- Konu Sahibi esila_esila
-
Neden ısrarla bu kürtaj konusu acılıyor forumda.
Yüzlerce sayfalar boyunca tartışıldı zaten.
Ama kocaman bir ama......
Yani tartıştık ve rafa kaldırdık öylemi, Ben yeni bir tartışma için paylaşmadım ve altınada yorumumu katmadım zaten konuyu güncel bir konu,neticenin ne olacağı merakla beklenen bir konu, sadece konuyla ilgili basında çıkan bir haberi paylaşmamdan rahatsız olduysanız okumayın gitsin.
Ben tartisildi bitti rafa kaldirilsin demiyorum.
Bu konunda, eger kapatılmazsa tartisilacagi kesin yani :)
Bugün haberlerde bir dengesiz rahmetli Menderesin en büyük hatası ezanı aslına cevirmek oldugunu söyledi.
Başka bir dengesiz tecavüze ugrayan kizlarimizda hata bulup, tecavùzcü pislikleri bile neredeyse savunur olmuş.
Yine başka bir dengesiz çıkmış kürtaj yasagı koymaya calisiyor.
Onlar, bu saçmalıklarla ugraşırken, Anakuzuları ölüyor.
Teröristler fing atıyor vatanımızda, toprağımızda.
Başımızda bukadar çok dengesizler oldugu müddetçe biz tartışsak ne degisecekki.
Koltuk meraklısı çok, halkı düşünen yok.
Bugün haberlerde bir dengesiz rahmetli Menderesin en büyük hatası ezanı aslına cevirmek oldugunu söyledi.
Başka bir dengesiz tecavüze ugrayan kizlarimizda hata bulup, tecavùzcü pislikleri bile neredeyse savunur olmuş.
doğru söyledin...okudum,imzamı attım altına...
Allah kadınlarla uğraşanın belasını versin ya,çok yazık bize,gerçekten çok yazık...ama ben yine en çok kadınlarımıza kızıyorum...
eğer kadınlarımızın hepsi yani bizler kadınları ilgilendiren her konuda birlik olsaydık istediğimizi alırdık...ama bizim adımıza kararları yine erkekler veriyor...adamlar ne karışır benim sezaryenime,kürtajıma ya da herhangi bişeyime...kadınım ben kadın...ne yapacaksam kendim karar verebilirim...
benim hayatım sadece beni ve ailemi ilgilendirir,başkası söz sahibi olamaz,benim bedenimin üstünde sadece benim hakkım vardır...
"söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil" diye bi şey varya...aynen öyle deli oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?