Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu bir reklam filminde birlikte rol aldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Reklamlardan servet kazandılar
Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu bir inşaat firmasının reklam filminde birlikte rol aldı...
dfghjk.JPG

Kızımın hakkı neyse Allah katında görevimi yaptım. Ama aldığı parayı da harcatmadım” yanıtını verdi. Avşar, “Her reklamda bir öncekinden daha çok kazanıyorsunuz. Ancak gayrimenkul daha fazla oldu” diye konuştu.

Hülya Avşar'ın bu reklam filminde 1 Milyon TL aldığı iddia edildi...
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/39270-yasam-reklamlardan-servet-kazandilar/2

Son düzenleme:
Hemen bütün öğrenciler ankarayı yazsın. Zehraya komşu olup, marinada keyif yaparlar :KK45:

Ankarada deniz yok. Bence ankaranın farkı da burda. Ben çok seviyorum ankarayı çok farklı bi hüznü var bence. Havası farklı doğası farklı. Deniz olsa bambaşka olurdu.

Deniz olmayan yerde yaşayamam ıyyy ankara çok kötü diyen insanlardan tksiniyorum zaten. Kim dedi ki sana ankarada deniz var diye zaten. Niye olmadığı sürekli vurgulanıyo :))

İstanbulda deniz var evet. Çok güzel boğazı var evet. Ama ben her gün bir yakadan diğerne geçmeye çalışırken lanet okuyorum denizine de boğazına da :) iki şehrn sürekli kıyaslanmasından nefret ediyorum ama ille kıyas yapılacaksa da böyle olmalı bence :)

Hülya kızına ankarada da guzel okullar var orda oku fln fişman diyor
Kızı da orda deniz yok annee diyor yayarak konustugu için yazdıgım tarzda duyuluyor tabi :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Boyle bir karikatür vardi ya Turkcemiz yozlasiyy diye. Artik maalesef butun gencler bi tuhaf konusuyor..

O kızın "anne" deyişi nedir öyle yahu ? Hiç mi uyaran olmamış ?
1 değil 2 kere aynısını söylüyor.Ayıp vallahi...

Hülya kızına ankarada da guzel okullar var orda oku fln fişman diyor
Kızı da orda deniz yok annee diyor yayarak konustugu için yazdıgım tarzda duyuluyor tabi :KK53:
Ay sorma o ne agiz yaymadir oyleee reklam her ciktiginda guluyorumm.Hulya Avsari biliyorum her ani gule gule makara kukara geciriyor.Ama kizi enteresan tek basina yolda yururken bile ablak ablak saga sola guluyo bi hareketler bi havalanip geciyo:KK70:
Anasina bak kizina güülll:KK19:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Boyle bir karikatür vardi ya Turkcemiz yozlasiyy diye. Artik maalesef butun gencler bi tuhaf konusuyor..
Haaaa bide bilerek peltek konusma moda olmus 17 20 yas gurubunda dillerini pelteklestire pelteklestire konusuyorlar.Bir ikisini cektim kenara kizim duzgun konussana diyorum soyle degil boyle bak diyosun niye peltek soyluyosun diyeee
kikirdeyip yine pepuluk oluyorlar.
Bu gencler bi enteresan...:KK14::KK14:

Haaaa bide bilerek peltek konusma moda olmus 17 20 yas gurubunda dillerini pelteklestire pelteklestire konusuyorlar.Bir ikisini cektim kenara kizim duzgun konussana diyorum soyle degil boyle bak diyosun niye peltek soyluyosun diyeee
kikirdeyip yine pepuluk oluyorlar.
Bu gencler bi enteresan...:KK14::KK14:
Ah azizim hiç sormayın, bizim zamanımızda öyle miydi? :KK70::KK70::KK70:
Ben artık anlamıyorum genç kızları..

Simdi izledim reklami. Acaba bilerek mi oyle konusturmuslar, yoksa kendi konusmasi mi oyle...
Kizi Hulya Avsar kadar guzel degil malesef, annesini golgesinde kazansin kazandigi kadar, kendi basina pek bir yerlere gelemez medyada. Hele gercek konusmasi da boyleyse...

ayrıca ankarada da marina buldun ya aaannaa repliğide çok gıcık:KK53::KK53:

X