Çok teşekkür ederim , belediyede formu mu dolduruyorzMuhtara gidip durumu bi anlatın bazıları ilgileniyo bu tür konularla,olmadı sonrasında belediyeye şikayet doldurun.
Şikayet dilekçesi yada email adresine yollayabilirsin,olmadı şikayetvara yazanlar var hepsini dene.Çok teşekkür ederim , belediyede formu mu dolduruyorz
Çok teşekkür ederimŞikayet dilekçesi yada email adresine yollayabilirsin,olmadı şikayetvara yazanlar var hepsini dene.
Gerçekten içimi ürpertiyor , kimisi çekmezler felan dediKorku filmi resmen :)))
Söyleyin belediyeye gelip çeksinler
Ya biz ülke olarak film türlerinden korku filmiyiz mübarek
Komsu duyar mı benim şikayet ettiğimi duymasa çok şey diycem. Teşekkür ederimBence komşuyla muhattap olmadan halledebilirsiniz. Muhtarlık,belediye vs.
Çok teşekkür ederim , belediyede formu mu dolduruyorz
Aynı durum bu aractada olmuş, inisaallah çekerleryalnız bizim de öyle bir durumumuz olmuştu, belediyenin arabayı çekmesi için orada park yasağı olması gerekiyor demislerdi belediyedekiler.
yani arabanin bulunduğu yerde park yasağı, park edilmez işareti yoksa birşey yapamayız demişlerdi.
bizim de bir komşu evimizin önüne park ediyordu. arka tarafı da bos arsa olduğu için, araba da rahatca onları kamufle ettiği için bazı kimseler gelip orada uyuşturucu kullanıyordu sokağa çıkamaz olmuştuk artık.
ben polise haber verdim, gelip komşuyla görüştüler bir daha park etmedi araç oraya.
Aynı durum bu aractada olmuş, inisaallah çekerler
Allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın, size özel açıklama yapacak değilim karşılaşmadığınız bir durum hakkında hayal kurmayın gereksiz olurbos bır arac ne kadar urkutucu olabılır kı dıye dusundum bır an
canlandırdım öooghhhooo dıye korku seslerı karanlık ruzgar hısırtı hayalet falan yok korkmadım
neden korktunuz ?
Tek çarem opolise haber verin eminim ilgilenirler. onlar da istemez tehlike arz etmesini.
pekala sıze muthıs gergınlıgınızle mutluluklar dılerım aslında samımı yaklasmıstım ama fazlasıyla pöykürtüldümAllah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın, size özel açıklama yapacak değilim karşılaşmadığınız bir durum hakkında hayal kurmayın gereksiz olur
Samimiyseniz gerçekten o zaman empati kurun,evin arkasında bir tane ev vs yok kapkaranlık bi arsa , sadece bi tane sokak lambası var, hurda arabayla penceremiz karsı karşıya, daha önce aracı yine bizim gibi ıssız bir evin arkasına çekmişler, içerisinde kadın ticareti bile yapmışlar geceleri , şuan içerisinde birinin olup olmadıgıda meçhul. Öyle bi yerdeki her türlü ahlaksızlık ortamına müsaitpekala sıze muthıs gergınlıgınızle mutluluklar dılerım aslında samımı yaklasmıstım ama fazlasıyla pöykürtüldüm
ıyı forumlar madem
gercekten korkmazdım ve gercekten neden korktugunuzu anlamak ıcın sordum ve gercekten anlasam yardımcı olmak ıcın fıkır sunacaktım ama sız cok ters ve sert geldınız banaSamimiyseniz gerçekten o zaman empati kurun,evin arkasında bir tane ev vs yok kapkaranlık bi arsa , sadece bi tane sokak lambası var, hurda arabayla penceremiz karsı karşıya, daha önce aracı yine bizim gibi ıssız bir evin arkasına çekmişler, içerisinde kadın ticareti bile yapmışlar geceleri , şuan içerisinde birinin olup olmadıgıda meçhul. Öyle bi yerdeki her türlü ahlaksızlık ortamına müsait
Belediyeyi arıycam bu eve yeni tasındık, böyle bişey le ilk kez karsılasıyırum ,ailem burada değil, belediyeyi arasanda çekmeye bilirler denildi o yüzden kalıcı bi çözüm arıyorum k.bakmayın aslında gercin değilim ama yanlış anlamısım yinede teşekkür ederimgercekten korkmazdım ve gercekten neden korktugunuzu anlamak ıcın sordum ve gercekten anlasam yardımcı olmak ıcın fıkır sunacaktım ama sız cok ters ve sert geldınız bana
konunuzda kadın tıcaretı yapmıslar bılgısı endısesı ahlaksız ortama musaıt falan yazmamıssınız henuz olaganustu guclerım yok malesef zıhınde okuyamıyorum oyuzden bılemedım
hanı sız belırtmıssınızde ben dalga gecmısım gıbı yaklastınız oyuzden anlayamadım sızı hala sinirle gelıyorsunuz bana
bellıkı benım sıze faydam olmayacak ama bukadar korksam ve bunlar olsa cevremde ılk ıs beledıyeyı aramak olurdu
ıyı geceler
sız beledıyeyı bır arayında cekmezlerse emnıyete falan gıdersınız bellı olmaz bızım burda beledıye hızır gıbı alo dıyoruz kapıya gelıyorlar hemen aramadan bılınmez yanıBelediyeyi arıycam bu eve yeni tasındık, böyle bişey le ilk kez karsılasıyırum ,ailem burada değil, belediyeyi arasanda çekmeye bilirler denildi o yüzden kalıcı bi çözüm arıyorum k.bakmayın aslında gercin değilim ama yanlış anlamısım yinede teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?