Hully'nin Diyet Günlüğü

Herkeze iyi haftalar...

ben sabah sabah yazan oluyum

kilo bildirimi bugun yapılıyordu değilmii

ben sabah tartıldım 63,8 geldim :52:
başlangıç 65,1
şuan 63,8
giden 1,3
gelen yok..

hedef 55

10 günde vermişim kalori sepeti çok işime yaradı teşekkürler arkadaşlar.. şuan reglyim haftya dahada az çıkıcam işallalaj..
canım cok ıı bole devam et ben bu haftaya pişöanlıklarla başladım neyazııkı:52::52:

kızlar nerdesınız ya ben bu kadar yedım ya ınanabılıomusunuz bıde bunu yapan benım neyse bakalım bozmak yok yola devam şimdi bi yeşil çay içiç 2 günde toparlarım umarım :52::52:

günaydın kızlar ben geldim

kilo bildirimi yapacam ama hiç yapasım yok :((

c.tesi sabah tartıldıgımda 68.8 dim

bu sabah 70 çıktım yine :( başlangıç kilom da 70di

haftasonu denize pikniğe gittik dikkat etmeye çalıştım ama malesef verdiğim 1.200 ü geri almışım

neyse hafta içi tekrar diyete devam

günaydın kızlar ben geldim

kilo bildirimi yapacam ama hiç yapasım yok :((

c.tesi sabah tartıldıgımda 68.8 dim

bu sabah 70 çıktım yine :( başlangıç kilom da 70di

haftasonu denize pikniğe gittik dikkat etmeye çalıştım ama malesef verdiğim 1.200 ü geri almışım

neyse hafta içi tekrar diyete devam

valla bende ole denıze gıttım dayanamadm amaaan dedım ama nolur bugun dıkkat edelım ya artık hafta ıcı barı telafi edelım bende sımdı bı yesıl çay ıcıccem...ya annamadıım bısı var ıkı gunde nasıl bole hemen kılo alınıo ya

valla bende ole denıze gıttım dayanamadm amaaan dedım ama nolur bugun dıkkat edelım ya artık hafta ıcı barı telafi edelım bende sımdı bı yesıl çay ıcıccem...ya annamadıım bısı var ıkı gunde nasıl bole hemen kılo alınıo ya

sorma canım ya benimde inanılmaz morelim bozuldu :(

bu haftasonu da regl olucam şimdiden onun stresi sardı :25:

regl olacaın zaman tartılma canım ya ben zaman kılo alıorm sanıodum sonra regl bıtınce bırden gıdıo kılolar
haftasonunu dert etmeyelım artık bu hafta ıcını en ıyı sekılde gecırelım :52::52::52:

ya hakkaten annamadım okadar yemeye bi günde o kadar kilo alınmaz bak sana söyliyim vucut ödem yapmıştır bence az iyordun birden yedin şaşırdıı bi kaç günde telafi edersin gibi me geliyo günlük alman gerekn kilonu çok geçtiğini sanmıyorum yanii değilmi...
ya bu kilo vermek değilde korumak önemli aslında hepsini değilde bi iki yesedin bukar etkilemzdi bence sen bol bol su iç bide yeşil çay yarın biraz rahatlarsın..

sorma canım ya benimde inanılmaz morelim bozuldu :(

bu haftasonu da regl olucam şimdiden onun stresi sardı :25:

ya herşeycim sen takma regli olmadan önce bende oledim bak dyimki sana 64,9 tarttı benii regl oldum 2. günüm 63,,8 düştüm acayip ödem yapıyoo regl..

bidaha öldürseler yemicem cok kızdım kendime :52::52:

öle deme yaa :25:
yine yersin makul olçülerde olunca sorun değil

bende hafta sonur dışarda yedim akşamları

onlar benim günlük almam gereken kiloyu aştırdı tabii
cumartesi
6 lı chiken tenders ayran 2 soğan halkası

pazarta
2 lahmacun kola yedim bende

onlar olmasa süperdi bolelikle 1000 kalori almam gerekirken 1240 aldım 2 günde

olsun bakalım adet donemımde ben de fazla cıklmıstım spnra bırden gıdıverdı bende bozmus bulundum ılk defa 1 ayda pişmanıım ama bugun kaldıım yerden devam edıcem napalım canım 2 gunde verırız aldıımızı hemen bu arada kızlar nerde ya bız 3 kısı kalmısız:52::52:

kızlar ben de rejime başladım bugün 3.günüm 60la başladım 59 olmuşum.. hedef 52 kilo:))) çok katı diyetim yok burun ameliyatı olduğum için direncimi de kaybetmek istemiyorum..
bu sabah nesfit kırmızı meyveli yedim ardından bir bardak tarçınlı süt içtim ve bir tane galete yedim yanında su içmeye devam:))) günde 2litre su içiyorum ve 3dilim kepek ekmeğinden fazla ekmek yemiyorum.. sizler nasıl yapıyorsunuz?

bu arada bakıyorum da biraz dengesiz az yiyenler var.. ablam zamanında diyet yapmıştı diyetisyenle 15 kilo vermişti.. biraz onun yaptığı diyete yakın bir zeynep diyeti uyguluyorum.o demişti süt yag yakıyor diye ara ogunlerde ya yogurt ya süt içiyordu.. yesil cay kılo mu verdiriyor? bilmiyordum...

kızlar ben de rejime başladım bugün 3.günüm 60la başladım 59 olmuşum.. hedef 52 kilo:))) çok katı diyetim yok burun ameliyatı olduğum için direncimi de kaybetmek istemiyorum..
bu sabah nesfit kırmızı meyveli yedim ardından bir bardak tarçınlı süt içtim ve bir tane galete yedim yanında su içmeye devam:))) günde 2litre su içiyorum ve 3dilim kepek ekmeğinden fazla ekmek yemiyorum.. sizler nasıl yapıyorsunuz?

canım bende senın gıbı baslamıstım senın kılondaydım basladıımda 53.4 e dusmustun kı hafta sonu öküz gibi yiyene kadar sabah kalktım 55.1 olmusum be guzel verıorm derken bı anda fırladı kılom bende bugun bol bol yeşil çay içicem aksama yemek yemeyı dusunmuorm cunku cok fena uzuldum vermek bu kadar zorken almak bu kadar nasıl kolay olabılıo anlamıorm

bugunde benım kızlardan hcbırı yok dokulmus herkes umarım kımse bozmaz rejımını :72:

benım 2aylık tatilim var ameliyattan dolayı belki oruç tutamam bu sene ama diyeti bozmak yok diyorum kendı kendıme cunku bıldıgım kadarıylaa kilo verince de bir ay korumak ıcın dıyet yapmak gerekıyor. 2ayda 7kilo verebilir miyim ki?? artık ben de aranızdayım...

merhba kizlar bende tartildim baslangicta 56.9 dum simdi ise 56.8 inanabiliyomusunuz sadece 100 gramcik gitmis o kadar diyet tuttum ya ufffff moralim bozuldu

merhba kizlar bende tartildim baslangicta 56.9 dum simdi ise 56.8 inanabiliyomusunuz sadece 100 gramcik gitmis o kadar diyet tuttum ya ufffff moralim bozuldu

valla ben cok ıı kılo verıorm halada kararlıyım mvlove sen tok karnına mı tartıldın bıde kıyafetlemı yanı normalde en cok ılk 3 gun gıdıo kılo :72:

valla ben cok ıı kılo verıorm halada kararlıyım mvlove sen tok karnına mı tartıldın bıde kıyafetlemı yanı normalde en cok ılk 3 gun gıdıo kılo :72:

ya ben ilk tartildigimda eski terazimle tartilmistim simdi yenisyele tartildim eskisi 56.2 gosteriyo yenisi 56.8 sanirm eski kilom da yanlis olmus olabiliryani bundan sonra hep yenisiyle tartilica ama asla diyeti birakmayi dusunmuyorum

Back
X