşıyorsa kişilerin huzur ve sükununu bozma suçu, kişilerin özel hayatını ihlal ya da cinsel taciz suçlarından soruşturma başlatılabilir.

Dilekçenizi kendiniz de yazabilirsiniz. Profesyonel olsun istiyorsanız bir avukattan yardım alın.

Siz dava açmayacaksınız zaten. Suç duyurusunda bulunacaksınız. Karakola ya doğrudan savcılığa yazılı ya da sözlü yapabilirsiniz. Bence bir dilekçe ile doğrudan savcılığa başvurun.

Dilekçenizde olayları net bir şekilde ifade edin. Hem kendi numaranizi hem de mesaj aldığınız/aradığınız numaraları muhakkak yazın. Gelen mesajlari silmeyin. Arama saatlerini dilekcenizde ayrıntılı belirtmeniz faydali olur.

Olayın niteliğine göre; şartları taşıyorsa kişilerin huzur ve sükununu bozma suçu, kişilerin özel hayatını ihlal ya da cinsel taciz suçlarından soruşturma başlatılabilir.

Dilekçenizi kendiniz de yazabilirsiniz. Profesyonel olsun istiyorsanız bir avukattan yardım alın.
Tesekurler oncelikle.mesajlarin bir kismi fotograflari var telefonum bozuldu ve aktaramadim.umarim sorun olmaz

direk savcı ile görüşmeye çalışın maduriyetinizi anlatın ve elinizde ne varsa sunun
illa tehdit etmesi gerekmiyor
birinin hayatına bu kadar müdahil olmak ce takibe almak da suçtur

Yok karakolada gidebilirsin direk orda memurlar yardimci olur.

Deneyimli evet polismis eskiden.artik fetoden mi atildi ne olduusa bilmiyorum atilmis.hatlari falan baktirdim bos hatlar sadece benim.icin alinmis sadece benimle gorusulmus.suroyeli degisik kisiler adina hatlar
Oturduğuniz sitenin görevlisi varsa ögrenebilirsiniz kim tasinmis nolmus.

Yalniz mi yasiyorsunuz?
Dikkatinizi ceken kimse olnadi mi etrafinizda?
Size zarar verebilir Allah korusun.
Polise gideceginizi falan ona sakin soylemeyin psikopat zaten.

Siz daha önce konu açtınız mı? Çünkü aynı şekilde Bayram'ın ikinci günüydü sanırım bir bayan daha konu açtı. O da eşinden boşanmıştı. Hatta onu arayan hatlarda suriyeliler üzerine çıkıyordu. Onu arayan bir proje yürüttüğünü mü ne söylemişti. Eğer aynı kişi değilseniz o bayanla böyle bir çete yada yapılanma demektir. Ortak hareket edebilirsiniz.

Bazı yorumlara katılmıyorum. Seni tanıyan biri olması şart değil. Yolda görmüş saplantı yapmıştır mesela. Veya her zaman gittiğin bakkalın çırağıdır.

Eğer oturduğun siteye taşınacak kadar ileri gittiyse bence durum çok vahim. Bu tip takıntılı insanlar gerçekten tehlikeli olabilirler. Acil gerekli makamlara bildirmen önlem alman lazım.

Benim bahsettiğim kişiymişsiniz. O zaman yazmıştım yine yazayım;eski eşiniz, bir öğrenciniz yada bir veliniz olabilir. Keşke hemen şikayet etseymişsiniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin lütfen.

Siz daha önce konu açtınız mı? Çünkü aynı şekilde Bayram'ın ikinci günüydü sanırım bir bayan daha konu açtı. O da eşinden boşanmıştı. Hatta onu arayan hatlarda suriyeliler üzerine çıkıyordu. Onu arayan bir proje yürüttüğünü mü ne söylemişti. Eğer aynı kişi değilseniz o bayanla böyle bir çete yada yapılanma demektir. Ortak hareket edebilirsiniz.
O konu benimdi evet.artarak devam etti malesef

Cok geçmiş olsun sehir değiştirme imkaniniz var mi? Ben sahsen boyle bi durumda bagli bulunduğum yerin müdürlüğüne gider durumu anlatir tayin isterdim esyalari filan satar kaybolurdum.
Şikayeti tabi ki yapardim ama korktuğum icin alel acele ailemin yanina yerlesirdim allah muhafaza hersey beklenir böyle tiplerden

Back
X