• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukukcu varsa yardimci olabilir mi lutfen takip ediliyorum ne yapabilirim?

Savciliga gidin savci direk sizi dinleyecek ertesi gun polisler sahısı alır ama serbest bırakılıyor malasef

Beni tehdit etmedi.seninle konusacaklarim var deyip durdu.anlat dedigimde guvenemiyorum deyip anlatmadi.ama ayni siteye tasinmasi surekli takip etmesi evinde resimlerimin asili olmasi benim resmimi cekip habersiz yollamasi beni tedirgin etti.nufus bilgilerime eski esime kadar ulsmis.kardesimin adini verdi.ailemin oturdugu semti soyledi ben neler yaparim bunlari soyledi.tedirgin oldum.yani boyle davranmasaydi duzgince konussaydi sikayetci olmazdim ki savcilikta yine dusundum acaba bi defa daha mi konussam diye.o sirada mesaj atti bulusalim anlatayim diye ama tedirgin oldum isye

Beni tehdit etmedi.seninle konusacaklarim var deyip durdu.anlat dedigimde guvenemiyorum deyip anlatmadi.ama ayni siteye tasinmasi surekli takip etmesi evinde resimlerimin asili olmasi benim resmimi cekip habersiz yollamasi beni tedirgin etti.nufus bilgilerime eski esime kadar ulsmis.kardesimin adini verdi.ailemin oturdugu semti soyledi ben neler yaparim bunlari soyledi.tedirgin oldum.yani boyle davranmasaydi duzgince konussaydi sikayetci olmazdim ki savcilikta yine dusundum acaba bi defa daha mi konussam diye.o sirada mesaj atti bulusalim anlatayim diye ama tedirgin oldum isye
Sakin buluşmayın zaman kötü. Sizden habersiz sizin fotoğrafınızı çekmesi suçtur

Psikolojik izin bozulduğunu ve sizden habersiz fotoğraflarını çektiğini takip ettiğini söyleyin özel hayatın korunması ihlali var

Dun gece ne oldu biliyo musun yazdi en son.ne oldu dedim yazmadi o sirada iceroye girdim zaten.evet ya korkuyo insan.sizofren mi cete mi her sey geliyor akla
Benim eski oturdum yerde bi tane bana musalkat oldu nereye gitsem onume cikiyordu son zamanlarda fark ettim acaip korktum esimde yurtdisindaydi hemen dayımlara hbr verdim geldi arastirdilar mahalenin delisiymis mahallede bi cok bayana oyle seyler yapiyormus ben bikere urktum icin izmire ailemin yanına döndüm işi gücü bıraktım

Dun gece ne oldu biliyo musun yazdi en son.ne oldu dedim yazmadi o sirada iceroye girdim zaten.evet ya korkuyo insan.sizofren mi cete mi her sey geliyor akla
Şu sakaryada suriyeli kadın öldüren sapıklar komsuymus bilmiyorum her durumda hakinizi arayın korkmayın asla gorusmeyin

Savcilik numaralri arastirdi.bos hat cikti kimlik bilgisi yok sahte hat yani.kimler bu hatti kullanmis onu arastiracaklarmis ama uzun surermis bana dosya numarasi verdiler ve haber verecekler
bulunur merak etmeyin isimsiz hat diye bişey yok savcılık her türlü buluyor onu.dediğim gibi siber suçlarla ilgilenen polislere göndermiştir.bir kaç haftaya bulurlar sizide teşhise çağırırlar.

bulunur merak etmeyin isimsiz hat diye bişey yok savcılık her türlü buluyor onu.dediğim gibi siber suçlarla ilgilenen polislere göndermiştir.bir kaç haftaya bulurlar sizide teşhise çağırırlar.
Umarim.bu gece arkaasim geldi aldi beni erkek ama normal bi arkadasim.evden cikarken bi baktim benim.katimdaki isiklar sensorler calismiyor karanlik sansa bak dedim ciktim.donuste tam eve girdim kapiyi kapatyim yangin alarmi otmeye basladi blokta.bir iki dk gorevli gelene kadar ottu.ama cok korktum tesaduf mu adam mi yapiyor diye yarin gidecegim uc gun arladasima ardindan da sehir disina gidecrgim.duramiyorum burada bu aksam.korktum.onlar beni ikametimin oldugu yerden cagirirlar degil mi nasil olacak ben sehir disindayken

Karakola gitseniz sizi yönlendirirlerdi her şekilde, ben takip edildiğimde korkmuştum evde tek yaşıyodum polise haber verdim iki üç güne bir gelip kontrol ediyolardı beni ve mutlaka her akşam devriye geziyolardı mahallede. Sadece telefonla aramıştım polisi. İlgileniyolar yani

Yardım için nelerin suç unsuru olduğunu mu merak ediyorsunuz, nasıl şikayetçi olacağınızı mı merak ediyorsunuz?
Anladığım, nasıl şikayetçi olacağınızla ilgili. Dilerseniz karakola gidebilir, dilerseniz bir avukata başvurarak işlemleri onun seyretmesini sağlayabilirsiniz oldukça kolay.
Ayrıca şikayet etme daha beter olur sözlerine inanmayın, hayatınızı bir sapığın iradesinde yaşadıktan sonra ne anlamı var ki hayatınızın? Lütfen korkmayın, korkuyla beslenen sapıklar bunlar

Bulunamadi hala arkadaslar.telefon kayitlarindan bir sonuc cikmadi...15 eylule kadar bana sure vermisti artik ne olacaksa o zaman bilmiyorum.bende tasinacagim yer degistirecegim yapacak bi sey yok

Back
X