humana kimyonlu rezene çayı süt yapar mı ????????

ronyamelih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
70
71
28
humana kimyonlu rezene çayı süt yapar mı yoksa kutunun üstünde still tea yazanlar mı süt yapar? kullananlar yardımcı olabilir mi

humana kimyonlu rezene çayı süt yapar mı yoksa kutunun üstünde still tea yazanlar mı süt yapar? kullananlar yardımcı olabilir mi
Humana still tea süt için daha etkili ben kullandım ikisinide kızım 7 aylık hala kullanıyorum. Rezene olanda süt yapıyor evet ama daha çok gaz için kullandım ben ilk aylar. Bence rezenenin aktardan tohum olanını alıp demle günde iki fincan kadar o da çok etkili

Ben humanadan hiç memnun kalmadım. Rezene almak için gittiğim aktardaki çalışanın önerisi ile nuturpy nin Milk tea çayını aldım ve ilk içtiğimde 10dk sonra göğüslerimin dolduğunu hissettim o kadar memnun kaldımki kızım 14aylık hala kullanıyorum. Mutlaka dene derim fiyatı çok yüksek değil denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. Sütüm olmadıgı zamanlar psikolojimi altüst etmiştim allahım bana bu şansı çıkardı karşıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…