Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na 50 bin liralık dava

Ne demek istedin?o_OMerak ettim cryptico_O
şeriat ülkesinde yaşadığı için eşi orada çalıştığından ülekesine dönme umudu var ..özgür olan ülkesine..henüz 22 yaşında olduğundan şeriat vs.. bu tarz bir yaşam istemiyor ülkesinde yazıları ondan..

Çünkü askflozofunun bana yazdigi cevaba ithafen böyle bir şey soylemen çok komik geldi de ondan..
iyi gülmeler...hülya avşaraın bu güne dek o kadar polemikleri olduki,onlara ses etmezken..22 yaşındaki kız bile ne yapmaya çalıştığını anlıyor hülya avşarın..akp ye şirin görünme çabası..

şeriat ülkesinde yaşadığı için eşi orada çalıştığından ülekesine dönme umudu var ..özgür olan ülkesine..henüz 22 yaşında olduğundan şeriat vs.. bu tarz bir yaşam istemiyor ülkesinde yazıları ondan..
Hmm emin misin? Bence konu baskaydi. Seriattan bahsetmedi de. Arkadasa laf atti. Alakayi pek anliyamadim da, bi sorayim dedim.

Ya ben anlamiyorum Allah askina karsinizda kim olursa olsun bir kadinin namusuna laf edilmesi nasıl bu kadar hosunuza gidebilir?
Namus bu ya. Kim olursa olsun, ne önemi var ? Bazi yorumlar insani gerçekten utandiriyor.. Kadinligimdan utanıyorum. .
Bir kadinin namusu... Ne kadar da birbirinize benziyorsunuz... Hep ayni zihniyet. Halbuki burada Kilicdaroglu'nun esas hedefi ve direct olarak laf dokundurdugu sahis once Erdogan efendi... Ama sahi, o erkek degil mi? Onlar dogustan namuslu olurlar, hic birsey de bunu bozamaz, sadece ellerinin kiri olur... Kadin korumaya soyunurmus bir de bu zihniyetle... Ben sizin zihniyetinizi seveyim...

Hülya Avşar bundan gocunacak insan değil de nerden yaransam diye kapı arıyor işte.Ekmek parası..
RTE'ye yanaşınca Acun'un programında yeri sağlamlaşıyor tabi,o da haklı.:KK47:

Ya ben anlamiyorum Allah askina karsinizda kim olursa olsun bir kadinin namusuna laf edilmesi nasıl bu kadar hosunuza gidebilir?
Namus bu ya. Kim olursa olsun, ne önemi var ? Bazi yorumlar insani gerçekten utandiriyor.. Kadinligimdan utanıyorum. .

konu erdogan olunca kadin erkek farketmiyo bazilari icin.

Hülya Vşar bu kadar hasas bir insansa Suriyeli sığınmacıların tarışıldığı programda bir kadın olarak Suriyeli kızların 5 bin liradan satılmasına neden değinmedi?onlar ana kuzusu değilmi..Suriyeli yaşlı bir adam anlatıyordu..bizde 2..3 eş olmak doğal görülüyor diye hiç ses etmedi..Suriyeli yoksulların tek sermaye si kızlarımı..neden bu konularla ilgili konuşmadı..insanlar çiğ süt emmiş işte..:KK12:

Bir kadinin namusu... Ne kadar da birbirinize benziyorsunuz... Hep ayni zihniyet. Halbuki burada Kilicdaroglu'nun esas hedefi ve direct olarak laf dokundurdugu sahis once Erdogan efendi... Ama sahi, o erkek degil mi? Onlar dogustan namuslu olurlar, hic birsey de bunu bozamaz, sadece ellerinin kiri olur... Kadin korumaya soyunurmus bir de bu zihniyetle... Ben sizin zihniyetinizi seveyim...
Laf erdoga gidebilir ama ucu sonucta bi bayana dokunuyor.

:KK54::D

konu erdogan olunca kadin erkek farketmiyo bazilari icin.
Aynen aynen..

Soz konusu olan iki kisiden birinin para sifirladigi kasetlerin icindeki konusmalarin gercek oldugu kanitlandi. Bu insan ne kadar namuslu sizce? Digeri futbolcu Tanju Colak'la yasadigi ask yuzunden adami iki cocuklu karisindan bosattirmisti. Ne kadar namuslu sizce? Al birini, vur otekine... Bana kimse bu ikiliyi savunmasin, komik oluyor. Hak ettikleri kadar saygi uyandiriyorlar bende... isteyen el etek opmeye devam edebilir, Allah herkese mide vermis, bana da boylesini nasip etmis, kaldirmiyor n'apalim..:KK14:

Laf erdoga gidebilir ama ucu sonucta bi bayana dokunuyor.
Hülya avşara laf dokunmuş,suriyeli kadınları kendi aileleri pazarlıyor..kadın olarak onların korunması hakkında konuşmalıydı..böyle bir kadını siyasetin hiç bir noktasında görmek istemem..programda tek dedği ülkeye faydası olaca,peh peh..

Soz konusu olan iki kisiden birinin para sifirladigi kasetlerin icindeki konusmalarin gercek oldugu kanitlandi. Bu insan ne kadar namuslu sizce? Digeri futbolcu Tanju Colak'la yasadigi ask yuzunden adami iki cocuklu karisindan bosattirmisti. Ne kadar namuslu sizce? Al birini, vur otekine... Bana kimse bu ikiliyi savunmasin, komik oluyor. Hak ettikleri kadar saygi uyandiriyorlar bende... isteyen el etek opmeye devam edebilir, Allah herkese mide vermis, bana da boylesini nasip etmis, kaldirmiyor n'apalim..:KK14:
hülya avşar paranın saygınlık kazandırdığını kendisi söylemişti..paran varsa sayılırsın fani dünyada..zaman para zamanı..herkez bunu farkında..

Back
X