Hully'nin Diyet Günlüğü

nasil beslenecegimi, neler yapmam gerektigini çok iyi biliyorum da uygulamaya geçince is degisiyor zor geliyor malesef...yoksa ben çok cabuk kilo veren biriyim azimli olsam uzun sure uygulayabilsem bildiklerimi cok guzel kilolar veririm de uzun sure yapamiyorum ,bikiyorum.....

hiç iz kalmadimi yani çok ince oldugu icin gorunmuyor olmasin??olusan çatlaklar geçmezmis cunku deri yirtildigi için çaresi yokmus yani geri donusumu....

ozaman pembe renkliydi çok kötü görünüyordu baya belliydi ve piskolojim bozulmuştu diyebilirim, şuan çok ince ve beyaz renkte çok yakından bakmadıgım sürece ben bile göremiyorum,

ama ben doğum yapmadım canım yani doğumla oluşan bişey değildi, tamamen hareketsizlik ve ani kilo değişimnden oluşmuştu

ilk başlangıçta pembe renkli oluyomuş internetten araştırmıştım baya bi

üst baldırlarımın iç tarafları aşırı derece kaşınmıştı ozaman kilo almaya başladığımda, hep kaşıdıgım yerlerde oluştu çatlaklar

bende nette araştırınca öğrendim kaşımadan nemlendiricili kremle masaj yapmak gerekiyormuş kaşınan yerlere

ayrıca geçen sene 6 ay spora gittim, o da çok faydalı oldu sölemem gerekir

Son düzenleme:
ben en fazla 60 oldum canım
yedılkerımızı kendımız belırlıorz ne varsa yarısı
makarna pilav ekmek yok sadece
kola alkol yok boyle zayıflıorz zaten en basından yorumları okursan dıer arkadaslarda ne yapmıs gorebılırsın
ama ben ınanıom kı buradakı herkes kılo vercek
sende verırısın

bu arada oglen yemegım
akdeniz salata

akdeniz salatasıı ya kinginkinden ne var içinde bunun tavuk filan varmı
keşke yanında ayran yada yoğurt yesen çok besinsiz kalacan :18:

sorma evlenince hadi şunuda yapayım hadi bunuda yiyelim derken aldık kiloları

egeada, diyet ve zayıflama yöntemlerimiz topiğinde başlığı olan bir arkadaş tavuk-salata diyeti ile 14 günde 9 kilo vermiş

ben açıkçası hızlı verilen kilolardan yana değilim önemli olan kalıcı mantıken zaten hızlı verilen kilolar yağdan değil sudan gidiyoo kalori sepetinde bile diyo 1 kilo 7000 kalori
bu sefer metobolizmamız sarsılır kendini kitler biz ekmeki makarnaya hamur işlerini kestik doğru olan bu bol su yeşil çay verilmicek kilo yok..

ozaman pembe renkliydi çok kötü görünüyordu baya belliydi ve piskolojim bozulmuştu diyebilirim, şuan çok ince ve beyaz renkte çok yakından bakmadıgım sürece ben bile göremiyorum,

ama ben doğum yapmadım canım yani doğumla oluşan bişey değildi, tamamen hareketsizlik ve ani kilo değişimnden oluşmuştu

ilk başlangıçta pembe renkli oluyomuş internetten araştırmıştım baya bi

üst baldırlarımın iç tarafları aşırı derece kaşınmıştı ozaman kilo almaya başladığımda, hep kaşıdıgım yerlerde oluştu çatlaklar

bende nette araştırınca öğrendim kaşımadan nemlendiricili kremle masaj yapmak gerekiyormuş kaşınan yerlere

ayrıca geçen sene 6 ay spora gittim, o da çok faydalı oldu sölemem gerekir

haklisin krem suruyorum bende bir yerim kasindiginda hem çatlamayi onluyor hem rahatlatiyor...sen kaç, kilosun boy kac???birde yas??

haklisin krem suruyorum bende bir yerim kasindiginda hem çatlamayi onluyor hem rahatlatiyor...sen kaç, kilosun boy kac???birde yas??

bu diyete başladıgımda 70 di kilom, şuan 68,4 üm canım :)) boyum 1.62 ve 26 yaşındayım

ama şöle bi güzel tarafım var etim çok sıkı, kollarım falan benden daha az kiloda olan arkadaşlarıma göre daha ince ve sıkı

beni görenler bu kiloda olduguma inanmıyor daha zayıf gösteriyormuşum

tek sorunum basenlerim umarım hemen istediğim kiloya inerim :((

akdeniz salatasıı ya kinginkinden ne var içinde bunun tavuk filan varmı
keşke yanında ayran yada yoğurt yesen çok besinsiz kalacan :18:

ben açıkçası hızlı verilen kilolardan yana değilim önemli olan kalıcı mantıken zaten hızlı verilen kilolar yağdan değil sudan gidiyoo kalori sepetinde bile diyo 1 kilo 7000 kalori
bu sefer metobolizmamız sarsılır kendini kitler biz ekmeki makarnaya hamur işlerini kestik doğru olan bu bol su yeşil çay verilmicek kilo yok..
kızlaarrr akdenıs salatasının yanında hıcbısı yemıorm kılo verme hızımda normal dıe dusunuorm ama bu kadar yemek bana yetı yanı bu nu yapınca basımda donmuo metobolizma da calısıo bende anlamıorm ama gunde 500 kalori almak bana su ana kadar hıcbısı yapmadı..tek temennım kalıcı olması verdıım kılolarn :72:

kızlaarrr akdenıs salatasının yanında hıcbısı yemıorm kılo verme hızımda normal dıe dusunuorm ama bu kadar yemek bana yetı yanı bu nu yapınca basımda donmuo metobolizma da calısıo bende anlamıorm ama gunde 500 kalori almak bana su ana kadar hıcbısı yapmadı..tek temennım kalıcı olması verdıım kılolarn :72:

maşallah sana canım, bana sadece salata yetmiyor, az da olsa mutlaka ana öğün yapmam gerekiyor

Bu Akşamki menüm;

Salata, 2 kaşık yoğurt, 1 kase tarhana çorbası

maşallah sana canım, bana sadece salata yetmiyor, az da olsa mutlaka ana öğün yapmam gerekiyor

Bu Akşamki menüm;

Salata, 2 kaşık yoğurt, 1 kase tarhana çorbası

zaten dogrusu da senın yaptıın ama ben artık bır an once kurtulmak ıstıorm
hep bole 53 lerde dırenıo kılom cok zorlanıorm yesıl cay su ıcıorm bol bol ama daha 52 lere adım bıle atamadım

daha fazla hareket etmelisin hully

haftada 2 kere yürüyordun sanırım, onu haftada 4e çıkarmalısın bence yada evde yapabiliyorsan leslie sensone la yürüyüş yapabilirsin yarım saat bile yapsan etkisini görürsün

bıldıınız dırenıo artık vucudum ne onerınız var ya

kızlar ne yapabılırım hızlandırmak ıcın ya

bence çok az yediğin için vucudun kendini kitliyor olabilir benim düşüncem
umarım yanlış anlamıyosundur bu konuda bişler söylüyorum sana ama
Ramazan gibi düşün ramazanda çok az yediğimiz halde kilo veremeyiz hatta alırız sen verebileceğin kiloyu vredin 1 ayda artık kalır bana göre senin yapman gereken 3 öğün bişiler yemen bide ara öğün yoğurt süt tüketmen vucudu kandırmış oluyosun eğer yemezsen kıtlık olayına gireceği için kilo vermen yavaşlayıp durarmış
hep ole diyolar..
sen bilirsin tabi..
sen zaten 1 ayda 6 kilo çok güzel süper vermişsin bundan sonra yavaşlayabilir şaşırtmalısın 3 öğün yapıp aralarda kuru kayısı filan olede olabilir.. :24:

amin walla keşke bende verebilsem

pekii giydiklerin nasıl çok fark varmı kıyafetlerini yenilemişsindir hullycik

yok canım ya daha yenılemedım 51 olup sabıtlemeden yenılemedım ya bol gelıo bıraz tabı kıyafetlerım ama ustumden de dumuo yanı
bende bı pirinç lapası yesem mı acaaba 1 gun

bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak?

bu arada topik iyice sessizleşti

evet ya yogunlardır belkı ben keske yarına gorsem 52.9
ne guzel olurdu
ama aksam anneme gıdıcem orda tartı yok nasıl yapım bılmıorm ama mutlaka tartılırım
bıde aksam mecburen onun yaptıklarından yıcem
aslında zevklı bısı kılo vermek ya :72:

banada misafir gelcek akşama onlara tatlı yapcam ama yememeyi düşünüyorum

buarada ne yaptın eşinle sorunlar halloldu mu?

Back
X