• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

tamam arkadaslar o zaman sole yapalım 1000 kaloriyi hiç gecmeyelım boylesı daha ıyı olur buda 7 gunde 1200 vermemızı saglar yanı ortalama ayda 5 kılo

CANIM BENCE HEMEN UYE OL O SANA EN BUYUK FAYDAYI SAĞLAR..BIDE BU makarna ne ya kuru sebze kavruluo bı annatsana merak ettım ılk duyuorm bende yapım :52::52:

anaaaaaaam ya kurutulmus patlican,biber,kabak öyle bol soganla kavruluyor áma önceden kaynatiliuyor bu kuru sebzeler,ayyy anam harikaaaaaaaa yaaaa

birde makarnayi ayriyeten yaptim yani bu ikiliyi öyle birlikte yedim,makarnada böyle kendi yaptigim sosla,domates,sogan hafif acili salca

dur üye oldum e-mail gireyim bakayim onay maili geldi mi:52::52::52:

Son düzenleme:
anaaaaaaam ya kurutulmus patlican,biber,kabak öyle bol soganla kavruluyor áma önceden kaynatiliuyor bu kuru sebzeler,ayyy anam harikaaaaaaaa yaaaa

birde makarnayi ayriyeten yaptim yani bu ikiliyi öyle birlikte yedim,makarnada böyle kendi yaptigim sosla,domates,sogan hafif acili salca

kız beyazlım beni deli ettin haaaa... :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Bende kurutmalığa bayılırım oooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
açım aaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççç :37::37::37::37::37::37::37::37:
Bizim yörede çok olur kurutmalık hele biberde acıysa oğğğğğğğğğğğğ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... Neyse ama yemicemmmmm :20::20::20::20::20::20:

bende bılorm kurutma annemde patlıcan bıber kurutur bız onun ya salatasını yada sarımsaklı yogurtlamasını yaparız haşlayıp ama kavurma hıc duymamıstım bı deneyım bakalım

bende bılorm kurutma annemde patlıcan bıber kurutur bız onun ya salatasını yada sarımsaklı yogurtlamasını yaparız haşlayıp ama kavurma hıc duymamıstım bı deneyım bakalım

sabahtan beri yediklerim; yesilcay,2 tane elma,domates salatalik,yarim dilim kepek ekmek simdilik bu kadar ama en tehlikeli saatler aksam olunca basliyo kizlar ...ama yilmak yok dayanmak var diyorum

anam üye olamiyom yaaaaa mailde gelmemis

neyse hesaplattim bana diyor ki 780 kalori alirsan 90 gün boyunca

ideal kilon olan 59,6 kiloya düsebilirsiniz:52::52::52::52::52:

anam üye olamiyom yaaaaa mailde gelmemis

neyse hesaplattim bana diyor ki 780 kalori alirsan 90 gün boyunca

ideal kilon olan 59,6 kiloya düsebilirsiniz:52::52::52::52::52:

alla alla kız bi yanlışlık olmasın bana ideal kilon 59 dedi 3 ayda 592 gibi bişey vermişti :)))

kız beyazlım beni deli ettin haaaa... :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Bende kurutmalığa bayılırım oooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
açım aaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççç :37::37::37::37::37::37::37::37:
Bizim yörede çok olur kurutmalık hele biberde acıysa oğğğğğğğğğğğğ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... Neyse ama yemicemmmmm :20::20::20::20::20::20:

hahahahahahah yeme yeme bebegimmmmmm gerci az yagli yaparsan bal gibide yersin ne var kin ondaaaaaaaa

sabahtan beri yediklerim; yesilcay,2 tane elma,domates salatalik,yarim dilim kepek ekmek simdilik bu kadar ama en tehlikeli saatler aksam olunca basliyo kizlar ...ama yilmak yok dayanmak var diyorum

mvlove senı tebrık ederım supersın akşamda salata ye bence bolca

alla alla kız bi yanlışlık olmasın bana ideal kilon 59 dedi 3 ayda 592 gibi bişey vermişti :)))

anaaaaaaaaaam galiba bu kilon ne kadar fazla ise o kadar fazla kalori öneriyor ki birden esekten düsmüs karpuza dönmeyelim diyeeee

bu arada dünden kalma karpuz var dahaaaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaaaaaam söylemesi ayip aksama ben onu lopur lopur mideye atarim :30: :60:

işte az yağlı da sevmiiiimmm ben :21::21::21::21:

:60::60::60::60::60: delüüüüüüüüüüüü anam o zaman kanimca sende genel anlamda bi problem mevcut

ben cok az yagli ve hic tuz serpmeden yerim yemeklerimi ama siyah cayimi bir tek sekersiz icemem:25:

kahvede zaten hic sevmem seker

yaga sonnnnnnn medneeeeeeemmmmmmmmm:20::20::20::20::38:

anaaaaaaaaaam galiba bu kilon ne kadar fazla ise o kadar fazla kalori öneriyor ki birden esekten düsmüs karpuza dönmeyelim diyeeee

bu arada dünden kalma karpuz var dahaaaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaaaaaam söylemesi ayip aksama ben onu lopur lopur mideye atarim :30: :60:

kız sen beni öldürücen mi anammmm :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Al işte benden bitane daha :52::52::52::52::52::52:
Ama hayır azmetcez kızzzz... Az rahat dur benimde kanıma girme :9::9::9::9::9:

Back
X