Hülya Avşar Ak Saray'ı Savunursa...

okudum ilkinide başınıda !
''Evet insanların okuması çok önemli benim gözümde. Çünkü biz ünv. eğitimi alırken ve bu kadar emek dökerken, hiç bir konuda hiç bir donanımı olmayan savunduğu şeyin bilimsel kanıtları olmadığı halde cahilce iddaları olan insana da saygı duymam.''
sizin söylediğiniz bu üniversiteden bahsediyorsunuz
siz kavga etmezsiniz belki,ama bir başkası gelip kavgada edebilir.
neyse bende yanlış anlaşılmak istemem
ama şu okumuş okumamış muhabbetleri hoşuma gitmiyor
okumasada o işin ehli olup yorum yapabilir,benim anlatmak istedğimde bu !
selametle.

O cümleyi saygı duymam diye mi algıladınız?? Saygım sonsuz demek bu anlama mı geliyor?? İnanın yanlış yazdım diye bir daha okudum. Orada saygım sonsuz yazıyor. Ve yanlış anlaşılmamak için baştan yazdım "SAYGIM SONSUZ" diye. Bugün topicteki kızlar tarafından yanlış anlaşılma günümdeyim sanırım

hayır orayı yanlış anlamadım,saygım var yazmışsınız :)
ben bi evvelki cümleleri söyledim,okumazsa ahkam kesmesin demişsiniz
bende okumamış olabilir ama bir insan o işi okuyandan daha iyi bilebilir
demek istedim.

eskiden berlin in berlin şimdi akp yandaslığı dünya dönüyor insanlar dönüyor. bunlar dönerken bnm midem bulanıyo

zaten hülyanın aşırı bilgisinden, gülbenin tv de yada nette anneyim ben en iyisini bilirim mevlanayıda yuttum herşey bende s..çsam bilgi akcak modundan, seda nın öyle mi ayollarından, sibelin tarkancım sevdasından, ebrunun dönmüşte adapte olamamış havalarından usandım

eskiden berlin in berlin şimdi akp yandaslığı dünya dönüyor insanlar dönüyor. bunlar dönerken bnm midem bulanıyo
hülyanın tuzu kuru,bir eli yağda bir eli balda,fakir fukara yarın çocuklarına ne cevap verecekler acaba,iyi bir gelecek sunamadıkları için hesap sorulduğunda,bir din masalının peşinden gittikmi diyecekler..

hülyanın tuzu kuru,bir eli yağda bir eli balda,fakir fukara yarın çocuklarına ne cevap verecekler acaba,iyi bir gelecek sunamadıkları için hesap sorulduğunda,bir din masalının peşinden gittikmi diyecekler..
insallah Türkiye Cumhuriyeti hala bi ülke olur da cocuklara verilecek cevap düşünülür. ben ona da razıyım

Bi tweet vardı şey diye.
"Erzurumlu olup, İzmir'deki mitinge katılarak Manisa'ya yapılacak barajı alkışlayabilecek kadar sevebilmek..."
bunun gibi bişey işte.
Futbol taraftarı gibiler, mantık yok, sistem var.
O nedenle çocuklarına verecek cevapları bellidir, mantıksız, dilden dile aktarılan sebepler.

işçi bir babanın evladıyım ama o zaman işçi maaşları çok yüksek olduğundan 1970..1990 birazda olsa kurtarabildik geleceyimizi,aç açık değiliz çok şükür..bu gün asgari ücretle düşük ücretle çalışanlar 2 defa düşünsün,emin olsunlar o çocukları onlara hesap soracak..bu parti amacını aştı..

Aynn haklısın ama milletin gözünden düştü bu harekette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…