Hukuktan anlayanlar bi bakin lutfen

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Iyi aksamla Kizlar tanidigim biri sucsuz yere 2.5 ay cezaevinde yatti madfi manevi sarsildii suan beraat edildi .avukat tutulmustubu kisi beraat ettiginden yazida yazili olan ucreti 3.960 tl yi avukatin alip bu kisiye vermesi gerekmiyormu. Avukat, o ucret avukata verilir alinca bizim hakkimiz demis biz alacaz demis.sizce bu ucret kime ait bu parayi nasil alabilir bu kisi..yazida sanik a verilmesine diyor neden avukat bizim hakkimiz diyor ozaman.bu kisinin bu paraya gercekten ihtiyaci varr .lutfen beni bilgilendirin bi faydam dokunsun simdiden tskkrler

Son düzenleme:

Bu zamana kadar avukata para vermiş miydi?

Bu ucreti neden saniga verilmesine deniliyor peki kizlar.bn bu ucreti alamazmiyim

Bide beraat davalarinda iceride yattığı gün kadar ödenek alır onun için de ayrı dilekçe verin. Ödeme ne kadar sürede olur bilmem ama yine alır 5 6 bin.. tabi geç yatirirlarsa faizide olur

Bu ucreti neden saniga verilmesine deniliyor peki kizlar.bn bu ucreti alamazmiyim

Alabilirsin. Diyorum ya eğer avukatın senden önce davranmadiysa git tebligat çıkar icra dairesinden 50tl gibi bişey harç.
Karşı tarafa tebligat gider iban numarasi yazılı olan ödeme emri.
O yatirinca da gider çekersn bankadan

Orada saniga diye yanlislikla yazmislar o avukatin vekalet ucrwtidir. Bence isimleri falan karalayip paylasin bu sekilde isimler falan aleni paylasmaniz dogru degil. Sizin tanidik para almak istiyorsa orda da yazdigi gibi maddi manevi tazminat davasi acacak.

Yeni beraat oldu beraat karari temize cikmamis daha cok sagolun kizlar gercekten

Tabiki avukatın vekalet ucreti bu para. Sanığa denmesinin nedeni demekki sanık avukata vekalet ücretini ödemiş, beraat ettiği için karşı taraf sanığın ödemeye mecbur kaldığı avukatlık ücretini iade etmeli. Tüm olay bu.

Karsi taraf derken canim ne demek

S sevyeter tatlım ben avukatım. Bu para avukatın vekalet ücreti.Ancak yakininiz vekalet ücretini avukata zaten odediyse hakim "davacıdan alinip sanığa iade edilmesine" karar verir. Ama odemediyse avukata versin parasını.

Sizi savunurken beraat ettirirken sorun yok, iş vekalet ücretine gelince "paraci avukat, aman biz alalım parayı" olmaz.

Zaten kendiniz de alsanız avukata vermeseniz bile emin olun avukat arkadas almasını bilir. Icra takibi başlatır sonra uğraşır durursunuz. Sadece bu parayı ödemekle kalmazsiniz bir de icraya verirse dosya parası da odersiniz.

Ama zaten yüklü bir ödenek yapmış.
O yüzden alınabilirmi diye soruyor.

Ama zaten yüklü bir ödenek yapmış.
O yüzden alınabilirmi diye soruyor.
eğer odediyse vekalet ücretini, sanığın kendisine iade edilir tabiki, ancak odemediyse ödemekten kaçınmaması gerekir. Çok karşılaştım çok dilim yandı üzülüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…