Hülya Avşar'dan 51. yaşına özel poz

Pilates'e de başlamış mı? :KK49:
tek plates değilki..bunların yanında yaşam koçu oluyor..wc ye bile yaşam koçu ile gidecekler nerdeyse:KK53:sabah kremlen akşam kremlen..estetiği kuaförü..tüm gün ful bakım..

Ya bu kadin neden estetik yaptirmis ki? Estetiksiz hali gercekten guzeldi. Bir cildi kotuydu, bir de selulitleri vardi o kadar. Onun haricinde botoksa falan ihtiyaci yoktu bence. Bu kadinin yuz hatlari sahaneydi, resmen mahvetmis bos yere guzelim suratini. :KK43: Vucudu da yasina gore bir hayli iyiydi. Selulit dersen onlar zaten mankenlerde, atletlerde bile oluyor. :)

bu resim bir kaç sene öncesi.
artık photo shop mu,yoksa estetik ,botoks ,dolgumu bilemem.
ama fark bariz.
68936_1501597570082403_7317104407091240290_n.jpg

replik: benim gönlüm seyit aliyi seçti...

bu film araz bıraktı herhalde ben de:KK53::KK53:

tamam hepimiz kadınız hiçbirimiz yaşlanmak sarkmak istemiyoruz...20 li yaşlar ne güzel ama yaş ilerledikçe o genç beden bizi terk ediyor...estetik olursun, botoks yaptırırsın, gerdirirsin bu kişinin tercihi ama şu photoshop olayı çok saçmaaa o incecik bel , pürüzsüz bacaklar mümkün değil hiçmi yolda karşılaşan yok yada tv gören ...komik duruma düşmektense bazı gerçekleri kabul etmekte lazım ....

valla arkadaşlar değil hülya avşar hiç bir kadının fotoşoksuz fotosu dergilere basılmıyor artık
hadi biz biliyozda kandırılan erkekler derdine yansın:KK53::KK53:

kim ne derse türkiyenin en güzel kadınıdır Hülya Avşar, onun flimleriyle büyüdük, tv de onun flimi çıksa da izlesek derdim özellikle ibrahim tatlısesle, ağlarken bile onun kadar tatlı onun kadar güzel olabilen hiçbir kadın yok, şuan ki fotolarıda muhteşem kıskanalar çatlasın valla, 53 kiloya kadar düşmüş diyorlar , onun yaşına gelince hepimiz öyle olablsek keşke,,, fotolarda illaki photoshop olur, bunu sadece türkiye değil dünya starları yapıyor...

Ya kadının videoları olmasa onu gerçekten böyle sanacağım, şu shoplama işini abartmasalar kadını 20 yaş genç göstermişler...

• Beğen
Reactions: gsx
ama kadın akıllı .. her sene tam unttuk derken gündeme bomba gibi düşüyo..
hemde çılgın halini seviyorum

nolmus sana be hulyacim resmen sismissin :-) sadece bisey dikkatimi cekti bilmem bilirmisiniz ... yabancilarda kedi kadin var estetikten , normal insan gorunumunden kediye donusmus ... sende yakinda ona benzeyecen be hülü...

Hülya en azından yüzüne estetik yaptırmadı diye biliyorum ama birçok beyanatında ilerde ihtiyaç duyarsam yaptırabilirim, estetiğe karşı değilim diyordu, o yüzden yaptırdıysa bilemem ama bu fotoğraflar shoplu estetik olmadıysa estetikli görüntüsü veriyor olabilir.

Hülya Avşar şımarık yapılı bir kadındır ama aynı zamanda özgüveni de yüksektir, birçok kişi buna eşimde dahil Hülya'yı sevmez, ben seviyorum, şımarıklık sonradan kazandığı bir özelliği olmadığı için sakil durmuyor, ona benzemek için uğraşıp sonradan ortaya çıkan kişiler onun şımarıklığını bile taklit ettiler üstlerine 5-10 beden büyük geldi.

51. yaşın kutlu olsun Hülya, ben seni olduğun gibi sevenlerdenim, Kraliçe seçildiğin günden beri ortaya bir laf atıp gündem oluşturmayı bilen akıllı bir kadınsın.

ama kadın akıllı .. her sene tam unttuk derken gündeme bomba gibi düşüyo..
hemde çılgın halini seviyorum
unutmak için Alzheimer olmak lazım..nereye unutuyon,yedıgım yemek,içtiğim su olmuş..pırtlasa haberimiz oluyor..

severim ama bende hülyayı..

• Beğen
Reactions: gsx
kim ne derse türkiyenin en güzel kadınıdır Hülya Avşar, onun flimleriyle büyüdük, tv de onun flimi çıksa da izlesek derdim özellikle ibrahim tatlısesle, ağlarken bile onun kadar tatlı onun kadar güzel olabilen hiçbir kadın yok, şuan ki fotolarıda muhteşem kıskanalar çatlasın valla, 53 kiloya kadar düşmüş diyorlar , onun yaşına gelince hepimiz öyle olablsek keşke,,, fotolarda illaki photoshop olur, bunu sadece türkiye değil dünya starları yapıyor...
kiloyu muhafaza etmek önemli bir ara bayağı kilo almıştı sporla bacakları düzeltimiş..

bu resim bir kaç sene öncesi.
artık photo shop mu,yoksa estetik ,botoks ,dolgumu bilemem.
ama fark bariz.
68936_1501597570082403_7317104407091240290_n.jpg
göz kapakları sarkmış bu resimde yaşın etkisi..ve göz çevresi onca pahalı kremleri kullanmasına rağmen kırışmış..göz çevresi yaşı ele verir..göz çevresine estetik yaptırmış olabilir..

Back
X