Hukuki bilgisi olan hanımlar bakabilir mi?

Bynrottenmeier

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
61
33
3
Hanımlar ben Dün araniza katılmıştım boşanma asamasindayim diye eşim aile baskısı yüzünden boşanmak istiyordu ve yengesi benimle iletişim halindeydi bugün onların avukatıyla benim avukatım telefonda görüşmüş ben tazminat istediğim için boşanma davasını biz açmayacağız o kız da 3 5 sene Sürünsün demiş benim avukatıma avukatım beni aradı biz açalım davayı sadece nafaka isteyelim dedi kafam çok karışık aslında ne yapmalıyım bilmiyorum

Tazminat talep etmeniz için eşinizin size maddi manevi bir zarar vermiş olması gerekiyor ki zararı tazmin etsin.

Bu zarar nedir tam olarak? Ispat edebiliyor musunuz?

Canım benim nafaka tazminat için dava açtım o taafda açmıştı 2 taraf açtı için ilk açan erkek taraf dı bn ki onla birleşmişti sürtüşmeli oldu tazminat işi baya devam eder adli tatil olsun hakimler değişyr 3 ay 6 ay sora davalar neyse 4 seneye aldım bn bana da avk dedi sürtüşme uzun sürer uğraşma. Nafaka alalım istemedim kaybedecek ne var zaten dedim iyi de oldu avukatına herşey sor aydınlatsn seni

Bunun kararını siz vericeksiniz elbette ama 3-5 sene bekliceklerini düşünmüyorum çünkü oğullarını hemen evlendirme derdindeydiler sizden boşar boşamaz.

Şu aşamada tazminat ve nafaka da garanti değil sadece yanlarına bırakmak istemiyorum beklicem bu sırada sadakatsizliğini yakalayıp ispat ederim tazminatı garantilerim diye uğraşıcaksanız bekleyin.

Canım benim nafaka tazminat için dava açtım o taafda açmıştı 2 taraf açtı için ilk açan erkek taraf dı bn ki onla birleşmişti sürtüşmeli oldu tazminat işi baya devam eder adli tatil olsun hakimler değişyr 3 ay 6 ay sora davalar neyse 4 seneye aldım bn bana da avk dedi sürtüşme uzun sürer uğraşma. Nafaka alalım istemedim kaybedecek ne var zaten dedim iyi de oldu avukatına herşey sor aydınlatsn seni
Benimde böle çekip gitti ben babam ev geldim sora bn ayrılmışm gbi gösterildi manevi tazminat reddedildi bi altınlar parası aldım
Desene ben hıc tazminat falan alamam

Bunun kararını siz vericeksiniz elbette ama 3-5 sene bekliceklerini düşünmüyorum çünkü oğullarını hemen evlendirme derdindeydiler sizden boşar boşamaz.

Şu aşamada tazminat ve nafaka da garanti değil sadece yanlarına bırakmak istemiyorum beklicem bu sırada sadakatsizliğini yakalayıp ispat ederim tazminatı garantilerim diye uğraşıcaksanız bekleyin.
Tek delilim ailesinin beni istemeyip bosandirmasi başka delilim yok aslında

Hanımlar ben Dün araniza katılmıştım boşanma asamasindayim diye eşim aile baskısı yüzünden boşanmak istiyordu ve yengesi benimle iletişim halindeydi bugün onların avukatıyla benim avukatım telefonda görüşmüş ben tazminat istediğim için boşanma davasını biz açmayacağız o kız da 3 5 sene Sürünsün demiş benim avukatıma avukatım beni aradı biz açalım davayı sadece nafaka isteyelim dedi kafam çok karışık aslında ne yapmalıyım bilmiyorum
Sen açıp hem manevi tazminat ve nafaka istetebilirsin

Avk kesin alırsın demişti bnde güvendim şimdi biz avk sade tahmin edebilirs oldu ama şansını dene sen ki gitmiş evden ayrılmak istemiş şahidinde vardır ya bn ev terk ettim 3 ay eş yok durdum babam evine gittim suçlu oldum
Biz ailesinden gizli evlendik guya kendisi ev tutacaktı ben onunla hic yasamadim

Herşeye lanet edip hicbir şey talep etme diyorbir tarafım da bir tarafım gururuma yediremiyor bilmiyorum kafam çok karışık maddi durumum da iyi değil dava peşinde koşacak kadar

Nasıl bir mantık dır bu ya gizli mi evlendiniz ailesi kabul ettiremedi korkdu rest mi çekdi
Canım kısacası ailesi beni hıc istemedi bu da bana kimse umrumda değil allaha şükür çalışıyorum gelirim nikah kıyarız evimizi tutarız ister kabul ederler ister etmezler dedi ama öyle olmadı ailesini seçti çünkü baya beynini yıkamışlar

Dava açarsan ailesi yüzünden benden ayrılıyor demene inanmazlar bekle bakalım gidip açsınlar davalarını madem seni istemiyorlar onlar uğraşsın yengesiyle de muhattap olma bu saatten sonra

Dava açarsan ailesi yüzünden benden ayrılıyor demene inanmazlar bekle bakalım gidip açsınlar davalarını madem seni istemiyorlar onlar uğraşsın yengesiyle de muhattap olma bu saatten sonra
Zaten gidip açamayacağım ki canım yüksek bir rakam söyledi avukat ben ayarlayabilirsem gelir acarım dedim ama onların maddi durumu iyi her türlü beni yenecekler

Back
X