Hayıt tohumu çayı kullananlar

Benim bildiğim pcos ve düzensizlik gibi sorunları olanlarda kullanılması pek önerilmiyor. Bende sadece amh düşüklüğü var o yüzden kullanmıştım ilk kullandığımda adetim baya yoğun pıhtılı gelmişti sonraki ay çok iyi yumurta oluştu ve hamile kaldım. Tahminim ilk ayın o kadar yoğun geçmesi temizlenme gibi bişeydi. Çünkü normalde az ve üç gün olurken kullandığımda 5 gün ve baya pıhtılı yoğun geçmişti. İkinci ay hayıtın yanına ek arı sütü kullanmıştım.
Düzensizlik yok sadece fsh değerim yüksek ve yumurta yok denildi bu yüzden kullanmak istedim arı sütünü nasıl kullandınız peki

Ovulasyom testine benim inancım bitti ya yapıyorum iki net çizgi çıkıyor doktora gidiyorum yumurta yok diyor
Ya ben geçen ay yaptım doğru çıktı 7. Günde net çıktı doktora da gittim gelişmiş çatlamış dedi ama bu ay silik çıkıyor sürekli hayıt tohumu sıkıntı mı verdi acaba

Benim bildiğim pcos ve düzensizlik gibi sorunları olanlarda kullanılması pek önerilmiyor. Bende sadece amh düşüklüğü var o yüzden kullanmıştım ilk kullandığımda adetim baya yoğun pıhtılı gelmişti sonraki ay çok iyi yumurta oluştu ve hamile kaldım. Tahminim ilk ayın o kadar yoğun geçmesi temizlenme gibi bişeydi. Çünkü normalde az ve üç gün olurken kullandığımda 5 gün ve baya pıhtılı yoğun geçmişti. İkinci ay hayıtın yanına ek arı sütü kullanmıştım.
Çayını mı içmiştiniz

Merabalar bende bu ay sadece hayıt tohumu içmeye başladım sabah ve akşam olmak üzere de ovulasyon testi de yapıyorum adetin 12. Gün olmasına rağmen silik çizgi çıkıyor sürekli sizce normal mi bilginiz var mıdır
Doğru şekilde yapıyor musunuz testi?

Düzensizlik yok sadece fsh değerim yüksek ve yumurta yok denildi bu yüzden kullanmak istedim arı sütünü nasıl kullandınız peki
Arı sütünü de adetken başladım 20 gün kullanıp bırak demişti satıcısı. Sabahları aç olarak çay kaşığının ucuyla üstüne bir kaç damla bal katarak (çünkü tadı kötü) dil altında bekletip yuttum o kadar

Back
X