Hully'nin Diyet Günlüğü

bu tarz şeyler bence zararlı tek öğün beslenme sonra vucudun ayarı bozulur gibiem geliyoo
sen misal az kalori alıyon ama herşeyden yiyon bence bole devam et acelen yok ki zaten hızlı veriyon gerek yok.. bence...

ben yıllar önce şu isveç diyetimidir nedir ondan 1 hafta denedim şaftım kaydı tansiyonun acayipleşti reglim düzensizleşmiti

Merhabalar hanımlar bende zayıflamak isteyenlerdenim.Ben 56 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım.6 Ay geçmesine rağmen şuan kilom 60.Boyum da 1.63 50 kilo olmak istiyorum.Ekmeği kestim yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum.Bugün mesela hiç yemek yemedim.Yanlış yaptığımın farkındayım ama bir an önce kilodan kurtulmak istiyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?Ben özellikle makarna ve pilav yemeyi çok seviyorum.Ne yapmalıyım?Öneri istiyorum sizden.

Merhabalar hanımlar bende zayıflamak isteyenlerdenim.Ben 56 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım.6 Ay geçmesine rağmen şuan kilom 60.Boyum da 1.63 50 kilo olmak istiyorum.Ekmeği kestim yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum.Bugün mesela hiç yemek yemedim.Yanlış yaptığımın farkındayım ama bir an önce kilodan kurtulmak istiyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?Ben özellikle makarna ve pilav yemeyi çok seviyorum.Ne yapmalıyım?Öneri istiyorum sizden.

düzenli yemezsen kilo veremezsin.. mutlaka midene bir şeyler girmeli... yoksa vücut da kalori harcamayı kısıyor, depolama yapıyor..

bu arada konu müdavimleri zeyom hully mylove hersey mumkun ve ısmini sayamadıgım diğer arkadaşlar.. bana küstünüz mü burger vs yedım dıye? kimse artık benle konuşmuyor:( hayırdır:(

kaç kilosun ?? Kaç yaşındasın ve beslenme düzenin nasıl yani bahsedermisin biraz, inşallah hepberaber zayıflayacaz

inşallah :) 25 yaşındayım ve 71 kiloyum, boyumda 1,78 ama şuda var tüm gün masa başında oturuyorum, aman aman bir fazlalıkta yok ama önümde sarkan göbek çok sinir bozucu. . . Evlendikten sonra iştahım kabarıca tabi bide eşimle çalkantılı bi flört dönemide oldu, rahatladıktan sonra direkt vücut reaksiyon gösterdi :D vücutta değil göbek :D

inşallah :) 25 yaşındayım ve 71 kiloyum, boyumda 1,78 ama şuda var tüm gün masa başında oturuyorum, aman aman bir fazlalıkta yok ama önümde sarkan göbek çok sinir bozucu. . . Evlendikten sonra iştahım kabarıca tabi bide eşimle çalkantılı bi flört dönemide oldu, rahatladıktan sonra direkt vücut reaksiyon gösterdi :D vücutta değil göbek :D

beslenme düzenine gelince iştakımın açık olduğu zamanlar sabah kahvaltıda boyoz, simit, öğlen fast food, akşam tıka basa yemek bide aram dondurma ile iyidir, özellikle künefe ve dondurma... herakşam yatakta bi kutu algida dondurma muhakkak yenilecek, am a şimdi tamamen deiştirdim sabah meyve vs. öğlen az, akşam ekmeksiz yemek..

doğum kilosu vermek çok zor canım, benim kuzenim doğumdan sonra bir dönem maydonoz kaynatıp suyunu içmişti . . bi nevi bitki çayı gibi. . .

düzenli yemezsen kilo veremezsin.. mutlaka midene bir şeyler girmeli... yoksa vücut da kalori harcamayı kısıyor, depolama yapıyor..

Canım aslında işte olmama rağmen düzenli olarak yemeğimi yiyordum.Meyvemi bile usanmadan getiriyordum.Birazda sütüm olsun diye yapıyordum bunu.Ama İstanbul'da fiziği öyle düzgün hanımlar var ki kendimi çok kötü hissettim dün birden ve akşam yemek yemicem dedim kahvaltı da dahil hiç bir şey yemedim.Sadece suyumu ve şekersiz çayımı içtim. :50::50:

doğum kilosu vermek çok zor canım, benim kuzenim doğumdan sonra bir dönem maydonoz kaynatıp suyunu içmişti . . bi nevi bitki çayı gibi. . .

Doğum kilolarımın çoğunu verdim aslında.doğumdan kalan 4 kilom ve benim vermek istediğim eksta 5-6 kilom daha var. Maydonoz sapı ödem atmak için kullanılıyor.İlk doğum yaptığım hafta bacaklarım ve ayaklarım çok şişmişti o zaman kullandım.Ödemi çok rahatlıkla atabiliyorsunuz.Ama benim ki ödem değil ki resmen yağ..Karnım lop lop sallanıyor..:14::14:

Canım aslında işte olmama rağmen düzenli olarak yemeğimi yiyordum.Meyvemi bile usanmadan getiriyordum.Birazda sütüm olsun diye yapıyordum bunu.Ama İstanbul'da fiziği öyle düzgün hanımlar var ki kendimi çok kötü hissettim dün birden ve akşam yemek yemicem dedim kahvaltı da dahil hiç bir şey yemedim.Sadece suyumu ve şekersiz çayımı içtim. :50::50:

ankaradaki bayanlar da öyle emin ol incecikler giymişler shortları ben de kotu denerım olmaz bacagıma yapışır acık renk kot denedım dun cok kotu oldu gittim siyah kot aldım:((( dun burger yedıgım ıcın buguun cok az yıyorum ama veremıyorum cok mutsuzum ben de ılk hafta 2kılo verdım bu hafta veremedım:(

bence salata ve yogurttan kesme.. yogurt ve süt yag yaktırıyor. özellikle ben tarcınlı süt yapıyorum tok tutuyor..

ankaradaki bayanlar da öyle emin ol incecikler giymişler shortları ben de kotu denerım olmaz bacagıma yapışır acık renk kot denedım dun cok kotu oldu gittim siyah kot aldım:((( dun burger yedıgım ıcın buguun cok az yıyorum ama veremıyorum cok mutsuzum ben de ılk hafta 2kılo verdım bu hafta veremedım:(

Ah ahh napcaz peki? :14::14:

burnumdaki ödemi atmak için maydanoz kaynatmaya gidiyorum.bugun yeşil çay süt su derken midem kötü olmazsa iyidir:)

akşam için ne yapsam bilemedim:) annem de kalori düşmanı gibi köfte yapıcam 6da dıyo yemıcem dedım:)

bence salata ve yogurttan kesme.. yogurt ve süt yag yaktırıyor. özellikle ben tarcınlı süt yapıyorum tok tutuyor..

Tok tutması fikrini sevdim tarçını da çok severim.Deneyeceğim olmazsa akşam denerim ya da yarın.Sağol canım ite böyle fikirler istiyorum aslında..

akşam için ne yapsam bilemedim:) annem de kalori düşmanı gibi köfte yapıcam 6da dıyo yemıcem dedım:)

Geçen gün küçük küçük minnacık kaselerden tam 3 kase sütlaç yedim diye burnumdan getirdi.Birde demez mi beni de yeseydin diyee :1::1: Sağolsun moral bozmada 1nci annem..Ne yaparsın bilmiyorum ama ben çok az yicem yemeklerden.Ama canım çok tatlı istiyor.:50:

dediğim gibi sütle tarcın tatlı istegini de kesiyor.. ama bunu yemek olarak yapma sakın aksam yemegını cok az ye salata veya yogurtla gece 10gibi ya da 9 gibi sütünü iç yanında bır tane meyve olabılır gece de tok tutuyor yoksa ben saat 2-3 gıbı acıkıyorum gec yattıgım ıcın:(

bu arada konu müdavimleri zeyom hully mylove hersey mumkun ve ısmini sayamadıgım diğer arkadaşlar.. bana küstünüz mü burger vs yedım dıye? kimse artık benle konuşmuyor:( hayırdır:(

yok canım küsmedik neden küselim bugun benim işler baya yoğun işyerinde pek takılamadım

burger de lafmı, ben geçen haftasonu gelsin mangallar gitsin kızartmalar dolmalar derken verdiğim kiloları geri aldım sanırım :((

morelim bozulmasın diye tartılmıyorum cuma belli olcak sonuçlar

Back
X