Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mvlove senın nası gıdıo kılo durumun?
CANIM BENCE HEMEN UYE OL O SANA EN BUYUK FAYDAYI SAĞLAR..BIDE BU makarna ne ya kuru sebze kavruluo bı annatsana merak ettım ılk duyuorm bende yapım![]()
anaaaaaaam ya kurutulmus patlican,biber,kabak öyle bol soganla kavruluyor áma önceden kaynatiliuyor bu kuru sebzeler,ayyy anam harikaaaaaaaa yaaaa
birde makarnayi ayriyeten yaptim yani bu ikiliyi öyle birlikte yedim,makarnada böyle kendi yaptigim sosla,domates,sogan hafif acili salca
dur üye oldum e-mail gireyim bakayim onay maili geldi mi![]()
anaaaaaaam ya kurutulmus patlican,biber,kabak öyle bol soganla kavruluyor áma önceden kaynatiliuyor bu kuru sebzeler,ayyy anam harikaaaaaaaa yaaaa
birde makarnayi ayriyeten yaptim yani bu ikiliyi öyle birlikte yedim,makarnada böyle kendi yaptigim sosla,domates,sogan hafif acili salca
bende bılorm kurutma annemde patlıcan bıber kurutur bız onun ya salatasını yada sarımsaklı yogurtlamasını yaparız haşlayıp ama kavurma hıc duymamıstım bı deneyım bakalım
anam üye olamiyom yaaaaa mailde gelmemis
neyse hesaplattim bana diyor ki 780 kalori alirsan 90 gün boyunca
ideal kilon olan 59,6 kiloya düsebilirsiniz![]()
kız beyazlım beni deli ettin haaaa...
Bende kurutmalığa bayılırım oooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
açım aaaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççççç
Bizim yörede çok olur kurutmalık hele biberde acıysa oğğğğğğğğğğğğ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... Neyse ama yemicemmmmm![]()
sabahtan beri yediklerim; yesilcay,2 tane elma,domates salatalik,yarim dilim kepek ekmek simdilik bu kadar ama en tehlikeli saatler aksam olunca basliyo kizlar ...ama yilmak yok dayanmak var diyorum
hahahahahahah yeme yeme bebegimmmmmm gerci az yagli yaparsan bal gibide yersin ne var kin ondaaaaaaaa
alla alla kız bi yanlışlık olmasın bana ideal kilon 59 dedi 3 ayda 592 gibi bişey vermişti :)))
alla alla kız bi yanlışlık olmasın bana ideal kilon 59 dedi 3 ayda 592 gibi bişey vermişti :)))
mvlove senı tebrık ederım supersın akşamda salata ye bence bolca
brokoli haslayip yiycem kiiis
işte az yağlı da sevmiiiimmm ben![]()
anaaaaaaaaaam galiba bu kilon ne kadar fazla ise o kadar fazla kalori öneriyor ki birden esekten düsmüs karpuza dönmeyelim diyeeee
bu arada dünden kalma karpuz var dahaaaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaaaaaam söylemesi ayip aksama ben onu lopur lopur mideye atarim![]()
![]()