Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sabahları bide akşamları iyi hissediyorum sabah ki tosttan sonra pek o his kalmadı ama(( çavdar ekmeği ile tost yiyorum hani şu altın ekmekler varya ondan bide şekersiz çay içiyorum.... Ya bide kızlar afedersiniz ama ben 2 gündür lavaboya çıkmadım pek bişey yemiyorum die sanırım bağırsaklarımı çalıştırmam gerek ne içsem ki ???:44::44::44::44::44:
Kızlaarrr beyazlım gelmedi daha sanırım bozdu diyeti![]()
hosgeldın tabıkı katılabılırsın...site gercekten cok ıı...bide evet hareket dedıın gıbı onemlı..kaç kilosun ve hedef kılon ne![]()
teşekkürler canım birbirimize güç vererek başarıcaz...zeyom hoşgeldin bacım nedemek tabikide katılabilirsin...![]()
hoşgeldin canım
ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi
burda hergün birbirimizi motive edelim
buarada haftasonu geliyor ben en çok haftasonundan korkuyorum :18:
eşimin yanında ben nasıl yemeden durcam bilmiyorum ben yemesem de zorla yedirir o![]()
inşallah beyazlım....Zeyom bacim hosgeldin aramiza azimle verecegiz bu kilolari![]()
bide kızlar ara ara kilonuzda bı artış yada yerinde sayma olabılıo onu hıc dıkkate almadan devem edın 2 en gec 3 gunun sonunda bırden 600 700 gıdıverıo...ben epey ıyı gorunuorm artık belım ınceldı cok ayaklarım bıle kuculdu bu 3 kıloyuda verınce hersey tamam olacak o zaman benden ıyısı olmayacak bide koruma planı yapıcam misler gibi hayatıma devam edicem![]()
gerçekmi diyosun eğer öyleyse ne güzel..
Tebrikler sen çok azimlisin...
Medne arkadışımdaki kabızlık sorunu var sanırım bir yerde duydum eğer kabızluk varsa yapılan diyette hata var demektir ya çok az yiyorsun yada lifli yemiyosun
bence bol yeşillik bide kayısı incir ara öğünde ve sabah ilk uyandığında 2 kayısı 2 ılık su çok etkili yeşil çayda kabızlık için iyi geliyo düzenli kullanıldığında..
zeyom kilo 65 hedef 55Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51
beyazlım kilo 95 hedef 65
ne diyosun ben yanlış mı yapıyorum
Ama yediklerimi hepsini yazıyorum hully cm yanlış mı yapıyorum acep ???? Ama az evvel hallettim kabızlık konusunu![]()
ne diyosun ben yanlış mı yapıyorum
Ama yediklerimi hepsini yazıyorum hully cm yanlış mı yapıyorum acep ???? Ama az evvel hallettim kabızlık konusunu![]()
yaa kızlar bugün çok sessisiniz ama![]()