hukukçular bi konuda bilginize ihtiyacım war.

o.zqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
7
0
86
34
İstanbul
öss sınawına girdim. sınawlarda açıklanır bi kaç hafta içinde. Benim aklım,kalbim hep hukuktaydı.Ancak bazı sebeplerden dolayı okul derslerimi iyi tutamadm.Şimdi benim için bi hukuk fakültesini kazanmak bi hayal...(malum puanı 330+)

Şimdi benim sorum şu ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU yazmalımıyım tercihlerime?çok araştırdım ama emin olamıyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.:kedi:

valla bu konu cok zor bir sey yani yaz desen olmazz yazma desen olmazz, ama söyle bir sey var bilgin olsun diye söylüyorum iki yıllık adalet meslek yüksek okulunu bitirdikten sonra dikey gecis sınavına girip sonra hukuk fakültesine gecebiliyorsun ancak bu sınav baya zor oluyormus duyduguma göre ve 4 sene sil bastan okuyacaksın, ha gecemzsen de adalet meslek yüksek okulu okursan zabıt katibi fln oluyorsun yani mahkeme kalemlerinde görev alıyorsun falan filan, iyi karar ver iyi düsün, bu konuda bir sey demek yani yaz yazma demek cok zor cünkü sonradan pisman olursan vebal altına girmek kötüü, hayatın gececek o meslekte sonucta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…