• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

22 agustosta bıtıo hapım
bıttıı gun bıde dr a gıdım ben

slm..bugun ugrayamadim cok isim vardi iftara yemege davetliydik yani benim diyet bugun yalan oldu yediklerimi hic yazmiyacam puffff zaten hala adet olamadim..simdi diyecem hamileyim kesin degilimdir, kizlar bence erken habi birakin esleriniz korunsun ben 4.5 yil hap kullandim nerdeyse 7 aydir korunmuyoruz ama gelen giden yok bakalim kismet 1 yil dolarsa direk doktor yolu gozukecek :43::43: yani inanin hani stres falanda yapmadim olursa olsun dedik ama olmadi hala Rabbim hayirlisini versin...neyse cocuk konusu acilinca uzuluyorum..bayramdan sonrada burada olmaniza en cok ben sevindim cunku kesin ben burada olacam en azindan yalniz kalmam:24:

ben bu kilolari nasil verecem iyice motive olmam lazim :44: ama Ramazan nedeniylede yapamiyorum birsey bugun bol gelen pantolonlarim resmen basenden sikmaya baslamisti :50: gidisat kotu cok degil once bi 5 sonra kalan 3 kiloyu verecem eski halime donecem Allahin izniyle hemde kesinlikle tek bir kacamak olmadan :27: yeahhhhhhhh gunluk ne kadarda sessiz bu saatlerde :31::31:

HULLYCİK..

hem ne güzel bak kararını vermişin...
doktora git o bilir nezaman hapı kesemn gerektiğinii hemen bakarsın hamile kalırsın haziran bebeği doğar sana önerim yazı hamile geçirme sıcak hissini 2 kat yaşıyosun kışın bile sıcaklıyosun...
benim kızım martta oğlum haziranın sonun da doğdu mayıs haziranda çok çektim sıcaklardan

TArtım ağrıcalandı servise gönderdim cuma günü tartılamıcam çok merak ediyorum düştümmü aldımmı aynımıyım... of yaa olmadı

akşam bende
1 lahmacun
biraz pateas kızartması
biraz t. fasulye
patlıcan salatası yedim

üstüne bi dl güllaç yedim

miktarlar azdı kalori fazladı dün 1300 kaloriyi buldum yine çok değil hedefim 1240 çünkü biraz geçmişim ama ne bilim işte.. artık 58 olma hayal gibi bayram d 60 olsam 59,9 olsam razıyım çünkü ramazanda ne kadar kısarsıan kıs olmuyo işte..

slm..bugun ugrayamadim cok isim vardi iftara yemege davetliydik yani benim diyet bugun yalan oldu yediklerimi hic yazmiyacam puffff zaten hala adet olamadim..simdi diyecem hamileyim kesin degilimdir, kizlar bence erken habi birakin esleriniz korunsun ben 4.5 yil hap kullandim nerdeyse 7 aydir korunmuyoruz ama gelen giden yok bakalim kismet 1 yil dolarsa direk doktor yolu gozukecek :43::43: yani inanin hani stres falanda yapmadim olursa olsun dedik ama olmadi hala Rabbim hayirlisini versin...neyse cocuk konusu acilinca uzuluyorum..bayramdan sonrada burada olmaniza en cok ben sevindim cunku kesin ben burada olacam en azindan yalniz kalmam:24:

Bende doğum kontrol hapını 1 yıldan fazla kullanmak istemiyorum, Geçen sene Ağustosta başlamıştım kullanmaya
bu sene ekim gibi bırakıcam, Üzülme çilem yani en azından hap kullandım da olmuyor diye düşünme
benim 3 senelik evli bir arkadaşım var o hiç hap kullanmadı ilk günden beri çok istiyorlar bebek
Allah hayırlısıyla vakti zamanı gelince hepimize nasip etsin

Hully bu arada beyaz haplara başladığında bırakıcaksın canım

günaydın kızlar bende dun
1/2 kıymalı pide
1 ayran
salata
1 şeftali
30 gr kadar balık kraker yedım
sabahda 1/2 mercimek zorbası
uyandıgımda 52.6 ıdım
yıne zayıflıorm yuppyyyyyyyyyyyyy:72::72::72:

TArtım ağrıcalandı servise gönderdim cuma günü tartılamıcam çok merak ediyorum düştümmü aldımmı aynımıyım... of yaa olmadı

akşam bende
1 lahmacun
biraz pateas kızartması
biraz t. fasulye
patlıcan salatası yedim

üstüne bi dl güllaç yedim

miktarlar azdı kalori fazladı dün 1300 kaloriyi buldum yine çok değil hedefim 1240 çünkü biraz geçmişim ama ne bilim işte.. artık 58 olma hayal gibi bayram d 60 olsam 59,9 olsam razıyım çünkü ramazanda ne kadar kısarsıan kıs olmuyo işte..

Menü çok güzel
lahmacuna pideye dayanamıyorum ben ya :((
bende sabah tartıldım 67,6 çıktım
600 gr almışım gene buaralar akşam yemeklerini geç yiyoruz ondan sanırım az bile yesem karnım şişiyor

Bende doğum kontrol hapını 1 yıldan fazla kullanmak istemiyorum, Geçen sene Ağustosta başlamıştım kullanmaya
bu sene ekim gibi bırakıcam, Üzülme çilem yani en azından hap kullandım da olmuyor diye düşünme
benim 3 senelik evli bir arkadaşım var o hiç hap kullanmadı ilk günden beri çok istiyorlar bebek
Allah hayırlısıyla vakti zamanı gelince hepimize nasip etsin

Hully bu arada beyaz haplara başladığında bırakıcaksın canım

tamam cnm çilem sende dtres yapma benım ablamın da 1 yıl olmamıstı bebısı sora oldu...:72::72:

ben bu kilolari nasil verecem iyice motive olmam lazim :44: ama Ramazan nedeniylede yapamiyorum birsey bugun bol gelen pantolonlarim resmen basenden sikmaya baslamisti :50: gidisat kotu cok degil once bi 5 sonra kalan 3 kiloyu verecem eski halime donecem Allahin izniyle hemde kesinlikle tek bir kacamak olmadan :27: yeahhhhhhhh gunluk ne kadarda sessiz bu saatlerde :31::31:

bende de bu aralar motivasyon sorunu var, akşamları canım çikolata tatlı istiyor, birbirimizi motive edelim olmadı kendi aramızda topikte yarış yapalım haftaya
kızlar cuma günü de çanakkaleye gidicem umarım fazla kaçırmam
haftasonu fazla kaçırınca hafta içi toplarlamak zor oluyor

bende de bu aralar motivasyon sorunu var, akşamları canım çikolata tatlı istiyor, birbirimizi motive edelim olmadı kendi aramızda topikte yarış yapalım haftaya
kızlar cuma günü de çanakkaleye gidicem umarım fazla kaçırmam
haftasonu fazla kaçırınca hafta içi toplarlamak zor oluyor

ya benımde ıstıo ama ben yıorm canım cekınce
bazı durumlar dısında azıcık ucundan alıorm o zaten yetıo kuzum
bak cumaya 2 gun kaldı artık
bu ıkı gun cok dıkkat lutfen

ya benımde ıstıo ama ben yıorm canım cekınce
bazı durumlar dısında azıcık ucundan alıorm o zaten yetıo kuzum
bak cumaya 2 gun kaldı artık
bu ıkı gun cok dıkkat lutfen

Dikkat edecem canım ama anca 67 yi görürüm gibi geliyor
zira bugun anneciğim iftara çağırdı, döktürmüştür gene ama fazla yemicem :27:

Menü çok güzel
lahmacuna pideye dayanamıyorum ben ya :((
bende sabah tartıldım 67,6 çıktım
600 gr almışım gene buaralar akşam yemeklerini geç yiyoruz ondan sanırım az bile yesem karnım şişiyor

YA geç yemek yiyince ertesi gün şiş çıkıyon bide karbonhidrtat yersen çok etkilyoo ertesi sabah..

YA geç yemek yiyince ertesi gün şiş çıkıyon bide karbonhidrtat yersen çok etkilyoo ertesi sabah..

bır gun sonrada hemen dusuo canım kılo o gun karnın sısıo kocaman oluosn sabah kalkıosun 1.5 kılo bıle almıs oluosn bı gun sonraya ıse kaldıgın yerdesın

sabah bir dilim ekmek domates biber salatalık 11 zeytin bir yağda yumurta. şimdi bir kase yoğurt yiyorum biraz zaman geçsin biber dolması mercimek çorbası yiyeceğim

Back
X