Ben cok isterim ama suan okuyamam adıma başkasına versem olurmu bankada dua edin ismim meryemkızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile
Etiketlicem sizi deBen cok isterim ama suan okuyamam adıma başkasına versem olurmu bankada dua edin ismim meryem
ben 3 aydır gidiyorum kendisine 2. aşılamam oldu 26 ocakta beklemedeyim şuan memnunum kendisinden şuana kadarBAŞKENT ÜNİV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU AŞILAMA OLAN VARMI tutanlar ne yaptı 3 gün yattınızmı aşılama olmadan önce olduktan sonra doktorun aşamalarını anlatırmısınız
ben oldum 26 ocakta beklemedeyimAşılama olan yokmu kardeşler
iğneli aşılamamı inşallah tutmuştur tedavi sürecini anlatırmısınızben 3 aydır gidiyorum kendisine 2. aşılamam oldu 26 ocakta beklemedeyim şuan memnunum kendisinden şuana kadar
evet iğneli aşılama oldum ama şuan adet görmek üzereyim tutmadı galiba yineiğneli aşılamamı inşallah tutmuştur tedavi sürecini anlatırmısınız
Cinsel birleşmede bulunmanızı söylemedimi herseyin bir zamanı varinsallah hamile kalırızevet iğneli aşılama oldum ama şuan adet görmek üzereyim tutmadı galiba yine
adetin 2. gün iğnelere başlıyorsun yumurtalar büyüyene kadar
daha sonra çatlama iğnesi veriyor 36/37 saat sonra aşılama yapıyor herhangi bir ağrın falan olmuyor gayet rahat bir işlem
Umarım tutmıstur sevincli haberini bekliyoruz eşimin kuzenide hemen ayaklanmıs işe gitmiş ama tuttu ikizleriivarBen dün oldum. Yatmadim hic, asilamadan 5 dk sonra kalktım, yatmayi bırak aksamına pilatese gittim
Ne güzel yaa darısı isteyen herkesin basina :)Umarım tutmıstur sevincli haberini bekliyoruz eşimin kuzenide hemen ayaklanmıs işe gitmiş ama tuttu ikizleriivar
Asilama degilde tup yaptir olurmu asilamada 5 dk yatiriyo olmuyacagini bile bile yapio benide uyaran olsaydi direk tup yaptirirdmBen de hulisi hocaya asilama yaptirm mayista kizlar paylaaablrsnz
Kendsi onerdi ama histereskopiden snra sans cogaldi die hicmi asilamadan hamile kalan yokAsilama degilde tup yaptir olurmu asilamada 5 dk yatiriyo olmuyacagini bile bile yapio benide uyaran olsaydi direk tup yaptirirdm
Duyduklarimdan hic tutan yok ama seneler once asilamadan ikizi olan var rabbim yaratirsa olurKendsi onerdi ama histereskopiden snra sans cogaldi die hicmi asilamadan hamile kalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?