Iyi aksamla Kizlar tanidigim biri sucsuz yere 2.5 ay cezaevinde yatti madfi manevi sarsildii suan beraat edildi .avukat tutulmustu.Eki Görüntüle 2066155 bu kisi beraat ettiginden yazida yazili olan ucreti 3.960 tl yi avukatin alip bu kisiye vermesi gerekmiyormu. Avukat, o ucret avukata verilir alinca bizim hakkimiz demis biz alacaz demis.sizce bu ucret kime ait bu parayi nasil alabilir bu kisi..yazida sanik a verilmesine diyor neden avukat bizim hakkimiz diyor ozaman.bu kisinin bu paraya gercekten ihtiyaci varr .lutfen beni bilgilendirin bi faydam dokunsun simdiden tskkrler
Tabiki avukata yuksek miktarda para odenmistiBu zamana kadar avukata para vermiş miydi?
Tabiki avukata yuksek miktarda para odenmisti
Iyi aksamla Kizlar tanidigim biri sucsuz yere 2.5 ay cezaevinde yatti madfi manevi sarsildii suan beraat edildi .avukat tutulmustu.Eki Görüntüle 2066155 bu kisi beraat ettiginden yazida yazili olan ucreti 3.960 tl yi avukatin alip bu kisiye vermesi gerekmiyormu. Avukat, o ucret avukata verilir alinca bizim hakkimiz demis biz alacaz demis.sizce bu ucret kime ait bu parayi nasil alabilir bu kisi..yazida sanik a verilmesine diyor neden avukat bizim hakkimiz diyor ozaman.bu kisinin bu paraya gercekten ihtiyaci varr .lutfen beni bilgilendirin bi faydam dokunsun simdiden tskkrler
Bu ucreti neden saniga verilmesine deniliyor peki kizlar.bn bu ucreti alamazmiyim
Karsi taraf derken canim ne demekAlabilirsin. Diyorum ya eğer avukatın senden önce davranmadiysa git tebligat çıkar icra dairesinden 50tl gibi bişey harç.
Karşı tarafa tebligat gider iban numarasi yazılı olan ödeme emri.
O yatirinca da gider çekersn bankadan
Dava konusu olan kimse o işte evrakı incelemedm bendeKarsi taraf derken canim ne demek
S sevyeter tatlım ben avukatım. Bu para avukatın vekalet ücreti.Ancak yakininiz vekalet ücretini avukata zaten odediyse hakim "davacıdan alinip sanığa iade edilmesine" karar verir. Ama odemediyse avukata versin parasını.
Sizi savunurken beraat ettirirken sorun yok, iş vekalet ücretine gelince "paraci avukat, aman biz alalım parayı" olmaz.
Zaten kendiniz de alsanız avukata vermeseniz bile emin olun avukat arkadas almasını bilir. Icra takibi başlatır sonra uğraşır durursunuz. Sadece bu parayı ödemekle kalmazsiniz bir de icraya verirse dosya parası da odersiniz.
eğer odediyse vekalet ücretini, sanığın kendisine iade edilir tabiki, ancak odemediyse ödemekten kaçınmaması gerekir. Çok karşılaştım çok dilim yandı üzülüyorum o yüzdenAma zaten yüklü bir ödenek yapmış.
O yüzden alınabilirmi diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?