Hully'nin Diyet Günlüğü

canım buyur sende gel ya...sende zayıfla herkes guzel olsun:52::52:

Geldim zaten canım:) çok killo vermeme gerek yok 3 kilo versem süper olacak sizin tavsiyelerinizle veririm inşallah... şok diyetlerle verince hemen geri aldım sizin diyet kafama yattı inşallah 3 kio gider

Geldim zaten canım:) çok killo vermeme gerek yok 3 kilo versem süper olacak sizin tavsiyelerinizle veririm inşallah... şok diyetlerle verince hemen geri aldım sizin diyet kafama yattı inşallah 3 kio gider

3 kilocuk mu e bıseyın yokmus senın.1 hafta yeter sana bence valla ben de tavcsiye edecek kadar donanımlı deılım bu konuda ama ben denedım sadece güzel oldu sımdı sonuçlar benı cok mutlu edıo sen kaç kılosun kı su an boy kaç

3 kilocuk mu e bıseyın yokmus senın.1 hafta yeter sana bence valla ben de tavcsiye edecek kadar donanımlı deılım bu konuda ama ben denedım sadece güzel oldu sımdı sonuçlar benı cok mutlu edıo sen kaç kılosun kı su an boy kaç

29 yaşındayım 1.70 boy ve 57 kiloyum... ben eşimden ayrıldlım aldatılma olayı vs derken 65 e çıkmıştım üzüntülerden:( ama şükür 57 yim şimdi ve 15 gün sonra evleniyorum hayırllıyısııylla tekrar ve inşallah 54 olurum iki haftada dosta düşmana karşı güzel olayım dimi nikahımda:))

ya ne güzel herkes yemek yiyebiliyor benim yiyememe sorunum var midem sanırım küçüldü diyette yapamıyorum zaten ayrıca bünye diyetteyim yememem gerekiyor diyince daha fazla canınız zararlı şeyleri istiyor mesela benim cips ve cola :( böyle çoğu hikayeyi okuyorum bende yapmak istiyorm ama ne mümkün 3 ögün asla yemek yiyemiyorum sanırım yemek yemeği başarabilsem anında kilo vereceğim.peki spor yaptın mı ??

t
pazartesı sabah ac karnına tartılacagız hepbırlıkte rakamları yazacagız:72:

benim terazi bozulmus bugun tartildim farkli farkli sonuclar gosterdi pazartesiye kadar alirim bitane bugun sadece yesil cay ictim kizlar canim yemek istemiyor nedeni aksam yedigim tatli galiba cok enerjigim xx

ay kızlar ya acıl sormam lazım benımaz once kahverengı bı akıntım oldu yenı farkettım adeytımede daha 15 gun var neden olabılr

selam kızlar ben hemen ne yedım yazım sıze
yarım kepeklı sımıt
1 peynir
1 kucuk ekler
hepınıze hafta sonu başarılarrr

mvlove kız sen burdamısın...sen neler yedın bakalım?ya bende bısı oldu artık ne yesem cokm us gıbı gelıo ve yedıım azıcık bısı ıcın bıle uzuluorm:72::72::72:

mrb kizlar ben aksam yemegi yemedim meyve yedim sadece 1 elma 2 armut:) bide biraz fistik:( karnim biraz erimis bakalim pazartesi nolcak herkese iyi hafta sonlari

evet canım aksam olunca kacıo herkes ya ben utanıorm artık yemek yemekten sankı cok yemısım hemen kılo almısım gıbı gelıo bana:72::72:

kilo verdikten sonra gayet dikkatli olmak gerekiyor ne yersek iki defa dusunmemiz lazim sonra iki kati olarak gelebilir ama bakiyorum da sen gayet dikkatlisin darisi basima

kilo verdikten sonra gayet dikkatli olmak gerekiyor ne yersek iki defa dusunmemiz lazim sonra iki kati olarak gelebilir ama bakiyorum da sen gayet dikkatlisin darisi basima

ya tatlım ne bılım zayıf bunyeler cok hosuma gıdıo bende ole olmak ıstedım bıde bızım verecek cok fazla kılomuzda yok ya o yuzden cabuk gecıo sankı bu yuzden dıkkat etmeye calısıorm umarım sende bırakmazsın cunku plajda falan kılolu kızların coğu yazık hep bı tarafını örtmekle ugrrasıo acaıp bı ozguven bu...umarım herkes zayıf ve guclu olur...ben kadınların özguvenlerının olmasını cok ıstıorm :52::52::52::52::52::52::52:

evet kızlarrrr hafta sonu dıe tabı kaytarmadım guzel bı temızlık yaptım anca fırsat buldum...bu sabah tartıldım yıne 53.4 cıktım anlayacaınız 3 gundur ınat edıo kılolar...madem o ınat edıo bende52 lı edıorm ve diyetimi kesinlikle bozmuorm
sabah 1 dılım uno denge light ekmek
1 yumurta
1 üçgen peynir
salatalık yedım
zeytin
arada yeşil çayımı ıctım
ve bırazdan kocamın yaptıı taze fasulyeden yıyecegım yanındda salata
akşamada çorbe falan ıcmeyı dusunuorm
yarın 52 lı rakamları görmeyı umuyorum cunku cok dırendı...
heoınıze az yemekli güzel hafta sonları öpüyorum cok yarın yıne uğrarım bye bye:72::72::72:

merhabalar bugun yediklerim 1 elma 2 paket light cips(her biri 75 kalori) 2kase coflexs su anda coflexs yiyorum :) benden bu kadar yarin yine yazarim

ufff hic kimse yok mu yaa benim bugun yediklerim 1 dilim kepek ekmek 1 yumurta yesil cay:) ve aksamda kiymali makarna:( yarin tartilicam yeni terazi aldim bakalim ne kadar vermisim ?

Herkeze iyi haftalar...

ben sabah sabah yazan oluyum

kilo bildirimi bugun yapılıyordu değilmii

ben sabah tartıldım 63,8 geldim :52:
başlangıç 65,1
şuan 63,8
giden 1,3
gelen yok..

hedef 55

10 günde vermişim kalori sepeti çok işime yaradı teşekkürler arkadaşlar.. şuan reglyim haftya dahada az çıkıcam işallalaj..

hafta sonu kalori spetine göre birazcık aştım ama yiende hedefime yakındıı hep dikkat ettim...

ah kızlarrrrr valla utanıorm yazmaya ama ben hafta sonu neler yedım neler...iskender yedım kola ıctım cıps yedım rondo yedım tutku yedım taze fasulye yedım 2 porsıyon ne buldusam yedım bıra ıctım :)veeeee bugun 53.4 kılodan 55.1 e cıktım...hemen sabah tekrar başladım diyete...hemn bu acıı kapatmam gerek ben ettım sız etmeyın ya kılo almak bu kadar kolay mı ya annamadım neyse hemen sabah yedıklerımı yazım
1 dılım uno denge light ekmek
1 dılım kaşar
1 yumurta
1 domates

Back
X