humanadan fayda gormeyen war mi

kurtulmak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
31
0
6
35
Ankara
merhaba anneler,
ben amerikda yasiyorum. 2 bucuk aylik bi kizim war. sutle alakali dengesizlik problemlerim war. hafta sonu tatile gittigimde tasiyo ewe gelince okadar azaliyoki, burda cemen otu war mucize diyolar ama kullandim bi ise yaramadi, turkiyede humana cok yayginmis, 1 ay sonra turkiyeye gelcem, orda hmn kullanmaya baslicam. peki bu humanayi kullanan herkes fayda gormusmu cok umutlanmak istemiyorum. hic fayda gormeyen biri warmi?

ben hiçbir faydasını görmedim bana tavsiye edende dedi ki şakır şakır akıyordu sütüm dedi ama bende hiçbir etki göstermedi.. sütü en güzel süt ve hurma artırıyor birde sıkılmazsanız aşure..

merhaba anneler,
ben amerikda yasiyorum. 2 bucuk aylik bi kizim war. sutle alakali dengesizlik problemlerim war. hafta sonu tatile gittigimde tasiyo ewe gelince okadar azaliyoki, burda cemen otu war mucize diyolar ama kullandim bi ise yaramadi, turkiyede humana cok yayginmis, 1 ay sonra turkiyeye gelcem, orda hmn kullanmaya baslicam. peki bu humanayi kullanan herkes fayda gormusmu cok umutlanmak istemiyorum. hic fayda gormeyen biri warmi?

Ben iki kizimdada humanin cok faydasıni gordum aylarcada kullandim ilk kizimda ama ikincisinde cok gaz yapti bebegime birakmak zorunda kaldim
Herkesde farkli etki olabilir
Sana sunu tavsiye edebilirim kilo alicam korkun yok ise bitkisel sut arttirici damlalar var onlardan kullan farki kesinlikle goreceksn ama öncelikle arastir doktoruna sor sutun artarsada bana bi dua et ;)
Ve tatile gittiğimde sutum tasiyo demissin acaba evinde yeterli beslenemiyormusun yada psikolojin ile alakali bence yoksa bu kadar fark olmasi normal degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oncelikle duyarliligindan dolayi tesekurler. benimki psikolojik galiba, tatildede iyi beslendigim faln yok zaten helal biseyler bulmak zor burda. bariz acik ara fark oluyo ewe geliyorum azaliyor. doktorunda bisey dedigi yok mama ver diyor. bitkisel damlalar hakkinda bilgi verirseniz gercekten cok sewinir su ramazan gunu dua ederim size. yakinda turkiyeye gelcem ordanda temin edebilirim. kilo problemim soyle war. 55 kilo ile hamile kaldim suan 65 kiloyum. yani dogumdan sonra kilo weremedimcok mu kilo yapiyo bu damlalar. birde malt suyu diyolar yani alkolsuz bira demek mi bu. burda war ondan alabilirim.

oncelikle duyarliligindan dolayi tesekurler. benimki psikolojik galiba, tatildede iyi beslendigim faln yok zaten helal biseyler bulmak zor burda. bariz acik ara fark oluyo ewe geliyorum azaliyor. doktorunda bisey dedigi yok mama ver diyor. bitkisel damlalar hakkinda bilgi verirseniz gercekten cok sewinir su ramazan gunu dua ederim size. yakinda turkiyeye gelcem ordanda temin edebilirim. kilo problemim soyle war. 55 kilo ile hamile kaldim suan 65 kiloyum. yani dogumdan sonra kilo weremedimcok mu kilo yapiyo bu damlalar. birde malt suyu diyolar yani alkolsuz bira demek mi bu. burda war ondan alabilirim.

Ozele yazdım canim

herkes bira mayası tableti diye tutturmuş gidiyo kullanıp sütü artan çokmuş heralde malt içecekleride artırıyomuş senin dediğin şey humana steel tea heralde onunda içinde bitkisel şeyler var rezene anason gibi valla ne duyuyosan kullan geç olmadan

Son düzenleme:
merhaba anneler,

Bende iciyorum ama sut de ne azalma ne artma bir faydasini gormedm

merhaba anneler,

Ben çok fazla faydasını göremedim.Kişiye göre değişiyor sanırım,bazılarında çok işe yarıyor.Bol bol su içmek bence en güzeli.Ayrıca humana içtiğimde acayip kötü kokuyordum,ter bildiğin çemen kokuyordu.

ben kullandım faydasını görmedim gerçi hiç bir şey kar etmedi işe yaramadı sütüm olmadı

Bende hergun iciyorum ama belirgin bir fark yok bide çok şekerli geliyor bana boşuna calorimi aliyorum ne sanki

Ya bn soganinda bulgur plawininda cok bi etkisini gormedim. Bana atran sutlu irmik helwadi ve yesil mercimek corbadi sut yapiyo unun disindaki ler etki etmiyor malesef

ben ilk 2 ay humana kullandım sonra bıraktım şimdiki durumumla hiç fark yok arasında üstelik içinde çemen otu olduğu için terlediğiniz zaman çok kötü kokuyor

Bende faydasını görmemiştim

3 aylık kızım var ben de içiyorum ama öle aman aman bi faydası yok...doğum yaptığım gün hastanedeki ebe bana şiddetle çörek otu önermişti sütü en iyi o arttırır demşti dövülmüş çörek otunu balla karıştır tadı kötü ama etkisi süper bi de hurma çok arttırıyo iki yöntemi de denedim gerçekten sütün artacak bi de bol bol bol suu...günde 3,5 litre en az su iç gör bak nasıl artacak sütün...

Dogumdan sonra 1 ay kadar kullandim, hemsireler onerdigi icin. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama terim kotu koktugu icin cok rahatsiz oluyordum. Doktorum da sutu artiran seyin aslinda su odldugunu, bol bol su icmem gerektigini soylemisti. Gunde 3 lt mutlaka tuketmelisin altina dusme demisti. Ben de bir sure sonra humanayi tuketmeyi biraktim. Sutumde bir azalma gormedim.

Back
X