konu başlığına anlam veremedim
Çok bunaldım delircek gibiyim hani bir köşeye tıklı kalırsın çıkamazsın delilere huni takar ya
Babana senden başka bi meşgale bulmak lazım sanırım
Böyle bir başlık açtım ama inanın çok bunaldım zaten işsizim yanlızım uğraşçak birşeyim yok .Babamda emekli herşeye bağrıyor elektriği açık unutum mu en biçim insanlarsınız müsrifler ,hele su içiyorum oturma odasında sephada bardak niye yavaş içiyormuşum hemen mutfağa götürüp yıkcakmışım.Akrabalarımız yarın gezmeye davet etii gidemezmiş ben gencim gidelim istiyorum evde yaşadığıma şükretçekmiş.Ünv yeni bitidim kredi borcum varmış ,kurs paraları ödemiş ,hep masrafmışım ,iş buluyorum bir kulp buluyorlar vazgeçiyorum.Eş buluyorum yok öyle böyle.Sizce ben evde napmalıyım.??
3 ay önce kalp krizi geçirdi bişeyde diyemem ama bütün tv karşısında oturup ilaçlarını içip canı bişey yapmak istemiyo...Herşeyde hata buluyo ben de zor dönemdeyim birşeyler bulsam hepsinde bir kusur var zaten herşey hatalı...
Böyle annenle falan yürüşe çıksalar iyi gelebilir belki ona :26:
Ayrıca geçmiş olsun
3 ay önce kalp krizi geçirdi bişeyde diyemem ama bütün tv karşısında oturup ilaçlarını içip canı bişey yapmak istemiyo...Herşeyde hata buluyo ben de zor dönemdeyim birşeyler bulsam hepsinde bir kusur var zaten herşey hatalı...
sağol canım.
hep evdeler hep evdeler gezmek iyidir ama anlatamıyorum.
Şöyle çıkıp gezseler,ikinci baharlarını yaşasalar ne güzel olur değil mi onlar için
Yaşlarını bilmiyorum ama ikinci bahar dedim,yanlış olmaz umarım :26:
Sen yinede şimdi davrandığın gibi devam et,baban için daha çok yeni bi rahatsızlık geçirmiş sonuçta
Annen ne diyo bu duruma ?
baban hepmi böyleydi yoksa krizden sonra mı böyle oldu, genelde kalp krizi sonrası depresyon olur öyle bişey olabilir, bence doktora gidip depresyon ilaçlarını kullanmalı yoksa bu dönemi çok zor atlatır, hayatı sizede kendisinede zindan eder
Daha önce de böyleydi daha beter oldu şuan ikinci kıyamet koptu...Size babanız hiç O..... intihar et öl dedi mi gezmege gitmek istediğiniz için....Akrabanızın bir üyesi sizin aiilenizi ipotek altına almış olsun gittiğiniz gezmeklerin çetelesini tutun gezdiğiniz için ailenize beddua etsin mutlu olmalıyın diye.Bende o kişi ölsün çok mutlu olcaz dedim.
canim kalp krizi gecirenlerde bir süre böyle oluyor benim babamda gecirmisti 2 yil önce oda biraz asabi olmustu normalde degildir ama
patlamaya hazir bomba gibiydi,neden sinirlisin deyince degilim ben bilmiyor muyum diyordu..ama simdi iyi kolay degil yasadiklari ondandir[/QUOT
o kadar sinirli ki ... sırf sinir doğmuş kendine zarar ..sabahtan beriki olaylardan sonra kalbim acıyor diyor ....Kendi o kadar acı konuşuyo ki sustum sustum bir laf edince ....O akrabası oma o kadar kötülük etti ki ama laf ettimiyor o kişinin bize etmediği laf yok ama ona bir laf ettirmiyor biz evlatları daha mı kıymetsisiz anlmıyorum çoçukluğumuzdan beri eve hapsetti birinci derecen saydığınz akrabanız sizin onurunuz kırcak laflar etse ,hayatınız ipotek altına alsa.... onun yüzünden şimdi babam kötü oldu..Ama bu kaçıncı annesini ,abisini gömdü sıra bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?